- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #3.541
Şekerim hiç moral bozmak yoookkk.... En azından hormonal sorun yokmuş çok şükür. Şimdiiiii kürlere devam ve çalışmalara tabiiki kaydirigubbakcemile3
Guatr için de eşinin sakladığını sanmam.sadece şunu düşünmüş olabilir biliyorsun ki guatr tiroid bezinden kaynaklı bir rahatsızlık ve bazen gebeliği engelleyebiliyor bu durum.Sanırım onu soracak doktora.Ama senin hormonların da normal çıkmış.Bence de korkulacak bişey yok. Tam gaz devaaammmm
selam kızlar biraz önce yumurtlama günü hesaplamaya girdim netten 30 günde bir olarak var sayım yaptım ama bir sürü gün verdi kafam karıştı yahu genel yaparsam 22kasım -01 aralık olarak gösteriyor offf zor bu işler bende regl gününü bekleyenlerdenim gerçi hafta sonu yaptım reglden önce ama bir şey çıkmadı off off
selam kızlar biraz önce yumurtlama günü hesaplamaya girdim netten 30 günde bir olarak var sayım yaptım ama bir sürü gün verdi kafam karıştı yahu genel yaparsam 22kasım -01 aralık olarak gösteriyor offf zor bu işler bende regl gününü bekleyenlerdenim gerçi hafta sonu yaptım reglden önce ama bir şey çıkmadı off off
canım hoşgeldiiiiiiiiinnnnnnnnnn
sen erken yaptın kuşum ondan çıkmamıştır.
perşembe tekrarla istersen olmazmı?
sen de gel perşembecilereeeeeeee :jeyyar:
Canım regl döngünün kaç gün olduğunu biliyorsan ona göre çıkar tarihini. sana bir link vereceğim oradaki hesaplamayı bir kullan bakalım. linki özelden atacağım.
ay kızlar eşim aradı kan sonuçları çıkmış
üstüne görme falan diilmişim hamilelik yok mafoldumben
ama hormanlar normalmiş :lepi:
azıcık guatır çıkmış ama önemli degilmiş bi doktora göstercem dedi inşallah ben üzülmeyim diye söylememezlik yapmamıştır CADIARZU
yemekten 15 dakika önce bi tutam dereotu yemek hormon vb dengezislikleri düzenliyormuş.. haberin olsun...
bu arada hangi marka test alayım..ben bugunden alıp çantama koyacağım kaydirigubbakcemile5
ya hani sana dediğim vardıya tahmini 30.gün olursa çarşamba bekliyorum regl dönemini ama olmazsa az daha geçsin garanti olsun istiyorum hafta sonu tekrarlıyım diyorum ama ne bilim her defasındada üzülmek istemiyorum valla cumartesi günü yaptım dua ede ede ama bir şey çıkmadı.bir test var kaset gibi markası aklımda değil güvenilirmi bilmiyorum 2 tane almıştım diğeri evdeumarım olur yahhuuu
tamam kuşum hafta sonunu bekle o zaman. inşallah bebişin gelmiştir de gösterir kendini testtee opuyorumnanaktan
kuşum üzülme...
üzerine görmediysen bu ay gelicek bebişin işteeee
büyük babanlaru erkenden yatır sen fik fikine bak :asigim: :roflol:
tatlım ben IND Diagnostic aldım. kaliteli bir test. her defa bunla öğreniyorum hamişliğimi
ugurlu gelio bana :lepi:
bu ay da getirsin inşallahhh :Saruboceq:
siz de alın size de getirsin kaydirigubbakcemile3
canım ya sorma bu hafta büyükbabamlar geliyo bana 2 hafta kalacaklar sonrada ben onlarla ankaraya dönücem eşim burda kalıyo eger büyükbabamları akşam erkenden uyutabilirsem yaparız bişiler
yoksa unutucaz aralık ayını
ayy kızlar yine oku oku anca bitirdim bu ne hız? kvrck sağlıklı olman çok güzel valla herşeyden şüphelenme olumsuz birşey olsa eşin söylerdi bak seninle ne kadar güzel ilgileniyor canım benim.
syavuzz; canım valla benim ki de o hesaplayıcılar da her seferinde farklı çıkıyor ben ilk adet tarihinden 10 gün sayarak devam edecem bu ay birde ovulasyon tetsim var yardımcı olur bana.
prayforU, nick resimin çok güzel bayıldım vallaa canım perşembe günü güzel haberler alırız inş.
sebinim halen hamile olduğunu düşünmeye devam ediyorum canım 6 gün gecikmiş oldun. Tarihlerimiz aynıydı hatırlarsan.
Olsun canım Aralık olmazsa Ocak ayı olur...Stres yoookkk... Umut Vaaarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?