- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #3.561
kızlar buarada bana eşimle birlikte adetten sonra kullanabileceğim bir ilaç verdi Fluzole 150 Mg 2 Kapsul bunun ne işe yaradığını bilen varmı aranızda acaba?
hee bide ben perşembe günüde geçmeden test yapmam anca cuma yaparım hatta pozitif çıksada inanmam gider kanda baktırırım belki o zaman inanırım tabi oralara kadar gelebilirsek :bbo:
tamam bebişim... inşallah.. perşembe öğlen hep beraber halaylar çekeriz.. :teytey: ümitlenmeyim diyorum ama hala gelen giden yok.. ümitliyim ...... psikolojik değildir inşallah :Saruboceq:
sebincim iyileştinmi ne var ne yok...
canım sebin bugün yoğun bir de kendini gergin hissediyor bugün pek keyfi yok sanırımmmm. hamilelik belirtisi sanırım:)
leynnn :mymeka:
hani biz perşembeciydik?
oyun bozanlık etmeeee
perşembe yap iştee
:roflol: alkisalkisalkis
evet hamiş lik belirtisi o
:roflol: tamam yav seni mi kırcam nası olsa perşembe sabahı damlar benim kırmızılarklava:
:roflol: tamam yav seni mi kırcam nası olsa perşembe sabahı damlar benim kırmızılarklava:
sebinim ya bi karşılaşamadık ben geliyorum sen çıkıyosun, Nasılsın (=
bence de canım hamilelik belirisi:)
benim de yarın gebelik için uygun günler başlıyor 10. günüm yarın yaşasın:)
ayy canım inşallah gelmez der misin lütfen:) kırmızı damlamaaycak tamam mı?
gelen giden olmucak leynklava:
perşembe çizgileri çiftletcez gızlaaaaarrr :dance:
canım sebin bugün yoğun bir de kendini gergin hissediyor bugün pek keyfi yok sanırımmmm. hamilelik belirtisi sanırım:)
Canım sanırım fungal enfeksiyona karşı korumak için vermiş... sanırım bir miktar mantar olduğunu düşünüyor doktorun. Mantar da gebeliğe engel oluyor. İlişki sırasında mantar erkekten de geçebiliyor. Bu nedenele ikinizin de kullanması için vermiş.
sebincim iyileştinmi ne var ne yok...
gelen giden olmucak leynklava:
perşembe çizgileri çiftletcez gızlaaaaarrr :dance:
evet yaa tubiş kızdırıyorlar beni ne kırmızısı yaa((((( ağlarım bak perşembe günü kırmızıları değil çift çizgileri görecez inşallah
Haydi Aysel Haydi aysel Haydiiiii Tam zamanı Tam zamanı Şimdiiiiii !!!! :)kaydirigubbakcemile3
Nezlem kalmadı çok şükür arada bir öksürüyorum o kadar.C vitaminleri ve ıhlamur sayesinde 2 günde atlattım.Hala kırmızılarımdan haber yok yarın 1 hafta olacak.perşembecilere katıldım ben de.inş. perşembe pazarı gibi darmadağın olmayız Rabbim hayırlısını versin:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?