- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #3.881
ay inşallah kız hamilesindir:) bu topik uğurlu gelsin diye açtım ama halen listede bir bebişimiz yok.
Yaa bu arada kızlar bebişkom da yok göremiyorum onu merak ettim
sağol canım inşallah uğurlu gelir allahım hepimize uğurlu gelsin perşembe başlasın hamiş haberleri ardı kesilmesin sonra peş peşe inşallah..... :Saruboceq:
ben iyiyim canım bu günler uygun günler çalışmalara kaldığımız yerden devamm:)
sen nasılsın şekerim?
Günaydın kızlar.
Şu geçmiş oku oku bitmiyor.Boynum ağrıdı.Uykum var,yorgunum,Kahvaltı da yapmadım henüz.Off OF! Bugün akşam olur mu kızlar?
Ayy ben prayforU dedim ama Supreme canım sen kullanıyordun değil mi Duphaston ilacından
sebinim seni çok merak ediyorum aynı gündü beklenenbenim ki 2 gün önce geldi kırmızılar, senin 1 hafta oldu canım inşallah hamişsindir valla sabırsızlanıyorum perşembe günü için
canım baglantım düzeldi cokşükür =) iyilik saglık bende de neolsun :ecrin_bebek:
çalışın tatlım yumurtlama günlerini boş geçirmeyin anladıgım kadarıyla
sen düzenli yumurtluyosun bide. Dahaşanslısın yani :Saruboceq:
evet hayatım bu arada iyiki hatırlattın dalmışım ilacı içmeyi unuttum
canım umutsuzluk değil de hiiiç beklemiyorum ben hamilelik bu aydan artık.umursamıyorum bu ay için.tek istediğim eğer değilsem ki %98 değilim bir an önce regl olayım da aralık için çalışayım.Ama %2 lik bir olasılık da var sonuçta.Garip bir durumdayım.İnş. inş. süpriz olur gerçekten büyük bir süpriz olur bizim için
Günaydın kızlar.
Şu geçmiş oku oku bitmiyor.Boynum ağrıdı.Uykum var,yorgunum,Kahvaltı da yapmadım henüz.Off OF! Bugün akşam olur mu kızlar?
evet hayatım bu arada iyiki hatırlattın dalmışım ilacı içmeyi unuttum
inşallah canım güzel haber alırız. Eğer kırmızıların gelirse inşallah gelmez hemen çalışmalara başlarsın canım. ama ben sana kırmızı gelmesin istiyorum
Supremecim hürriyette o ilaç için bir haber vardı sabah burayada kopyaladım.gördün mü?görmediysen geçmişe bir bak da oku tatlım
yaw kızlar ne olacaksa olsa da bu aşerme olayı bitse çok fenayım.aklım sürekli midemde. ööööle ne yesem diye düşünüyorum.her ay böyleyim ben 1 hafta falan sürer bu .delikafaduldenişkembeden nefret ederim ama çorba tariflerinin içinde gördüm şimdi içesim geldi.kendime inanamıyorum.hem de işkembe içesim geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?