Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

kızlar ben çıkmalıyım. gece gelirim belki. yemege bakmalıyım. hadi öpüyorum siziiiiiii...
eger gelemezsem hepinize bol bol dua edicem bu akşam....
sizde bana edin olurmu?
öpüyorum hepppiniziiiiii opuyorumnanaktan
iyi geceler

bende kaçtım büyükbabama meyve getireyim yarın güzel haberlerinizi bekliyorummmm :Saruboceq:

bende varım bua ay hamile kalmk istiyorum inş olur bende 15 aylk ewliym hiç korunmdk olmadı kasım veya arlıktn çok umutluym tedavimide gördm bekliyorum işte şimdi bu topikte benide aranıza alırsnz sewnrm

Hoşgeldin canım aramıza. Umarım güzel haberlerini hep birlikte kutlarız.

slm kisssssssslaaaaaaaarrr ben geldim nassiniz bakem,,,,sebincim bende walla aynen senin gibiyim bugun heryeri kirip dokmek bagira bagira aglamak istiyorum,,,,soyle yuksek bi tepeye ciksam otursam ayaklarimin altinda deniz olsa,,,bagira bagira aglasam cok rahatlicam gibime geliyo,,,,gerci gecmisi okudukca biraz guldum de ecciiik sakinlestim sanki ama yinede kocisin gozune bakiyorum bisey desede catsam diye, saolsun oda hic firsat vermiyoki bi atsam gerci catsam sonrada uzuluyorum ama,,,zaten telefonumun arka batarya kapaginin disleri kirildi dun onada canim skldi nokia ya dava accam dev gibi telefon yapmislar kucucuk dis yapmislar tutsun diye anlamaidim gitti,,,,buarada yas muhabbeti olmus bende 87 martliyim benide eklermisiniz listeye,,,,persembeciler yarin hayirli haberleerinizi bekliyorum sabah okulda olucam acabilirsem ordan acip takip ederim sizi umarim buttuuun persembeciler uzun surecek 9 aylik maratonun startini verirler yarin sabah,,,,

ayrica ammaada hizli gitmissiniz kislar yaaaa 417.sayfadan 447 ye kadar okudum sonra dayanamadim atladim son syafaya yoksa ben cvp yazana kadar gece olur herkes gitmis olurdu delikafadulden

slm kıslarrrr..bende işten gel.yemek hazırla. sofrayı kaldır derken ancak girebiliyorum..ama herkes çıkıo bu saattede galiba..ayrıcada saanlıya hak veriyorum ne çabuk ilerlemişsiniz yahu..bende bikaç sayfa okudum sonra hooop son sayfaya:)

bugün gecikmemin 3. günü biticek..ya bende hiçbir belirti yok.. deliricem..tek bi fark var hep adetime 5-6 gün kala akıntım sıfırlanırdı..bu sefer tuhaf bi akıntı gelio.. şeffaf ama su gibi değil.. hani uzayandan perşembe günü şenliğini kaçırdım malesef test alamadım bugün:)))ben yarın listedekilerden çok güzel haberler geleceğine inanıyorum..inş.rabbim herkesin gönlüne göre verir..eğer pazartesiye kadar olmazsam dr.bakalım dedi..hayırlısı neyse o olur inşallah..bu arada yaş listesi yapılıyo galiba..bende 83 eylül doğumluyum..

kimse yokmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu...............huuuuuuu huuuuuuuuuu............

ben geldim ama bu seferde sen gitmissin sekerim

uc gun gecti demek adet gununun ustunden,,,belirtisiz hamis kalanlarda varmis duydugum kadariyla ,,,sen belirti yok diosun ama akintim var diosun buda bi belirti diye biliyorum ben,,,ins ins ins bebisin seninledir tatlim,,,

ha bide bu günlerde öyle çok yiyorumki anlatamam..ağzım hiç boş kalmasın herşeyi yiyim istiyorummm...offfffffffffff..offffffffffff...

mrb canım burdayım ben gitmedim biyere:) çok saol güzel dileğin için..ya akıntı da belirti diye kandıracam kendimi ama olanlar hep su gibi falan diye bahsediyo..benimki öyle değil ve sürekli de gelmio:kedi:

fisfisfisfisfisfis
mrb lar burada yeniyim cuma günü aşılama yapılacak umarım kasım ayı uğurlu gelir

canım inş. tutar aşılaman ..problem neydi senin..bende ilk aşılamayı geçen ay yaptırmıştım tutmadı malesef..bu ay ara verelim dedi doktorum..olma ihtimali var ilaçların etkisi devam edio dedi..bende pko var..ama son 4 aydır adetlerim hep düzenli geldi..bu ay biraz gecikecek galiba..

mrb canım burdayım ben gitmedim biyere:) çok saol güzel dileğin için..ya akıntı da belirti diye kandıracam kendimi ama olanlar hep su gibi falan diye bahsediyo..benimki öyle değil ve sürekli de gelmio:kedi:

caanim her belirti kisiden kisiye degistigi gibi 1 kiside aydan ayada degiskenlik gosterebilir,,,normalde senin anlattigin akinti tarzi yumurtlama doneminde gelenden yapiskan uzayan tturden demistin snairim yanlis hatirlamiosam,,,ama gecen ay mesela ben adete 1 hafta kala flndi sanirim kupkuruydum bi damla akinti yoktu bi arkdsmz demisti moralini bozmak istemem ama kuruluk adet belirtisidir diye hakketende adet olmustum,,,akinti da hamilelik belirtisi diolar ama su cesit akinti olursa hamislik su cesit olursa adetlik dediklerini duymadim hic eger akintin varsa bu bir hamielelik belirtisi diolar sadece,,,,hakkinda hayirlisi neyse o olsun tatlim,,,kac yasindasin kac yillik evlisin ne zamandir korunmuyodunuz? amma sorrdum kusura bakma,,,

Yaş Sıralaması

prayforU,aysellim,sebin,EKAKAL,moonspell,parla84,kvrck,supreme,gyshnky,saansli,ezel22,bebiskom88,tubilosh

ha bide bu günlerde öyle çok yiyorumki anlatamam..ağzım hiç boş kalmasın herşeyi yiyim istiyorummm...offfffffffffff..offffffffffff...

Canım hoşgeldin.... bir Ankaralımız daha oldu aramızda ne güzel... pko var demişsin... Aşılama ile mi hamile kalmaya çalışıyorsun yoksa normal yolla mı?

Umarım yakında güzel haberi verirsin bizlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…