Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

arkadaşlar sizce hangi test güvenilir idrar testlerinde acaba ?

canım dediğim gibi ben İND Diagnostic kullanıyorum. gayet de güvenilir.
geçen aylarda netten acura die 10 kadar test almıştım. heppsi pozitifti :bbo:
yani tam bir kandırmaca
testler hep pozitif çıkıyor. bhcg ile alakası yoktu...
bilindik bişey alınderim

alkisalkisalkis hep böyle kal bebişinde göbüşüne yerleşsin. ooohh :CüvCüv:

teşekkürler kuşum benim.
çok motive ediosun inan opuyorumnanaktan
perşembecileeeeeeerrrrr
gelsin çift çizgileerrr
çift çizgi çıkan resmini çekip eklesin olarmı?? :dance:

inşallah canım bide iyi yönünü düşün kolay hamile kalabiliyorsun ne güzel ben hamile kalabilecekmiyim onu bile bilmiyorum eğer bu ayda kalamazsam hormon testi ve rahim filmi çekilecek inş. gerek kalmaz...

ya tabiki hamile kalırsın neden kalamıcaksınki kendni böyle şartlama hep olucak tabi neden olmasın de lütfen. bak insanlar yazıyo hep umudu kestik kendi haline bıraktık oldu falan yazıyor. az kaldı melegin gelicek insallah :Saruboceq:

perşembe direkt kan testimi yapsak acaba?? :uhm:

canım benim pozitif çıkarsa kan testi yaptırırım.
yada günüm geçerse...
ben gitmicem kan vermeye. eşimin arkadaşı gelip alıcak. o laboratuvar görevlisi.
o alıp bakıcak. boşuna çağırmış olmıyalım çocuğu şimdi :)
testte pozitif görim de opuyorumnanaktan

canım ben artık idrar testlerine güvenemiyorum zaten doktorda diyoki idrarda negative cıktı diyorum olsun bide kan testini görelim diyor. yani direk kan tahlili kesin sonuç =)

Kızlar bana da doktorum aynı şeyi söyledi. Şöyle ki idrar testleri zaten %100 güvenilir sonuç vermiyor.Ayrıca bazı ilaç v.b şeylerden etkilenerek yanlış sonuç verebiliyor. En önemlisi de dış gebelik gibi durumlarda yanlış sonuç verebiliyor. fakat kan testi kesin sonuç!

inş. :Saruboceq: umutsuzluk değilde belirsizlik diyelim daha çok olmadı aslında bu düzenli olarak çalıştığımız 6. ayımız 3 ayda ayda 5-6 gün görüşebildiğimiz öncesi var testlerimiz yapılsa daha rahat olcaz herhalde...

testten sonra yapılan kan testinde dış gebelik kimyasal gebelik falan hepsi anlaşılıyormu ?

Ben geçen ay predictor almıştım ucu kırılıp saklanabilenlerden... ınşallah birgün çift çizgi görürsem onu da kullanıp saklayacağım...

EKAKAL cım... kuşum benim sakın stres yapma.
ne kişiler tanıyorum sadece stres yaptıkları için bebişleri olmuyordu.
en sonunda tamam istemiyorum kafamdan atıyorum bebiş düşüncesini deyip umursamadıkları ay hamiş kaldılar kaydirigubbakcemile2
hepimizin günü ve zamanı gelince olucak bebişleri...
sadece zamanını beklememiz lazım...

kızlar ben bi çorba yapim. şööle limonlu limonlu bu soğuk havada güzel olur. size de fikir olur belkim. akşam gidince çorba yapın kocişlerinize :)
gaye sen evdesin kalk yap
süzme mercimek mmmmmmmm cokacimcoook

testten sonra yapılan kan testinde dış gebelik kimyasal gebelik falan hepsi anlaşılıyormu ?

ben doktora gittiğimde doktor alttan ultrason ile muayenede gebelik emaresi göremedi ve kan testi istedi ve dediki eğer göremediğimiz bir dış gebelik varsa kanda anlaşılır.
bende buna dayanarak o açıklamayı yaptım.

bugünde bitti kızlar kaldı 2 gün...yarın adet günüm hiç bir ağrı sızı yok ara sıra yoklayan kasık zonklamarı dışında göğsüm bile acımıyo hayırlısı bakalım perşembeye görecez hep beraber günümde 2 gün geçmiş olacak....

kızlar ben bi çorba yapim. şööle limonlu limonlu bu soğuk havada güzel olur. size de fikir olur belkim. akşam gidince çorba yapın kocişlerinize :)
gaye sen evdesin kalk yap
süzme mercimek mmmmmmmm cokacimcoook

Tatlım daha geçen gün süzme mercimek yapmıştım.ondan önce de tarhana.
Şimdi aslında tavuk suyuna çorba yapiim diye geçirdim içimden.Hem de hastalara şifa derler ya. kocişimde biraz kırgınlık vardı içsin de kendine gelsin. ama erken daha. 1-2 saat sonra kalkar yaparım.

şimdi hürriyette okudum 15 yaşında bir kız 17 yaşında birinden hamile kalmış.karnımda ur var sürekli karnım şişiyor diye annesiyle dr.a gitmiş.hastanenim wc sinde doğurmuş.bebeği orda bırakıp kaçmış.bebek ölmüş.kız da evinde yakalanmış.kanamdan ölüyormuş neredeyse kurtarmışlar neyseki.Ya Rabbim diyecek bir şey bulamıyorum.Bir bildiğin vardır elbet ama böylelerine vereceğine bizim gibi bebek için çalışıp duran dualar eden kullarına nasip et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…