- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #3.681
arkadaşlar sizce hangi test güvenilir idrar testlerinde acaba ?
alkisalkisalkis hep böyle kal bebişinde göbüşüne yerleşsin. ooohh :CüvCüv:
inşallah canım bide iyi yönünü düşün kolay hamile kalabiliyorsun ne güzel ben hamile kalabilecekmiyim onu bile bilmiyorum eğer bu ayda kalamazsam hormon testi ve rahim filmi çekilecek inş. gerek kalmaz...
bende duydum kızlardan ama acaba ne zaman yapsak belli olur geçincemi yada öncede yapsak sonuç verirmi off ne zor iş bunlar yaa
perşembe direkt kan testimi yapsak acaba?? :uhm:
canım ben artık idrar testlerine güvenemiyorum zaten doktorda diyoki idrarda negative cıktı diyorum olsun bide kan testini görelim diyor. yani direk kan tahlili kesin sonuç =)
benim bildğim önerilen en ideal tarih , adet tarihin 5-6 gün geçince...
ya tabiki hamile kalırsın neden kalamıcaksınki kendni böyle şartlama hep olucak tabi neden olmasın de lütfen. bak insanlar yazıyo hep umudu kestik kendi haline bıraktık oldu falan yazıyor. az kaldı melegin gelicek insallah :Saruboceq:
Kızlar bana da doktorum aynı şeyi söyledi. Şöyle ki idrar testleri zaten %100 güvenilir sonuç vermiyor.Ayrıca bazı ilaç v.b şeylerden etkilenerek yanlış sonuç verebiliyor. En önemlisi de dış gebelik gibi durumlarda yanlış sonuç verebiliyor. fakat kan testi kesin sonuç!
Ben geçen ay predictor almıştım ucu kırılıp saklanabilenlerden... İnşallah birgün çift çizgi görürsem onu da kullanıp saklayacağım...
İND Diagnostic her eczanede varmı peki kaç liraymış.bıktım sürekli para vermekten hee
testten sonra yapılan kan testinde dış gebelik kimyasal gebelik falan hepsi anlaşılıyormu ?
kızlar ben bi çorba yapim. şööle limonlu limonlu bu soğuk havada güzel olur. size de fikir olur belkim. akşam gidince çorba yapın kocişlerinize :)
gaye sen evdesin kalk yap
süzme mercimek mmmmmmmm cokacimcoook
tatlım evet heryerde var ve 3 tl Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?