Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

kızlar buarada bana eşimle birlikte adetten sonra kullanabileceğim bir ilaç verdi Fluzole 150 Mg 2 Kapsul bunun ne işe yaradığını bilen varmı aranızda acaba?

Canım sanırım fungal enfeksiyona karşı korumak için vermiş... sanırım bir miktar mantar olduğunu düşünüyor doktorun. Mantar da gebeliğe engel oluyor. İlişki sırasında mantar erkekten de geçebiliyor. Bu nedenele ikinizin de kullanması için vermiş.

hee bide ben perşembe günüde geçmeden test yapmam anca cuma yaparım hatta pozitif çıksada inanmam gider kanda baktırırım belki o zaman inanırım tabi oralara kadar gelebilirsek :bbo:

leynnn :mymeka:
hani biz perşembeciydik?
oyun bozanlık etmeeee
perşembe yap iştee

tamam bebişim... inşallah.. perşembe öğlen hep beraber halaylar çekeriz.. :teytey: ümitlenmeyim diyorum ama hala gelen giden yok.. ümitliyim ...... psikolojik değildir inşallah :Saruboceq:

inşallah inşallahhhh :Saruboceq:
hepimiz ümitliyiz kuşum.
bu ay olmazsa öteki ay tam gaz devam!!!

ayy canım inşallah gelmez der misin lütfen:) kırmızı damlamaaycak tamam mı?

inşallah canım keşke damlamasa ama hamilelik diil regl belirtilerim var o yüzden umudum yok napim ama diğer arkadaşlar için umutluyum bari onların adına sevineyim bizimki bidahaki aya kısmetse.

canım sebin bugün yoğun bir de kendini gergin hissediyor bugün pek keyfi yok sanırımmmm. hamilelik belirtisi sanırım:)

dünde ben bi patlama yaşadım.. bi gerginlik ..ardından bi bahane buldum ve ağlama krizine girdim... kocişim şaşırdı kaldı ... dedim bu gerginliğin sonu iyi değil ama bişi yok.. biz hamiş olalım diye ugrasırken adamlar ıtelef edicez bu gidişle kafamçokkarıştı

anladım doktor hatta sordu kaşıntın vardı diye içtemi dıştamı diye içte dedim tamam mantar değildedi ama içten kaşıntıda vardı şuanda yok allahıma şükür kullansammı bilmiyorum ya bebiş varsa

sebincim iyileştinmi ne var ne yok...

Nezlem kalmadı çok şükür arada bir öksürüyorum o kadar.C vitaminleri ve ıhlamur sayesinde 2 günde atlattım.Hala kırmızılarımdan haber yok yarın 1 hafta olacak.perşembecilere katıldım ben de.inş. perşembe pazarı gibi darmadağın olmayız Rabbim hayırlısını versin:Saruboceq:

evet yaa tubiş kızdırıyorlar beni ne kırmızısı yaa((((( ağlarım bak perşembe günü kırmızıları değil çift çizgileri görecez inşallah

evet yaaa... çizgilerrrrr pempe pempeeee :roflol:
yok yok ben kafayı yedim
kızlar kafayı yemek hamilelik belirtisimi :roflol:

canım sebin bugün yoğun bir de kendini gergin hissediyor bugün pek keyfi yok sanırımmmm. hamilelik belirtisi sanırım:)

yerim senin ağzını ben cokacimcoook keşke balım keşke.kasıklarımda ağrı var bugün yine ve de aynen şöyleyim kötükedihüso topiğe girmediğim zamanlar tabiii

canım kendine hep dikkat tamam mı? Havalar çok değişken çok dikkatli olmamız lazım canım benim. Perşembe günü güzel haberler gelecek inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…