Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

günaydın kızlarrr.... Nasılsınız bakalım bugün? Ben güne hüngür hüngür ağlayarak başladım... 10 Kasım törenlerini izliyordum. ve 9:05te sirenler çalmaya başlayınca tutamadım kendimi hüngür hüngür ağladım.Bide üstüne istiklal marşı okuyunca iyice koptum.

Ben de perşembeciyim bakalım ne çıkcak :)Ben hiç ateşimi ölçmedim derecem bile yok :)Ben acaba bugün test mi yapsam artık diye düşünüyorum.Belirsizlik içinde olup da strese sokma canm kendini olur mu?Şartlandırma kendini hamileyimdir diye öyle olunca olmaz bence. Ben gayet sakinim.Eşim sen hamilesin diyor.Ama ben hakkaten pek emin değilim.Sigarayı bile bırakmadım.Şimdi herkes tepki vercek eminim mafoldumben

bi atatürk aşıgı olarak onu görmüş olmayı dilerdim

günaydın kızlarrrr
nasılsınız şekerler?

günaydın tatlımmmm... iyidir sen nasılsın bakalım?

ayyy kuşum benim. evet hepimiz duygulandık.
10 kasımda böle oluyor hep... :gitme:

kuşum seni perşembecilere yaziym o halde.
inşallah hepimiz çift çizgi çıkarırız :Saruboceq:

Kızlar dün akşam 5 günü doldurdum. bugün kırmızılarımı bekliyorum. Sabah karnımda biraz ağrı vardı ama geçti şimdi. Umarım gelir kırmızılarım da bende kürlere başlarım.

sağol canım nasılsın?
Bu sabah kahvaltı yapamadım çay-simit kahvaltı yapıyorum işyerinde. Sen nasılsın nasıl gidiyor?

ben evdeyim canım malesef çalışmaya başlayamadık daha hazır evdeyken bi tane bebek yapalım yanıma arkadaş demiştik ama nerdeee
şimdi ballı tarçınlı çörekotumdan alıcam bi kaşık sonra başlıycam kahvaltıya

:::::: PERŞEMBECıLER:::

tubiloshh

sebin

ezel22

prayforu

aysen_34

EKAKAL

kvrck

asogkl

Çarşambadan Al Testiniiiiiiiii
Kaçırma Sabah Çişiniiiiiii :roflol:

ayyyy bende varım listede kızlarrrrrrr umut işte ya %200 hamile diilim ama tek çizgi görmek bagımlılık yaptı görmeden duramıyorum kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…