Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

aysellim bende çok denedim geçmişi okuyup katılmayı ama olmuyor.canlı sohbeti kaçırıyosun bu sefer.

şimdi siz benim ıspanak ve köfte dediğime bakmayın kesin gidene kadar canım başka bir şey çeker başka bir şey yaparım a.s

bizdede yayla çorba, karışık kızartma , tavuk pirzola var birazda geçen günden kalan bezelye yemeği var

sebin kız canım çekti valla bende yanlızıım bu akşam sana geliyim bende bari neyapım misafir kabul edermisin:kedi:

süper olur hadi gel.yemekten sonra da ıhlamur ya da çok açık çay içeriz.yanına da bisküvili pasta yapmıştım ondan ikram ederim sanakaydirigubbakcemile5

oh oh süper olur valla bende gelirken bişeyler getiiim hem laflarız hemde habire yiğip dururuz kız sebin hadi sen aşeriyo olabilirsin benim daha 1 hafta var kırmıızıların gelmesine ben neden kendimden geçiyorum sebincim sen eve geçerken çağrı at bende çıkıyım yola:sm_cool::dance::dance::dance::dance:

Bende geliyorum o zaman.Zaten yakınsın sebincim bana... şurdan yürüyerek bile gelirim akşam çayına zemuszemus

oooooo 2 kişi olduk negüzel sebine gelen var bu akşam arkadaşlar kocası mesaideymiş hem yemek yer hem daha güzel laflarız yarın akşmada bana bekliyorum bak gelmezseniz kırılırıımlmaz:lmaz:lmaz:

ayy bu ne böle ya konuşmak için benim çıkmamı mı bekliyosunuzz lmaz:
ben geldimmmmmmm
hemde süper bi morallen yanımda da termometremle ateş ölçmeye başlıyoruz hazırmısınızzzz kaydirigubbakcemile3

slm kıslar..ben aranıza yeni katıldım bilmiyorum hala liste devam ediyomu..eğer ediyosa benide eklermisiniz...dün regli olmam lazımdı ama olmadı hiçbir belirtide yok..geçen ay aşılama olmuştu tutmadı.bu ay ara verelim dedi doktor..kendiliğinden olma şansı düşük aslında ama belli mi olur Rabbim istedikten sonra...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…