- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #3.581
:roflol: alkisalkisalkis
evet hamiş lik belirtisi o
Nezlem kalmadı çok şükür arada bir öksürüyorum o kadar.C vitaminleri ve ıhlamur sayesinde 2 günde atlattım.Hala kırmızılarımdan haber yok yarın 1 hafta olacak.perşembecilere katıldım ben de.inş. perşembe pazarı gibi darmadağın olmayız Rabbim hayırlısını versin:Saruboceq:
Nezlem kalmadı çok şükür arada bir öksürüyorum o kadar.C vitaminleri ve ıhlamur sayesinde 2 günde atlattım.Hala kırmızılarımdan haber yok yarın 1 hafta olacak.perşembecilere katıldım ben de.inş. perşembe pazarı gibi darmadağın olmayız Rabbim hayırlısını versin:Saruboceq:
inşallah canım özellikle senden garanti bekliyorum herkes aynı fikirde kaydirigubbakcemile5
emekleye emekleye geliyo yeğenlerimiz.... :dance:
canım kendine hep dikkat tamam mı? Havalar çok değişken çok dikkatli olmamız lazım canım benim. Perşembe günü güzel haberler gelecek inşallah
İyi diyelim iyi olalım pembe gülüm.idare ediyoruz işte.senden nbr?
şu an sabah akşam folic plus ve günde 1 tane bebe aspirini kullanuyorum. progestana hamiş olursam başlicam. 1 sabah 1 akşam...
allah göstermesiiinnn :1shok:
perşembeciler yıkılmaaazzz kaydirigubbakcemile3
ben eger pempe çizgi çıkartamazsam sanırım tepeme binceksiniz :roflol:
allah göstermesiiinnn :1shok:
perşembeciler yıkılmaaazzz kaydirigubbakcemile3
ben eger pempe çizgi çıkartamazsam sanırım tepeme binceksiniz :roflol:
olur mu hiç öyle şey datlum kaç kişi olduk şimdi perşembeci? elbet birinin çkar en azından di mi?:Saruboceq: gönül isterki hepimizin çift çizgi olsun
Tubacim düşük önlemek için magnezyum da gerekli. Doktorun bundan bahsetti mı?
tubiş inşallah çift çizgi çıkar:)
çıkmazsa hemen topukla tatlım ezelden kaçman lazım:)
olur mu hiç öyle şey datlum kaç kişi olduk şimdi perşembeci? elbet birinin çkar en azından di mi?:Saruboceq: gönül isterki hepimizin çift çizgi olsun
ya canlarım olur tabi niye olmasın zaten hamiş haberleri hep arka arkaya gelicek ben öyle hissediyorum
:::::: PERŞEMBECıLER:::
tubiloshh çift çizgi
sebin çift çizgi
ezel22 çift çizgi
prayforu çift çizgi
aysen_34 çift çizgi
perşembe sabahı gelip topike girecem ve ekranda yazı böyle olacak inşallah kızlar
kvrck
çok bi arada olan kadınların regl dönemi birbirine yaklaşır ve aynı tarihlere gelirmiş.. bizim hep öyle olurdu.. belki hamişlikde öyledir.. :1hug:
:::::: PERŞEMBECİLER:::
tubiloshh çift çizgi
sebin çift çizgi
ezel22 çift çizgi
prayforu çift çizgi
aysen_34 çift çizgi
perşembe sabahı gelip topike girecem ve ekranda yazı böyle olacak inşallah kızlar
kvrck
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?