- 15 Haziran 2009
- 6.999
- 57
- 158
- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #3.821
Ben de perşembeciyim bakalım ne çıkcak :)Ben hiç ateşimi ölçmedim derecem bile yok :)Ben acaba bugün test mi yapsam artık diye düşünüyorum.Belirsizlik içinde olup da strese sokma canm kendini olur mu?Şartlandırma kendini hamileyimdir diye öyle olunca olmaz bence. Ben gayet sakinim.Eşim sen hamilesin diyor.Ama ben hakkaten pek emin değilim.Sigarayı bile bırakmadım.Şimdi herkes tepki vercek eminim mafoldumbeniyidir tatlım. biraz belirsizlik içindeyim...
ateşim 1 derece düşmüş. ama önemli olan yarınki ateşim. son 2 gün kaldı sonra test yapıcaz perşembeci arkadaşlarla. inşallah kırmızılar gelmezzzz
sende ne var ne yok canım?
günaydın kızlarrrr
nasılsınız şekerler?
ewetttt 36.4 canım dün akşam sürekli bi kocişimin bi benim ateşimi ölçüp durdum kaydirigubbakcemile3
günaydın kızlarrr.... Nasılsınız bakalım bugün? Ben güne hüngür hüngür ağlayarak başladım... 10 Kasım törenlerini izliyordum. ve 9:05te sirenler çalmaya başlayınca tutamadım kendimi hüngür hüngür ağladım.Bide üstüne istiklal marşı okuyunca iyice koptum.
alkisalkisalkis kaydirigubbakcemile3
benim moral yerlerde... inşallah kırmızılar gelmeeezzz:Saruboceq:
günaydın kızlarrrr
nasılsınız şekerler?
günaydın kızlarrr.... Nasılsınız bakalım bugün? Ben güne hüngür hüngür ağlayarak başladım... 10 Kasım törenlerini izliyordum. ve 9:05te sirenler çalmaya başlayınca tutamadım kendimi hüngür hüngür ağladım.Bide üstüne istiklal marşı okuyunca iyice koptum.
Ben de perşembeciyim bakalım ne çıkcak :)Ben hiç ateşimi ölçmedim derecem bile yok :)Ben acaba bugün test mi yapsam artık diye düşünüyorum.Belirsizlik içinde olup da strese sokma canm kendini olur mu?Şartlandırma kendini hamileyimdir diye öyle olunca olmaz bence. Ben gayet sakinim.Eşim sen hamilesin diyor.Ama ben hakkaten pek emin değilim.Sigarayı bile bırakmadım.Şimdi herkes tepki vercek eminim mafoldumben
gelcek gelcek diye diye gelmiycegi varsa da getirceksin ya deme artık 40 kere olcak bak ona göre sus bakiimklava:
günaydın aysellim hoşgeldin sefalar getirdin
sağol canım nasılsın?
Bu sabah kahvaltı yapamadım çay-simit kahvaltı yapıyorum işyerinde. Sen nasılsın nasıl gidiyor?
Prayforu gelse keşke hemen.. Ona soracağım bişey var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?