Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

ben adet olacağım zaman aşererim hep daha önce de bahsi geçmişti.şimdi canım ne istedi biliyomusunuz zeytinyağlı biber dolması.ofiste yemek yapan abla yarın yapacak neyse ki.mmmmm karnım acıktı beee cokacimcoook

ben yaptım çorbamı... :) şimdi patates mücveri ve patlıcan söğürme yapıcam bitcek. neyse kızlar heden ben gettim. harüf gelir az soona...

hoşçakalın kızlar... pazartesiyide devirdik sağ salim... salı çarşamba... perşembeeee bekle bizi geliyozzzz :CüvCüv:

hoşçakalın kızlar... pazartesiyide devirdik sağ salim... salı çarşamba... perşembeeee bekle bizi geliyozzzz :CüvCüv:

sen de mi gidiyosun :gitme: ayyy evet bugün bitti sayılır.eve gidince zaten zaman hhoooop geçiveriyor ama daha benim çıkmama 1.5 saat var :bbo:

kızlar aklıma gelmişken sorayım ben cumartesi günü diş çektirdim örneğin hamile oldum farzedelim sakıncası olurmu diş çektirmenin bilen varmı

Canım bildiğim kadarıyla bir sakınca yok fakat eğer hamileysen dişçin ile irtibata geç herhangi bir iğne yaptıysa öğren ve jinekoloğuna bunu bildir

slm kızlar nasılsınız benim yarın adet günüm normalde adet zamanım geldiğinde karnım çok şişerdi ama bu ay hiç şişmedi ve arada bir kasıklarımda batma oluyor inş. hamileyimdir

Ayyy bi hamiş haberi daha yolda inşallah... hadi bakalım hayırlısı

Oyyy guzzum gel ben sana zeytinyağlı biber de yaparım,yaprak sarma da yaparım.

ben yaptım çorbamı... :) şimdi patates mücveri ve patlıcan söğürme yapıcam bitcek. neyse kızlar heden ben gettim. harüf gelir az soona...

Kızz bende sana uydun kalktım yayla çorba yapıyorum :)

Merhaba arkadaşlar bende kasımda çift çizgi görmek isteyenlerdenim ama daha var çalışmalar devam ediyor..ben aslında folik asitle ilgili bir forum arıyordumki karşıma çıkıverdiniz eee bende aranıza katılmak istedim..belki biligisi olan vardır.ben folik asit kullanıyorum ama doktor hamilelikten önce 3 ay sonra 3 ay toplam 6 ay kullanman gerek demişti benim 3 ayı geçti 4.aya girmek üzereyim..diyelim 4 ay daha bebişim olmadı ozamana kadar kullanmaya devammı edeceğim?bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim

Canım bu kişiden kişiye değişiyor...hamilelik sırasında 3 ay kullanman gerektiği doğru.İlk 3 ay bebeğin gelişim sürecine destek olsun diye veriliyor folik asit.öncesinde ise rahimi güçlendirmek için. Fakat doktorun söylediği süreyi aşmadan önce bence doktorunla irtibata geç. Belki farklı birşey öenerecektir sana.Yada bir kontrol isteyebilir.

hoşgeldin canım ne iyi ettin de geldin.folik asitin ne bebeğe ne de anneye zararı var.o nedenle bebek olmasa bile kullanmaya devam etmen de bir sakınca yok.Geçen nette br haber de gebelik düşünmeyenler için bile öneriliyordu.gebelik için avantajı sen henüz hamileliğinin farkında bile değilken bebişinin sinir sistemi gelişmeye başlıyor.folik asit işte o zaman bebeğinin sinir sisteminin gelişiminde yardımcı oluyor.sen kullanmaya devam et.

çok teşekkür ederim bencede en iyisi doktora bir danışmak olacak:bbo:

Hu huuu kızlarrrr mutfakla pc arasında gidip geliyorum :) yvonna,aysel,sebin orda mısınız?
birde yeni bir arkadaş var mam diye o da katılsa aramıza

heyt beee bir gün daha geçti hakkaten...
kaldı son 2 dicem emmeeeee daa bu gün tam anlamıynan bitmiş sayılmaz demü zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…