- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #3.641
canım ya bitane çikolata yesene imkanın varsa şöyle bi agzın tatlansın ımmm mis mis hihoyyyt
Cidden bizlere çok güzel bir destek oldu bu. Haklısın Rabbim bekleyip sabredene mükafatını muhakkak verir. Bende bunu diyorum hep belki 1 ay uğraşacağız belki 3 ay belki 1 yıl belki 3 yıl ... bilemeyiz ama en sonunda o mutlu anı yakalayacağız. Buradan kimler kimler gelip geçecek. hiç umudum yok diyenlerin burada hamileyim diye haykırışlarını göreceğiz.Sonra ultrason deneyimleri gelecek.sonra cinsiyetler belirlenecek isimler tartışılacak.Bu arada ümidi devam edenler olacak aramızda ve onlar da inşallah bebişlerine kavuşacaklar.
Ümit ediyorum ki buradan da çok güzel dostluklar çıkacak.Hatta belki sanal değil gerçekte de görüşeceğiz.Bebişlerimizi seveceğiz.
valla bende aglıyorum burda kızlar.basına gelmeyen anlamıyo gercekten.aglayın tama rahatlayın ama nolur bu devamlı olmasın depresyon durumuna sakın gelmeyın baktınız olmuyo hemen bı dr a.ve hep keyıf aldıgınız kısılerle gorusmeye calısın sakın sızı uzen kısılerle gorusmeyın.aılenız bıle olsa.bugun aglama gunu olsun.sıze moral vermeye geldım hepınızı aglattımneyse gulecegımız gunler yakında.adınızın yanında halaylar cekılecek daha.):teytey:
len çikolata dedin ben eridim mis mis :roflol:
pff evde de yok bari çokokremi kaşıklim bende kaydirigubbakcemile3
len hakkaten sebin ve sende var bir haller
istermisiniz ben yarın regl olim perşembe ünü ikiniz birden çift çizgi çıkartın kaydirigubbakcemile3
supremem benim diyabetim ya çikolatam özel.o da yanımda yok ancak eve gidince yiyebilirim.:çok üzgünüm:
mümkünatı yok sen göreceksin çift çizgiyi.çift çizgi dedim de aklıma ne geldi keşke kontrol için olan çizgi dışında çoğul gebelik varsa bebiş sayısı kadar çizgi çıksaydı.mesela ikiz ise toplam 3 çizgi gibi
mümkünatı yok sen göreceksin çift çizgiyi.çift çizgi dedim de aklıma ne geldi keşke kontrol için olan çizgi dışında çoğul gebelik varsa bebiş sayısı kadar çizgi çıksaydı.mesela ikiz ise toplam 3 çizgi gibi
:sm_cool: harika fikir ...
ailede ikiz varsa ikiz gebelik şansı daha da artıyomuş Rabbim isteyen herkese ikizide nasip etsin
:) o zaman ben 3 çizgi istiyoruuummm.... Ayy çok mu edepsizce oldu. Daha 1 tanesini elde edemedim ben ikiz olsun diyorum.
ben: kocişiim yaşasııın 1 çizgi çıktııı aaaa 2. de çıktııı anammm 3. de çıktıııı yok yok 4. de çıktı
eşim: HANIM BATTIK fisfisfis
kaydirigubbakcemile3
eşin : sil bir kaçını aşkım.bakamayız o kadar civcive
Ayy şimdi öyle gaza geldim ki... Akşam olsun şu sonuncu ilacı da içeyim ve yarın hemen regl olayım istiyorum... hemen bal-tarçın-çörekotu kürüne başliicam... ateşimi de ölçücem... herbişii yapıcam. ve inşallah aralık ayında bebişim benimle olacak
Ayy şimdi öyle gaza geldim ki... Akşam olsun şu sonuncu ilacı da içeyim ve yarın hemen regl olayım istiyorum... hemen bal-tarçın-çörekotu kürüne başliicam... ateşimi de ölçücem... herbişii yapıcam. ve inşallah aralık ayında bebişim benimle olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?