Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

bilmiyorum inanırmısın ama bazen diyorum ki benim bu ay olmasa da olur (ki şimdilik olmamış gibi görünüyor) ama inş. bu ayı bekleyen tüm arkadaşlarımın pozitif olur.İnş. güzel haberlerinizle perşembe günü süper geçecek.dikkat etmen lazım kendine ne ol öyle cıbıl cıbıl yatıyon dicem ama bende üstümde atletle yattım dün akşam kaydirigubbakcemile3. belirti olarak adet belirtilerim var canım.Mesela göğüslerim kaşınıyor,ishal oldum,gerginlik var biraz bir de aşeriyorum.ama bütün bunlar bende adet öncesi olağan şeyler farklı bir şey olarak sadece dün gün aşırı akıntım olduğuu fark ettim.

Bende sana katılıyorum Aysel. Sebincim bence öğle tatilinde bir laboratuara git ve kan testi yaptır canım.Eğer gebelik yoksa daha fazla vakit geçmeden doktoruna git canım. İnşallah bebiş vardır.:Saruboceq:

öğle tatilim yok canım.ama perşembe sabah toplantıdan önce gidip kan verebilirim.

canım dikkat et kendine üşütme sakın aman aman çok dikkat edelim kızlarrrrrrrrrrr gripli hamiş olmayalım:9

kaydirigubbakcemile3 evet kızlar dikkatli olalım. salgın var :sinifsinif:

Bende sana katılıyorum Aysel. Sebincim bence öğle tatilinde bir laboratuara git ve kan testi yaptır canım.Eğer gebelik yoksa daha fazla vakit geçmeden doktoruna git canım. İnşallah bebiş vardır.:Saruboceq:

aslında haklısın. çok gecikti. gebelik yoksa, ki inşallah vardır, o zaman dr uyla görüşmesinde fayda var...

cıbıl cıbıl :roflol:
bende kabızlık var. bide göğüslerim çok acio :çok üzgünüm:
kişiden kişiye değişebilir tatlım ya?
bugün salı yarın son gün :)

bundan sonra her perşembeyi hamişler günü ilan ediyorum :CüvCüv:
hem perşembe mübarek gün kızlar moral bozmak yogg
ben kaçıyorum azıcık temizlik yaspcam malum büyükbabamlar gelicek tam zamanını buldulart :çok üzgünüm:

kolay gelsin bidenem opuyorumnanaktan
kendini çok yorma okey?
hadi öptümmmm görüşürüzz

kızlar ben ecük uzanim opuyorumnanaktan uykum var yaahuu...
1 saate glirim. bakın sayfa 388 de bekleyin beni. gelicem zemuszemus

günaydın kızlar sayfa açık ama işim vardı biraz da geçmişi okuyunca anca gelebildim benim bugün adet günüm henüz bişe yok belim ağrıyo sadece akıntım yoğun değil ama kuru da değil bulantı var ama piskolojik olabilir göğüs uçlarım hassaslaştı o kadar yani adet te olabilirim bebişte gelebilir allahım hakkımızda hayırlısı neyse onu versin.......

Günaydın canım.. Umarım bebişin belirtileridir bunlar... hadi hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…