- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #3.861
tatlım bende bu ay geç yumurtladım. 18 inde.
yani sanıyorum ki sende geç yumurtlamışsındır. yoksa bukadar gecikmesi normal değil. ve testte çıkmaması yani.
eger varsa ama perşembe ilk idrarla,silik de olsa çıkma ihtimali var.
inşallah umutlarımız suya düşmez canım.
inşallah meleğin gelmiştir :Saruboceq:
benim ateşim 1 derece düşmüş. yarın da düşüş olursa iyiye işaret değil...
ama gece cıbıldak yattım. donla kaydirigubbakcemile3 üşümüş olabilirim tabi.
soğuk almışım hapşuruyorum. inşallah yarın yüksek olur...herhangi belirtilerin varmı kuşum?
canım kanda bi baktır istersen tam bir hafta gecikmiş oldun. Bebiş seninle belki de tatlımmmm inş. göbüşündedir:)
Bende sana katılıyorum Aysel. Sebincim bence öğle tatilinde bir laboratuara git ve kan testi yaptır canım.Eğer gebelik yoksa daha fazla vakit geçmeden doktoruna git canım. İnşallah bebiş vardır.:Saruboceq:
canım dikkat et kendine üşütme sakın aman aman çok dikkat edelim kızlarrrrrrrrrrr gripli hamiş olmayalım:9
Bende sana katılıyorum Aysel. Sebincim bence öğle tatilinde bir laboratuara git ve kan testi yaptır canım.Eğer gebelik yoksa daha fazla vakit geçmeden doktoruna git canım. İnşallah bebiş vardır.:Saruboceq:
bilmiyorum inanırmısın ama bazen diyorum ki benim bu ay olmasa da olur (ki şimdilik olmamış gibi görünüyor) ama inş. bu ayı bekleyen tüm arkadaşlarımın pozitif olur.İnş. güzel haberlerinizle perşembe günü süper geçecek.dikkat etmen lazım kendine ne ol öyle cıbıl cıbıl yatıyon dicem ama bende üstümde atletle yattım dün akşam kaydirigubbakcemile3. belirti olarak adet belirtilerim var canım.Mesela göğüslerim kaşınıyor,ishal oldum,gerginlik var biraz bir de aşeriyorum.ama bütün bunlar bende adet öncesi olağan şeyler farklı bir şey olarak sadece dün gün aşırı akıntım olduğuu fark ettim.
öğle tatilim yok canım.ama perşembe sabah toplantıdan önce gidip kan verebilirim.
bundan sonra her perşembeyi hamişler günü ilan ediyorum :CüvCüv:
hem perşembe mübarek gün kızlar moral bozmak yogg
ben kaçıyorum azıcık temizlik yaspcam malum büyükbabamlar gelicek tam zamanını buldulart :çok üzgünüm:
günaydın kızlar sayfa açık ama işim vardı biraz da geçmişi okuyunca anca gelebildim benim bugün adet günüm henüz bişe yok belim ağrıyo sadece akıntım yoğun değil ama kuru da değil bulantı var ama piskolojik olabilir göğüs uçlarım hassaslaştı o kadar yani adet te olabilirim bebişte gelebilir allahım hakkımızda hayırlısı neyse onu versin.......
Günaydın canım.. Umarım bebişin belirtileridir bunlar... hadi hayırlısı
ay inşallah kız hamilesindir:) bu topik uğurlu gelsin diye açtım ama halen listede bir bebişimiz yok.
Yaa bu arada kızlar bebişkom da yok göremiyorum onu merak ettim
günaydın kızlar (= nasılsınız opuyorumnanaktan
Evet bebişkom geçen haftadan beri girmiyor... Acaba tedaviye falan mı başladı?
Evet bebişkom geçen haftadan beri girmiyor... Acaba tedaviye falan mı başladı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?