- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #3.621
regl bu kadar yakınken rengi değişir ve koyu akıntı gelir hemen arkasındanda adet görürdüm.. 14 15. gunler civarı dışında böyle bişi daha önce yaşamadım ben.. :1shok:
ben de anlamadım kardeşkafamçokkarıştı
hepınız cok saolun burdakı duygular o kadar guzelkı bende en uzuntulu oldugum gunlerı ve en mutlu oldugum gunlerı burda paylastım burdakı kızlarla bırlıkte yasadık hep.bu sayfada tanıstıgım bı kızla hala msn de gorusuyorum yakın arkadas olduk o benden once hamıle kaldı ve allah ızın verırse oda subatta dogum yapacak.emınım burda tanısıp davam eden dostluklarınız olacak.bırlıkte bebeklerınızden bahsedeceksınız sızde.bız sımdı o arkadasımla hazırlıklarımızı konusuyoruz.bırbırımıze aldıklarımızın resımlerını yolluyoruz.cok guzel seyler bunlar.gelecek ay bıle bu ay uzulduklerınıze gulebılırsınız.bı bakmıssınız 1 ay sonra bebegınızın kac haftalık oldugunu saymaya baslıcaksınız.sabrın sonu gercekten selamet kızlar.arada umıtsızlıge dustugumuz zamanlar tabı oluyo.tek cızgıyı yada kanamamızı gorunce buyuk hayal kırıklıkları yasıyoruz evet ama her ay bı baslangıc lutfen unutmayın.ben ınanın18 ay tekrar tekrar basladım umut etmeye hıc bıkamdan.karnımda bebek yokken bıle karnımla konusuyodum gelıceksın yakında bılıyorum bebegım dıyodum hep.cok az kaldı kavusmamıza.yakında burda olcaksın bılıyorum emınım dıyodum hep ve sımdı karnımda gercekten bebegımle gercekten konusuyorum.bılıyorum o oncekı konusmalarımıda duydu ve benım uzulmeme daha fazla dayanamadı geldı dıyorum..sızın bebegınızde sızı cok uzmıcek ve cok yakında gelecek.allah kımseye kaldıramayacagı yuk yuklemezmıs arkadaslar bunu hıc umutmayın .sabrınız sınanıyo evet ama sonunda mukafatını alacaksınız.vee herseye degdı dıceksınız:)
hepınız cok saolun burdakı duygular o kadar guzelkı bende en uzuntulu oldugum gunlerı ve en mutlu oldugum gunlerı burda paylastım burdakı kızlarla bırlıkte yasadık hep.bu sayfada tanıstıgım bı kızla hala msn de gorusuyorum yakın arkadas olduk o benden once hamıle kaldı ve allah ızın verırse oda subatta dogum yapacak.emınım burda tanısıp davam eden dostluklarınız olacak.bırlıkte bebeklerınızden bahsedeceksınız sızde.bız sımdı o arkadasımla hazırlıklarımızı konusuyoruz.bırbırımıze aldıklarımızın resımlerını yolluyoruz.cok guzel seyler bunlar.gelecek ay bıle bu ay uzulduklerınıze gulebılırsınız.bı bakmıssınız 1 ay sonra bebegınızın kac haftalık oldugunu saymaya baslıcaksınız.sabrın sonu gercekten selamet kızlar.arada umıtsızlıge dustugumuz zamanlar tabı oluyo.tek cızgıyı yada kanamamızı gorunce buyuk hayal kırıklıkları yasıyoruz evet ama her ay bı baslangıc lutfen unutmayın.ben ınanın18 ay tekrar tekrar basladım umut etmeye hıc bıkamdan.karnımda bebek yokken bıle karnımla konusuyodum gelıceksın yakında bılıyorum bebegım dıyodum hep.cok az kaldı kavusmamıza.yakında burda olcaksın bılıyorum emınım dıyodum hep ve sımdı karnımda gercekten bebegımle gercekten konusuyorum.bılıyorum o oncekı konusmalarımıda duydu ve benım uzulmeme daha fazla dayanamadı geldı dıyorum..sızın bebegınızde sızı cok uzmıcek ve cok yakında gelecek.allah kımseye kaldıramayacagı yuk yuklemezmıs arkadaslar bunu hıc umutmayın .sabrınız sınanıyo evet ama sonunda mukafatını alacaksınız.vee herseye degdı dıceksınız:)
canım bende adet öncesi akıntı oluyo. adet bitince de kuruluk. Normalmi bilmiyorum ama benim böyle sengözlerimebaksanab
yaaaa nasıl ağlamak istiyorum nasıl anlatamamsenağlamasenağlamasenağlama
"kımseyı kımseye ımrendırme kımseyı eksık bırakma"
İşte bu çok önemli. Rabbim hepimizin sesini duyar inşallah ve hepimizi böyle mutlu öykülerin kahramanı yapar.
