Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

insallah canım benim. Bende şu ilacı bitirim ve reglim de hayırlısıyla bebiş oldugu için gelmesin artık opuyorumnanaktan

insallah canım benim. Bende şu ilacı bitirim ve reglim de hayırlısıyla bebiş oldugu için gelmesin artık opuyorumnanaktan
Canım duphaston regl söktürmüyor mu? bitince illaki regl geliyormuş 1 hafta içinde.
sana ne için vermişti doktor duphastonu?

inşallah annesi.. biz hayır demeyiz... opuyorumnanaktan

yok bidenem nerde yaa :umursamaz:
eger olmuş olsa şimdiye düşmüştü :gitme:
off rabbim sen sağlıklı gebelik ver isteyen herkezeee

Valla kocam zaten bilgisayarcı.Hemen tazmin ederim eğer atarsa pc'mi. klava:

benimki de arada bilgisayar işleriyle ugraşıyor alım satım felan...
bazen evde 3 laptop oluyo.
o masaüstü pc yi kullanırsa ben hemen laptoptan gidiyorum.
ama akşamları işten erken gelirse vermio bana pc yi klava:

Canım duphaston regl söktürmüyor mu? bitince illaki regl geliyormuş 1 hafta içinde.
sana ne için vermişti doktor duphastonu?

hayır duphaston sadece regli söktürmüyor, aynı zamanda düşükte önlüyor, ve daha etkileride var.Duphaston kullanırken hamile kalanlar var, İlacın prospektsünü oku bak yazıyor. Ben cok arastırdım ilacı. Doktora gittigimde yumoşum catlama zamanındaydı doktor bu yüzden verdi duphastonu diyebilirim, doktor bugünleri kaçırma sakın demişti kaçırmadık tabi takdir Allahın. =) bakalım gebelik gerçekleşebilir demişti inşallah dediği gibi olur beklemedeyiz yani şekerim

tubişşş bırak artık şu düşme lafını.. getirme aklına.. hiçbişi olmucak Allahın iizniyle... doktorun zaten gerekli şeyleri verecek.. yerimseniben

Adam cağız belki onunla ilgilen diye vermiyordur

hımmm anladım canım... İnşallah bebiş gelmiştir canım. ayy artık şurada avatarlarda ultrason fotoları görelim yaaa

tubişşş bırak artık şu düşme lafını.. getirme aklına.. hiçbişi olmucak Allahın iizniyle... doktorun zaten gerekli şeyleri verecek.. yerimseniben

tamam tatlım bıraktım :çok üzgünüm:
yha napim işte... piskolecik deli oldum delikafadulden
ama geçicek hepsi inşallah. bu doktorum çok iyi.
ilk önce rabbim daha sonra doktorun yardımıyla güzel bir gebelik geçiririm inşallah bebişim geldiğinde :Saruboceq:

alkisalkisalkis hep böyle kal bebişinde göbüşüne yerleşsin. ooohh :CüvCüv:

inşallah canım bide iyi yönünü düşün kolay hamile kalabiliyorsun ne güzel ben hamile kalabilecekmiyim onu bile bilmiyorum eğer bu ayda kalamazsam hormon testi ve rahim filmi çekilecek inş. gerek kalmaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…