- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #3.661
Ayy şimdi öyle gaza geldim ki... Akşam olsun şu sonuncu ilacı da içeyim ve yarın hemen regl olayım istiyorum... hemen bal-tarçın-çörekotu kürüne başliicam... ateşimi de ölçücem... herbişii yapıcam. ve inşallah aralık ayında bebişim benimle olacak
siz olmazsanız gün nasıl geçer bilmiorum kızlar ya :)
Canım duphaston regl söktürmüyor mu? bitince illaki regl geliyormuş 1 hafta içinde.insallah canım benim. Bende şu ilacı bitirim ve reglim de hayırlısıyla bebiş oldugu için gelmesin artık opuyorumnanaktan
Ayy vallahi.kalkamıyorum pc başından :) kocacım sonunda benim notebook'u camdan atıcak aşağıya
kaydirigubbakcemile3
allahtan bizimki masaüstü. atamazzzz :roflol:
kızlar ben geçen ay 3 gün yarım yarım adet oldum.
istermisiniz 2 aylık olsun :roflol: :roflol:
kaydirigubbakcemile3
allahtan bizimki masaüstü. atamazzzz :roflol:
kızlar ben geçen ay 3 gün yarım yarım adet oldum.
istermisiniz 2 aylık olsun :roflol: :roflol:
inşallah annesi.. biz hayır demeyiz... opuyorumnanaktan
Valla kocam zaten bilgisayarcı.Hemen tazmin ederim eğer atarsa pc'mi.klava:
Canım duphaston regl söktürmüyor mu? bitince illaki regl geliyormuş 1 hafta içinde.
sana ne için vermişti doktor duphastonu?
yok bidenem nerde yaa :umursamaz:
eger olmuş olsa şimdiye düşmüştü :gitme:
off rabbim sen sağlıklı gebelik ver isteyen herkezeee
benimki de arada bilgisayar işleriyle ugraşıyor alım satım felan...
bazen evde 3 laptop oluyo.
o masaüstü pc yi kullanırsa ben hemen laptoptan gidiyorum.
ama akşamları işten erken gelirse vermio bana pc yiklava:
hayır duphaston sadece regli söktürmüyor, aynı zamanda düşükte önlüyor, ve daha etkileride var.Duphaston kullanırken hamile kalanlar var, İlacın prospektsünü oku bak yazıyor. Ben cok arastırdım ilacı. Doktora gittigimde yumoşum catlama zamanındaydı doktor bu yüzden verdi duphastonu diyebilirim, doktor bugünleri kaçırma sakın demişti kaçırmadık tabi takdir Allahın. =) bakalım gebelik gerçekleşebilir demişti inşallah dediği gibi olurbeklemedeyiz yani şekerim
tubişşş bırak artık şu düşme lafını.. getirme aklına.. hiçbişi olmucak Allahın iizniyle... doktorun zaten gerekli şeyleri verecek.. yerimseniben
tamam tatlım bıraktım :çok üzgünüm:
yha napim işte... piskolecik deli oldum delikafadulden
ama geçicek hepsi inşallah. bu doktorum çok iyi.
ilk önce rabbim daha sonra doktorun yardımıyla güzel bir gebelik geçiririm inşallah bebişim geldiğinde :Saruboceq:
hımmm anladım canım... İnşallah bebiş gelmiştir canım. ayy artık şurada avatarlarda ultrason fotoları görelim yaaa
arkadaşlar sizce hangi test güvenilir idrar testlerinde acaba ?
tamam tatlım bıraktım :çok üzgünüm:
yha napim işte... piskolecik deli oldum delikafadulden
ama geçicek hepsi inşallah. bu doktorum çok iyi.
ilk önce rabbim daha sonra doktorun yardımıyla güzel bir gebelik geçiririm inşallah bebişim geldiğinde :Saruboceq:
arkadaşlar sizce hangi test güvenilir idrar testlerinde acaba ?
ınd diagnostic dedi bizim kızlar ..bende ondan alıcam bu ay... tarihinden öncemi sonramı yaptığına görede değişiyor galiba
canım ben artık idrar testlerine güvenemiyorum zaten doktorda diyoki idrarda negative cıktı diyorum olsun bide kan testini görelim diyor. yani direk kan tahlili kesin sonuç =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?