"kımseyı kımseye ımrendırme kımseyı eksık bırakma"
İşte bu çok önemli. Rabbim hepimizin sesini duyar inşallah ve hepimizi böyle mutlu öykülerin kahramanı yapar.
işteyim falan demedi aktı yaşlar gözümden.seni ve bebişini nasıl kucaklamak geldi içimden anlatamam.kocaman kocaman öpüyorum :1hug:
ayyy kuşummmm bebişin san ayapıyo bunları heeeppp
duygusallık da hamiş lik belirtisi. gel sarıl banaa :1hug:
3 ay once bende hep hamıle kalma hıkayalerını okurdum hıc olmıcak sanırdım.sımdı bu sayfaya gelınce nasıl duygulandım anlatama ya.bıgun sızın haberlerınızı kutlıcaz burda.asagıda su halay ceken etıket varya hamıle haberlerınde herkesın adının yanında halay olurdu.nasıl ımrenırdım benım adıma ne zaman halay cekılcek dıye.)yakında tek tek hepınıze halay cekıcez:):teytey:
yaaaa nasıl ağlamak istiyorum nasıl anlatamamsenağlamasenağlamasenağlama
3 ay once bende hep hamıle kalma hıkayalerını okurdum hıc olmıcak sanırdım.sımdı bu sayfaya gelınce nasıl duygulandım anlatama ya.bıgun sızın haberlerınızı kutlıcaz burda.asagıda su halay ceken etıket varya hamıle haberlerınde herkesın adının yanında halay olurdu.nasıl ımrenırdım benım adıma ne zaman halay cekılcek dıye.)yakında tek tek hepınıze halay cekıcez:):teytey:
canım ya bitane çikolata yesene imkanın varsa şöyle bi agzın tatlansın ımmm mis mis hihoyyyt
inamıyorum yaaa.. ağlıyorum ciddi ciddi.. senağlama
inşallah yakında mutluluktan ağlarız...
inamıyorum yaaa.. ağlıyorum ciddi ciddi.. senağlama
inşallah yakında mutluluktan ağlarız...
Cidden bizlere çok güzel bir destek oldu bu. Haklısın Rabbim bekleyip sabredene mükafatını muhakkak verir. Bende bunu diyorum hep belki 1 ay uğraşacağız belki 3 ay belki 1 yıl belki 3 yıl ... bilemeyiz ama en sonunda o mutlu anı yakalayacağız. Buradan kimler kimler gelip geçecek. hiç umudum yok diyenlerin burada hamileyim diye haykırışlarını göreceğiz.Sonra ultrason deneyimleri gelecek.sonra cinsiyetler belirlenecek isimler tartışılacak.Bu arada ümidi devam edenler olacak aramızda ve onlar da inşallah bebişlerine kavuşacaklar.
Ümit ediyorum ki buradan da çok güzel dostluklar çıkacak.Hatta belki sanal değil gerçekte de görüşeceğiz.Bebişlerimizi seveceğiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?