Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

:::::: PERŞEMBECİLER:::

tubiloshh

sebin

ezel22

prayforu

aysen_34

EKAKAL

kvrck

asogkl

Çarşambadan Al Testiniiiiiiiii
Kaçırma Sabah Çişiniiiiiii :roflol:

yokmu perşembecilere katılmak isteyeeeeeeeeennn

Ayy ben kendimi tanıtmadım, burası yeni bi topik sonuçta. Ben genelde ateşlilere takılıyorum :) Efenim 30 yaşındayım, 3 yıllık evliyim. ışten güçten ancak sıra geldi. Bu ikinci ayımız. Aslında yazın başlayacaktık ama kısa süreli bir tiroit problemim oldu, tedavim bitti. Jinekoloğum biraz manyak, bana her türlü testi yaptı. Rahim filmim bile çekildi. Önceden kızıyordum ama en azından o konuda içim rahat. Şimdi 6 ay deneyip olmazsa eşimi yollamayı düşünüyorum. Eşim sık seyahat ediyor onun için günleri tutturmada ateş yöntemini kullanıyoruz. memnunuz tavsiye ederim.

Sat 16 Ekim. 31 Ekimde 16. günümde yumurtladım. Belirtilerim pek iç açıcı değil ama Allah'tan umut kesilmez. Bir haftadır adetten önceki sızılara benzeyen sızılarım var, 3 gündür belimin alt kısmı ağrıyor, gün içinde uykum geliyor, göğüslerim bi sızlıyor bi sızlamıyor. Bunlar adetten de olabilir tabii ki. Onun dışında yarın sabaha kadar çatlama ihtimalim var!!!!

:::::: PERŞEMBECıLER:::

tubiloshh

sebin

ezel22

prayforu

aysen_34

EKAKAL

kvrck

asogkl

nevetna

hoşgeldin aramıza canımcımmmmmm

bakıııııııııınnn gidip yatıcam saat 13 e kadar gelmeycem haaaa :umursamaz:
nirdesiniiizzzz... sözleştinizmi yaahuu...
bakın 3 e kadar sayyorum gelmezzseniz gidicem :sinifsinif:

BııııııııııııııııııııııRRRRRRRRRRRRRRR

günaydın canım beni perşembecilerden silebilirsin gerek kalmadı beni bekletmedi kırmızılar sağolasıcalar gününde geldiler hiç gecikmezler......diğer arkadaşlardan özelliklede sendengüzwel haberler bekliyorum....

Kız küsülür mü bizeee zemuszemusopuyorumnanaktan Napıyon akşamdan bu yana var mı bişeylerrr

tatlım ateşim 2 derece birden yükselmiiiişşş zemuszemus
yarını iple çekiyorum. inşallah güzel haberlerle dolar perşembe günümüz...
sen nasılsın bakalım kuşum?

olsun bidenem :1hug:yeni ay yeni umut.
öteki ay ilk perşembecimiz sen olucan gör bak...
bu arada ek kürler felan yaparsın. bide ateş ölçme...
hepimiz birbirimize destek olup bu köprüyü geçicezzz Şeniz

:::::: PERŞEMBECİLER:::

tubiloshh

sebin

ezel22

prayforu

aysen_34

kvrck

asogkl

nevetna

Olsun canım.Moral bozmak yok tamam mı? Biz de Aralık için çalışıcaz. Yarın 2. günü adetinin hemen bal-çörekotu-tarçın kürüne başla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…