- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #3.721
slm kızlar nasılsınız benim yarın adet günüm normalde adet zamanım geldiğinde karnım çok şişerdi ama bu ay hiç şişmedi ve arada bir kasıklarımda batma oluyor inş. hamileyimdir
pardon yarın demişsin.eee sen ne zaman yapıcan testi.istersen perşebme bize katıl
perşembe test ekibine katıl sende.. kaydirigubbakcemile5
ben yaptım çorbamı... :) şimdi patates mücveri ve patlıcan söğürme yapıcam bitcek. neyse kızlar heden ben gettim. harüf gelir az soona...
hoşçakalın kızlar... pazartesiyide devirdik sağ salim... salı çarşamba... perşembeeee bekle bizi geliyozzzz :CüvCüv:
kızlar aklıma gelmişken sorayım ben cumartesi günü diş çektirdim örneğin hamile oldum farzedelim sakıncası olurmu diş çektirmenin bilen varmı
slm kızlar nasılsınız benim yarın adet günüm normalde adet zamanım geldiğinde karnım çok şişerdi ama bu ay hiç şişmedi ve arada bir kasıklarımda batma oluyor inş. hamileyimdir
ben adet olacağım zaman aşererim hep daha önce de bahsi geçmişti.şimdi canım ne istedi biliyomusunuz zeytinyağlı biber dolması.ofiste yemek yapan abla yarın yapacak neyse ki.mmmmm karnım acıktı beee cokacimcoook
ben yaptım çorbamı... :) şimdi patates mücveri ve patlıcan söğürme yapıcam bitcek. neyse kızlar heden ben gettim. harüf gelir az soona...
Merhaba arkadaşlar bende kasımda çift çizgi görmek isteyenlerdenim ama daha var çalışmalar devam ediyor..ben aslında folik asitle ilgili bir forum arıyordumki karşıma çıkıverdiniz eee bende aranıza katılmak istedim..belki biligisi olan vardır.ben folik asit kullanıyorum ama doktor hamilelikten önce 3 ay sonra 3 ay toplam 6 ay kullanman gerek demişti benim 3 ayı geçti 4.aya girmek üzereyim..diyelim 4 ay daha bebişim olmadı ozamana kadar kullanmaya devammı edeceğim?bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim
Merhaba arkadaşlar bende kasımda çift çizgi görmek isteyenlerdenim ama daha var çalışmalar devam ediyor..ben aslında folik asitle ilgili bir forum arıyordumki karşıma çıkıverdiniz eee bende aranıza katılmak istedim..belki biligisi olan vardır.ben folik asit kullanıyorum ama doktor hamilelikten önce 3 ay sonra 3 ay toplam 6 ay kullanman gerek demişti benim 3 ayı geçti 4.aya girmek üzereyim..diyelim 4 ay daha bebişim olmadı ozamana kadar kullanmaya devammı edeceğim?bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim
Canım bu kişiden kişiye değişiyor...hamilelik sırasında 3 ay kullanman gerektiği doğru.İlk 3 ay bebeğin gelişim sürecine destek olsun diye veriliyor folik asit.öncesinde ise rahimi güçlendirmek için. Fakat doktorun söylediği süreyi aşmadan önce bence doktorunla irtibata geç. Belki farklı birşey öenerecektir sana.Yada bir kontrol isteyebilir.
ben burdayım da diğerleri geçmişe takıldı galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?