- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #4.681
senin oolanın adı ne olcek peki kaydirigubbakcemile3
kızlar ben çıkmalıyım. gece gelirim belki. yemege bakmalıyım. hadi öpüyorum siziiiiiii...
eger gelemezsem hepinize bol bol dua edicem bu akşam....
sizde bana edin olurmu?
öpüyorum hepppiniziiiiii opuyorumnanaktan
iyi geceler
bende varım bua ay hamile kalmk istiyorum inş olur bende 15 aylk ewliym hiç korunmdk olmadı kasım veya arlıktn çok umutluym tedavimide gördm bekliyorum işte şimdi bu topikte benide aranıza alırsnz sewnrm
kimse yokmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu...............huuuuuuu huuuuuuuuuu............
ben geldim ama bu seferde sen gitmissin sekerim
uc gun gecti demek adet gununun ustunden,,,belirtisiz hamis kalanlarda varmis duydugum kadariyla ,,,sen belirti yok diosun ama akintim var diosun buda bi belirti diye biliyorum ben,,,ins ins ins bebisin seninledir tatlim,,,
mrb lar burada yeniyim cuma günü aşılama yapılacak umarım kasım ayı uğurlu gelir
mrb canım burdayım ben gitmedim biyere:) çok saol güzel dileğin için..ya akıntı da belirti diye kandıracam kendimi ama olanlar hep su gibi falan diye bahsediyo..benimki öyle değil ve sürekli de gelmio:kedi:
mrb lar burada yeniyim cuma günü aşılama yapılacak umarım kasım ayı uğurlu gelir
ha bide bu günlerde öyle çok yiyorumki anlatamam..ağzım hiç boş kalmasın herşeyi yiyim istiyorummm...offfffffffffff..offffffffffff...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?