Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

kızlar evde boşboş oturunca bütün programların müptelası oldum izlermisiniz bilmem ama müge anlı da musa diye bi çocuk vardı internet oyunları yüzünden kaçırılmıştı 12 yaşında bugün ölü bulunmuş çocuk başı ezilmiş taşla bide bilekleri kesilmiş işkence etmişler çocuga çok canım sıkıldı ya

günaydın güzel hatunlar.geçmişi okuyup vakit kaybetmeden sohbete dalayım dedim.arkadaşlar dün hürriyette bir haber vardı aynen kopyalıyorum.
Jinekolojik hastalıkların tedavisinde kullanılan “Duphaston 10 mg (miligram) Tablet” adlı ürünün 010089 (İ.T: 08.2009-08.2011) seri numaralıları 1. sınıf (A) seviyesinde (tüketici seviyesine kadar) geri çekildi.

Alınan bilgiye göre, “Duphaston 10 mg (miligram) Tablet” adlı ürünün, 010089 (İ.T: 08.2009-08.2011) seri numaralılarının, kendi kutularına ve blisterine konulduğu halde bir kısmında “Duspatalin 100 mg Draje”ye ait alüminyum folyosu kullanıldı.

Bunun üzerine Sağlık Bakanlığı İlaç ve Eczacılık Genel Müdürlüğü, söz konusu ilacın “010089 (İ.T: 08.2009-08.2011) seri numaralılarına, 15 Ağustos 1986 tarihli Resmi Gazete'de yayımlanan “Farmasötik ve Tıbbi Müstahzar, Madde, Malzeme ve Terkipleri ile Bitkisel Preparatların Geri Çekilmesi ve Toplatılması Hakkında Yönetmelik”e göre 1. Sınıf (A) seviyesinde geri çekme işlemi uyguladı ve gereğinin yapılmasını ilgili firmaya duyurdu.

yazışmalarda bu ilacı kullananlar olduğunu okumuştum aramızdan.o nedenle haber vereyim dedim.gerçi belki de haberiniz vardır.

Evet canım b en zaten Müge Anlı'nın müptelasıyım. Bende çok üzüldüm. Çocuk gözgöre göre gitti. Pis bir çakalın yüzünden daha hayatı göremeden vahşice öldürülmüş.

cinnet cinayet gasp bunlar bitmeli diyoruz ama bu ekonomik krizler varken insanlar birbirlerinin canını yakmaya başlıyor ve haber izlemekten kkorkuyorum artık

yazışmalarda bu ilacı kullananlar olduğunu okumuştum aramızdan.o nedenle haber vereyim dedim.gerçi belki de haberiniz vardır.

Amanıııınnnn ben kullandım.5 gün demişti doktor dün 5. gündü... hemen seri numarasına bakıyorum şimdi kutusunun. PrayforU da kullanıyor bildiğim kadarıyla.

Çok sağol Sebincim.Sen söylemesen valla hiç haberim olmazdı.

Ayrıca Günaydın canım.

günaydın sebincim...
geçmişe dalmaman iyi olmuş önemli bii yok zaten :)
nasılsın bakalım?

bugün biraz daha sakinim zemuszemus.tubiloshhum bir şey sorucam.şimdi ben eski takvimime baktım da geçen 2 sene sonbaharda adetim gecikmiş hep.şimdi bu sene de muhtemelen aynı şekilde gecikti.fakat geçen senelerde korunduğumuz için gebe olma şansım yoktu.bu sene korunmadığımız için var.şimdi benim adetim geç olacağı için yumurtlama tarihim de mi geç olmuş oldu?eğer öyle ise 1 ay içerisinde 2 kere yumurtlama belirtileri oldu dedim ya.en sonuncu geçen haftaki p.tesi idi.eğer geç döllenme olduysa bu perşembe hemen çıkar mı?yoksa ben biraz daha mı beklesem.biraz uzun oldu.umarım derdimi anlatabilmişimdir

canım bu medyanın bartması da olabilir ama önlem almakta yarar var.umarım kullanan arkadaşların seri numaraları farklıdır.bak bakalım seninki de farklı mı?

Gayet güzel anlattın canım. İdrar testinde çıkmayabilir ama kan testin kesin çıkar. Yada çok hassas olan idrar testi alman lazım.

Gayet güzel anlattın canım. İdrar testinde çıkmayabilir ama kan testin kesin çıkar. Yada çok hassas olan idrar testi alman lazım.

hımmmm.ben kanda mı baktırsam kafa karıştı yine.bu arada perşembe günü sabah 10da toplantı varmış.ancak öğlene katılabilirim aranıza.ama emin olum aklım perşembecilerde olacak.:çok üzgünüm:

tatlım bende bu ay geç yumurtladım. 18 inde.
yani sanıyorum ki sende geç yumurtlamışsındır. yoksa bukadar gecikmesi normal değil. ve testte çıkmaması yani.
eger varsa ama perşembe ilk idrarla,silik de olsa çıkma ihtimali var.
inşallah umutlarımız suya düşmez canım.
inşallah meleğin gelmiştir :Saruboceq:
benim ateşim 1 derece düşmüş. yarın da düşüş olursa iyiye işaret değil...
ama gece cıbıldak yattım. donla kaydirigubbakcemile3 üşümüş olabilirim tabi.
soğuk almışım hapşuruyorum. inşallah yarın yüksek olur...herhangi belirtilerin varmı kuşum?

canım kanda bi baktır istersen tam bir hafta gecikmiş oldun. Bebiş seninle belki de tatlımmmm inş. göbüşündedir:)

canım dikkat et kendine üşütme sakın aman aman çok dikkat edelim kızlarrrrrrrrrrr gripli hamiş olmayalım:9

canım kanda bi baktır istersen tam bir hafta gecikmiş oldun. Bebiş seninle belki de tatlımmmm inş. göbüşündedir:)

Bende sana katılıyorum Aysel. Sebincim bence öğle tatilinde bir laboratuara git ve kan testi yaptır canım.Eğer gebelik yoksa daha fazla vakit geçmeden doktoruna git canım. İnşallah bebiş vardır.:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…