Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

iyiyiz canım bi ezel bakıyorum bi taraftan çay bi taraftan bilgisayar
bi taraftandan bizim beye laf yetiştiriyorum
sürekli ordasın çık artık diye bagırıyo bana kaydirigubbakcemile

Benim eşimde demin "yine mi forumdasın" dedi bende evet dedim."sonunda forum yöneticisi olursun sen bu gidişle" dedi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ya benimle bu kadar konuşmuyosun onları hiç tanımıyosun konuşacak ne buluyosun diyo acayip merak ediyor CADIARZU

ateşimi ölçmeye başladım elimden düşürmüyorum termometreyi 36.8 çıktı ay çok mutlu oldum ya hormonlarda güzel geldi inşallah bebek haberini alırım ankarad da eşime dönünce süpriz yaparım :CüvCüv:

ya benimle bu kadar konuşmuyosun onları hiç tanımıyosun konuşacak ne buluyosun diyo acayip merak ediyor CADIARZU

Deşeydin damdan düşenin halini damdan düşen anlar ancak. Biz hepimiz aynı dilden konuşuyoruz,aynı ümitleri paylaşıyoruz deseydin.
Onlarsa bir iki şey anlatınca hemen "offf olursa olur olmazsa olmaz" diyip çıkıyorlar.

:roflol:
bende ilk alınca öleydim.
kocişiiiiiimmm bi ateşini ölçimmiii kaydirigubbakcemile3
peşinde koşup duruyodum.
ama şimdi alıştım varlıgına
ama kuşum önemli olan sabahları aynı saatte yataktan kalkmadan ölçmen...

Canım şimdi senin ovülasyon günlerin ne zaman? Şu an ovülasyonda mısın?

sabah 8 de eşim gidiyo bende o zaman ölçücem canım

Canım şimdi senin ovülasyon günlerin ne zaman? Şu an ovülasyonda mısın?

şuan adetimin 3.günündeyim canım genelde 24 ie 28 arasında degişiyo adet günlerim o zamanda tahminimce ovulasyon günleri 10 ile 14. gün arası geçen ay hergün beraber olduk ama tutturamadık demekki bu ay doktor gün aşırı olun sperm kalitesi düşüyor dedi yani 10. 12. 14. 16. 18. gün
eşim diyo ki eee geri kalan günler olmuycak mı :kedi:

canım sen dr un dediğiyle yinede sınırlı kalma
adetin bitsin,
bir gün dolu bir gün boş olarak geçir. daha iyi olacagını düşünüyorum

zaten bi bu bal tarçın çörekotu karışımı bi şu akıntıda yapışkanlık bide ateş ölçme
sıkı dur yumoşlar yakalıycaz bu sefer sizi kaydirigubbakcemile3

aklıma geldide bu hafta büyükbabamlar geliyo 17. günde ben ankaraya gidfiyorum of offffffff :gitme:

38 yaşındaki yengeme kızın olucak dedim güldü geçti
2 ay sonra hamile oldugunu ögrendi kızı oldu
hadi adınıda sen koy bari dedi beyza koydum bende alkisalkisalkis

38 yaşındaki yengeme kızın olucak dedim güldü geçti
2 ay sonra hamile oldugunu ögrendi kızı oldu
hadi adınıda sen koy bari dedi beyza koydum bende alkisalkisalkis

Yaaa gel bana da bak şu faldan canım yaaa.... Geçen ay komşum bakmıştı bana. hamilesin galiba sen demişti.... ama fosss çıktı. kist'e hamileyim şu an :sinifsinif:

Yaaa gel bana da bak şu faldan canım yaaa.... Geçen ay komşum bakmıştı bana. hamilesin galiba sen demişti.... ama fosss çıktı. kist'e hamileyim şu an :sinifsinif:

canım benim en azından giderilebilir bi problem boşver salla gitsin zemuszemus
önümüzdeki ay inşallahhhhhhh rabbim duy sesimizi :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…