Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

nebiliyim valla tabi sen sancı çekmiyosun senin rengin değişmiyo sadece doğum yapana odaklanmışın ya negüzel bir mucize allahın büyüklüğü allahın taktiri canından can çıkması daha sonra doğum biter bitmez bütün sancının biraznda durması ya çokkk güzel bişey normal doğumdu girdiğim inşallah bende normal doğum istiyorum ay allahım daha hamile kalmayı beceremedik birde sezeryan değil normal olsun diyorum ay neolursa olsun ama artık olsun hepimizn olsun bizde hamilelelr topiğinde yer alalım artık

canım ya sorma bu hafta büyükbabamlar geliyo bana 2 hafta kalacaklar sonrada ben onlarla ankaraya dönücem eşim burda kalıyo eger büyükbabamları akşam erkenden uyutabilirsem yaparız bişiler
yoksa unutucaz aralık ayını

canım hoşgeldiiiiiiiiinnnnnnnnnn
sen erken yaptın kuşum ondan çıkmamıştır.
perşembe tekrarla istersen olmazmı?
sen de gel perşembecilereeeeeeee :jeyyar:

kızlar buarada bana eşimle birlikte adetten sonra kullanabileceğim bir ilaç verdi Fluzole 150 Mg 2 Kapsul bunun ne işe yaradığını bilen varmı aranızda acaba?

Canım regl döngünün kaç gün olduğunu biliyorsan ona göre çıkar tarihini. sana bir link vereceğim oradaki hesaplamayı bir kullan bakalım. linki özelden atacağım.

bende ısımı ölçüyorum şimdilik iyide gidiyo ama hiç umudum yok hamileymişim gibi hissetmiyorum çok hafif karnım ve belim ağrıyo o 1 haftadır var zaten ve geçen ayda olmuştu o yüzden ciddiye almıyorum bide göğüslerim acıyo ama şişme koyulaşma falan yok başkada bi belirti yok o kadarda çalıştık yav insan kötü hissediyo bugün dr.a gitcektim kan tahlili yaptırayım diye ama vazgeçtim dedim nası olsa regl belirtileri var zaten kansızım boşuna biraz daha kanım gitmesin.:çok üzgünüm:

ya hani sana dediğim vardıya tahmini 30.gün olursa çarşamba bekliyorum regl dönemini ama olmazsa az daha geçsin garanti olsun istiyorum hafta sonu tekrarlıyım diyorum ama ne bilim her defasındada üzülmek istemiyorum valla cumartesi günü yaptım dua ede ede ama bir şey çıkmadı.bir test var kaset gibi markası aklımda değil güvenilirmi bilmiyorum 2 tane almıştım diğeri evde umarım olur yahhuuu

canım hoşgeldiiiiiiiiinnnnnnnnnn
sen erken yaptın kuşum ondan çıkmamıştır.
perşembe tekrarla istersen olmazmı?
sen de gel perşembecilereeeeeeee :jeyyar:

tamam canım at bekliyorum gerçi geçen ay geç oldu bu ayda ne olacak bilmiyorum beklemedeyim anlıycağın

Canım regl döngünün kaç gün olduğunu biliyorsan ona göre çıkar tarihini. sana bir link vereceğim oradaki hesaplamayı bir kullan bakalım. linki özelden atacağım.

kuşum üzülme...
üzerine görmediysen bu ay gelicek bebişin işteeee
büyük babanlaru erkenden yatır sen fik fikine bak :asigim: :roflol:

yemekten 15 dakika önce bi tutam dereotu yemek hormon vb dengezislikleri düzenliyormuş.. haberin olsun...

bu arada hangi marka test alayım..ben bugunden alıp çantama koyacağım kaydirigubbakcemile5

tatlım ben IND Diagnostic aldım. kaliteli bir test. her defa bunla öğreniyorum hamişliğimi
ugurlu gelio bana :lepi:
bu ay da getirsin inşallahhh :Saruboceq:
siz de alın size de getirsin kaydirigubbakcemile3

tamam kuşum hafta sonunu bekle o zaman. inşallah bebişin gelmiştir de gösterir kendini testtee opuyorumnanaktan

hee bide ben perşembe günüde geçmeden test yapmam anca cuma yaparım hatta pozitif çıksada inanmam gider kanda baktırırım belki o zaman inanırım tabi oralara kadar gelebilirsek :bbo:

sonra gelirim yine azıcık uzanayım gözlerim acıdı ya okumaktan :1ninca:
hadi bakalım hoş sohbetler :içelim:
hep güzel şeyler konuşun ki güzeller gelsin başınıza

ayy kızlar yine oku oku anca bitirdim bu ne hız? kvrck sağlıklı olman çok güzel valla herşeyden şüphelenme olumsuz birşey olsa eşin söylerdi bak seninle ne kadar güzel ilgileniyor canım benim.
syavuzz; canım valla benim ki de o hesaplayıcılar da her seferinde farklı çıkıyor ben ilk adet tarihinden 10 gün sayarak devam edecem bu ay birde ovulasyon tetsim var yardımcı olur bana.
prayforU, nick resimin çok güzel bayıldım vallaa canım perşembe günü güzel haberler alırız inş.
sebinim halen hamile olduğunu düşünmeye devam ediyorum canım 6 gün gecikmiş oldun. Tarihlerimiz aynıydı hatırlarsan.

tamam bebişim... inşallah.. perşembe öğlen hep beraber halaylar çekeriz.. :teytey: ümitlenmeyim diyorum ama hala gelen giden yok.. ümitliyim ...... psikolojik değildir inşallah :Saruboceq:

Olsun canım Aralık olmazsa Ocak ayı olur...Stres yoookkk... Umut Vaaarrr

ilk siteye girdiğimde hazırlamıştım.bi yerden kopyaladım bir erkek bir kızdı ben ekleme de yaptım .... alkisalkisalkis inşallah güzel haberleri paylaşırız... aralıktada devamı gelir.. topic hamiler topiğine döner bir an önce.. sonradan gelenlerede moral olur ne güzel.... :CüvCüv:

Olsun canım Aralık olmazsa Ocak ayı olur...Stres yoookkk... Umut Vaaarrr

evet gayeciğim katılıyorum sana her daim umut var:)
Bu arada sanırım erkek bebek sahibi olacak anne hamişlerimiz bu gidişle umut koyacak galiba:) umut diye diye umut ismine alıştık.
Tabi sebin hariç sebin mucize koyacak hiç şansı yokkkk sebin duy beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…