Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

bazen bende sanki her ay hamileymişim gibi hissediyorum belirtilerişde yaşıyorum hep umutsuzluğa kapılıyorum.allah duysun sesimizi herkese bebiş versin hayırlı bebişler beklemek zor ama birandada olmuyorki

insallah tatlım

iyiki geldin... duygusallık ağlamaları bunlar.. burda depresyona sokmuyo kızlar.. gireni hemen çıkarıyoruz... arkadaşlarımı bile daha az arar oldum ( utanıyorum söylerken ama)

beraber ağladık biz bu yollarda... beraber güleriz çok yakında :teytey:

mümkünatı yok sen göreceksin çift çizgiyi.çift çizgi dedim de aklıma ne geldi keşke kontrol için olan çizgi dışında çoğul gebelik varsa bebiş sayısı kadar çizgi çıksaydı.mesela ikiz ise toplam 3 çizgi gibi

:) o zaman ben 3 çizgi istiyoruuummm.... Ayy çok mu edepsizce oldu. Daha 1 tanesini elde edemedim ben ikiz olsun diyorum.

sence görcemmi kuşum yaaaa :kedi: çok istiom cidden

ayyy ne süper olurdu yaaa düşünsene
birinci çizgi kontol çizgisi,
diğer çizgiler bebek başı 1 çizgi... 3 üz gebelikte şu tablo kaydirigubbakcemile3
:roflol:

ben: kocişiim yaşasııın 1 çizgi çıktııı aaaa 2. de çıktııı anammm 3. de çıktıııı yok yok 4. de çıktı
eşim: HANIM BATTIK fisfisfis
kaydirigubbakcemile3

:) o zaman ben 3 çizgi istiyoruuummm.... Ayy çok mu edepsizce oldu. Daha 1 tanesini elde edemedim ben ikiz olsun diyorum.

İnş. ikizin olur da ben bunlara süt yetiştiremiyorum dediğin günleri görürüz.düşünsene aynı anda ikisi de acıkacak hangisine önce vericen.buna karar vermek bile zor.aynı anda ikisine verilebilir mi acaba?

eşimin kuzeninin var ikizleri cok komikler bi görseniz. Ama annesi ciddi zorlanıyo, sevemiyosun birini hemen öbürü agucuklar yapıyo benide alın diye zemuszemus oy yerim onları ben yerim yerim

eşin : sil bir kaçını aşkım.bakamayız o kadar civcive

:roflol:
kız benimki deliriyorr... çoklu gebelik istiyor.
3 üz olsun diyor kaydirigubbakcemile3 ben nasıl taşıyim o göbüşü kaydirigubbakcemile3
ama şu var mevlam neylerse güzel eyler... herşeyde var bir hayır.
kaç olursa olsun bakarım beeennn opuyorumnanaktan

Ayy şimdi öyle gaza geldim ki... Akşam olsun şu sonuncu ilacı da içeyim ve yarın hemen regl olayım istiyorum... hemen bal-tarçın-çörekotu kürüne başliicam... ateşimi de ölçücem... herbişii yapıcam. ve inşallah aralık ayında bebişim benimle olacak

inşallah tatlımmm inşallahhhh
böle ugraşınca daha benimsiyor insan. ama püf nokta ne biliomusun?
belirti umursamıcan
akışına bırakcan
o aman gör bak nasıl gelio :)

inş. canım benim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…