Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

normalde ben adet olacağım zaman hiç akıntım olmazdı..ama bu sefer var..yanlız uzayan akıntıdan geliyo..nedenini anlamadım..bekliyorum sabırla..onun dışında hiçbir belirti yok..adet belirtisi bile..

[iyi valla aysen ne olsun aynı şeyler gündüzleri kafayı yiğoruz gebelikle akşam olunca yemeklere koşturuyoruz adamlardan azar işitmemek için sonra adamlarla az sohpet çay meyva filan derken böyle işte senin nasıl geçti günün

bende sabah temizlik akşam üstü market alışverişi sonra yemek yap ye felan koştur koştur işte canım aynı opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5

bende sabah temizlik akşam üstü market alışverişi sonra yemek yap ye felan koştur koştur işte canım aynı opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5

hep aynı işller valla sen gündüz girmiyosun pek sanırım bende 1haftadır giremedim ama bugün acısını çıkardım valla evdeyiz ama bizlerim hakkımızıda yemesinler bizde çok yoruluyoruz birkere evin işi bitmiyo

kızlar dün ovlsyn testi yaptım ölesine banyoda unutmuşum 3 saat felan geçti gördüm kopkoyu ikinci çizgiakannehir
normaldede yaptıklarımı saklardım ama hiç böle olmamıştı 25 gün insan yumurtlarmı yaaa bu neydi kafamçokkarıştı

Canım böyle şeyler hiç beklemediğin anda oluverir.Tedavi görürken araverip kendiliğinden hamile kalanlar çok fazla.

ben pkoluyum doktor ilaçların etkisi bu ay sürebilir falan dedi..inş bakalım..dua edin bana da lütfenn..

Amaaaan pko falan fasa fiso arkadaşım.Benim pko'lu arkadaşım 2 yılda 2 çocuk yaptı arka arkaya hemde tedavisiz :) pozitif düşün pozitif şeyler olsun canım.

slm canolar ben geldim nassınız bakemmm a.s.

Hoşgeldin canım. Burdayııızz

Canım gebelik testlerinde olduğu gibi ovülasyon testlerinde de 20dk sınırı var.20 dk sonrasını dikkate almayın derler.Ama bilemiicem...Sen çalışmaları sürdür herdaim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

şimdi sende gittin galiba neyse bende çıkıyım da ezel i izleyim bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…