Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

ay inşallah kız hamilesindir:) bu topik uğurlu gelsin diye açtım ama halen listede bir bebişimiz yok.

Yaa bu arada kızlar bebişkom da yok göremiyorum onu merak ettim

sağol canım inşallah uğurlu gelir allahım hepimize uğurlu gelsin perşembe başlasın hamiş haberleri ardı kesilmesin sonra peş peşe inşallah..... :Saruboceq:

Günaydın kızlar.
Şu geçmiş oku oku bitmiyor.Boynum ağrıdı.Uykum var,yorgunum,Kahvaltı da yapmadım henüz.Off OF! Bugün akşam olur mu kızlar?

sebinim seni çok merak ediyorum aynı gündü beklenenbenim ki 2 gün önce geldi kırmızılar, senin 1 hafta oldu canım inşallah hamişsindir valla sabırsızlanıyorum perşembe günü için

ben iyiyim canım bu günler uygun günler çalışmalara kaldığımız yerden devamm:)
sen nasılsın şekerim?

canım baglantım düzeldi cokşükür =) iyilik saglık bende de neolsun :ecrin_bebek:
çalışın tatlım yumurtlama günlerini boş geçirmeyin anladıgım kadarıyla
sen düzenli yumurtluyosun bide. Dahaşanslısın yani :Saruboceq:

Günaydın kızlar.
Şu geçmiş oku oku bitmiyor.Boynum ağrıdı.Uykum var,yorgunum,Kahvaltı da yapmadım henüz.Off OF! Bugün akşam olur mu kızlar?

olur olur dert etme canikom.daha dün ramazan ayındaydık neredeyse kurban bayramı geldi.bugün de biter yarın da.aslında güzel haberler bir başlasa daha da çabuk geçer günler.

sebinim seni çok merak ediyorum aynı gündü beklenenbenim ki 2 gün önce geldi kırmızılar, senin 1 hafta oldu canım inşallah hamişsindir valla sabırsızlanıyorum perşembe günü için

canım umutsuzluk değil de hiiiç beklemiyorum ben hamilelik bu aydan artık.umursamıyorum bu ay için.tek istediğim eğer değilsem ki %98 değilim bir an önce regl olayım da aralık için çalışayım.Ama %2 lik bir olasılık da var sonuçta.Garip bir durumdayım.İnş. inş. süpriz olur gerçekten büyük bir süpriz olur bizim için

sanırım düzenli canım. doktora gidecektim f.asit için ama vakit olup gidemedim yaa kendimi suçlu hissediyorum

gökçek te yok bak onu da göremiyorum.
tek0633 yoğunnnn

yoklama alıyorum kızlar:)

inşallah canım güzel haber alırız. Eğer kırmızıların gelirse inşallah gelmez hemen çalışmalara başlarsın canım. ama ben sana kırmızı gelmesin istiyorum

Günaydın kızlar.

canım akşam olur sabah olur regl tarihi geçer hamiş olursun 9 ay geçer....
zaman bazen sıkıcı geçmek bilmezken bak ömür geçiyor tatlım....
Ben sana hemen burdan yemek göndereyim:)

evet hayatım bu arada iyiki hatırlattın dalmışım ilacı içmeyi unuttum

Canım bak bu sabah sebin bir haber verdi.Gazetede duphaston'un bir serisinin yanlış basım nedeniyle toplatıldığını anlattı.100mg lık ilaçlara 10mg filmi basılmış.

Geçmiş sayfalarda bulabilirsen lütfen kontrol et seri numaranı. ilacın kutusunun kulakçığında seri no yazıyor

inşallah canım güzel haber alırız. Eğer kırmızıların gelirse inşallah gelmez hemen çalışmalara başlarsın canım. ama ben sana kırmızı gelmesin istiyorum

tamam kırmızı gelmesin ama eğer hamile isem gelmesin ya değilsem ve de gelmiyorsa?işte bu bir sorun var demektir.:1shok:Öyle değil mi?

Supremecim hürriyette o ilaç için bir haber vardı sabah burayada kopyaladım.gördün mü?görmediysen geçmişe bir bak da oku tatlım

aaaa ay dur korktum ne vardı ya ben bi haftadır içtim onu hemen bi bakim geçmişe yeteşemiyorumda hoplıya zıplaya atlaya okuyorum sayfaları =(

dur supremem dur geçmişte arama ben sana tekrar kopyalıyım

Jinekolojik hastalıkların tedavisinde kullanılan “Duphaston 10 mg (miligram) Tablet” adlı ürünün 010089 (ı.T: 08.2009-08.2011) seri numaralıları 1. sınıf (A) seviyesinde (tüketici seviyesine kadar) geri çekildi.

Alınan bilgiye göre, “Duphaston 10 mg (miligram) Tablet” adlı ürünün, 010089 (ı.T: 08.2009-08.2011) seri numaralılarının, kendi kutularına ve blisterine konulduğu halde bir kısmında “Duspatalin 100 mg Draje”ye ait alüminyum folyosu kullanıldı.

Bunun üzerine Sağlık Bakanlığı ılaç ve Eczacılık Genel Müdürlüğü, söz konusu ilacın “010089 (ı.T: 08.2009-08.2011) seri numaralılarına, 15 Ağustos 1986 tarihli Resmi Gazete'de yayımlanan “Farmasötik ve Tıbbi Müstahzar, Madde, Malzeme ve Terkipleri ile Bitkisel Preparatların Geri Çekilmesi ve Toplatılması Hakkında Yönetmelik”e göre 1. Sınıf (A) seviyesinde geri çekme işlemi uyguladı ve gereğinin yapılmasını ilgili firmaya duyurdu.

yaw kızlar ne olacaksa olsa da bu aşerme olayı bitse çok fenayım.aklım sürekli midemde. ööööle ne yesem diye düşünüyorum.her ay böyleyim ben 1 hafta falan sürer bu .delikafaduldenişkembeden nefret ederim ama çorba tariflerinin içinde gördüm şimdi içesim geldi.kendime inanamıyorum.hem de işkembe içesim geldi.

canım arkadaşım ya sen geç yumurtlaşım olabilirsin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…