Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

kızlar çok mu abartıyorum sizce :kedi:
heycan yaptım ben. her zaman hamiş oldugumda felaket ağrım olurdu karnımda. ters giden bişyler var derdim.ve düşük olurdu. ama bu defa karnımdane agrı nede sancı yok...
inşallah meleğim gelmiştir ve ağrısız sancısız 9 ayı geçiririzzz

amin inş. tubishim.bak ama bizi ihmal etmek yok o zaman

canım sizler benim kardeşlerim gibi oldunuzzz :1hug:
sizi çok seviyorum. tatlım 15 dk kaldı toparlan istersen :) gezmeye gidicen malum :teytey:

inşallah tubiloshh ya kızlar benimde felaket belim ağrıyo ama ara ara göğüslerimde sızlıyo daha var adetime yani pazar günü olmama lazım ama ben şimdiye kadar hiç adet belirtisi görmedim tuvalete giderdim bi bakardım adet olmuşum ama bu sefer acayip karnım ağrıyo kasıklarım ara ara ayaklarım uyuşuyo belimde aşası felç sanki tövbe tövbe oyüzden ben adet sancısı nedir bilmem hiç yaşamadım üşüttümmü acab ama hep dikkaet ediyorum kendime ayaklarımı üşütmüyorum sıkı giyiniyorum of bu ne şimdi:1no2:

kızlar ben çıkıyorum toparlanacam görüşmek hepinizi öptümyarın sabah hamiş haberleri alıp halaylar çekelimmmmmmm öptüm şekerlerim

tatlım inşallah meleğin seninledir ondan oluyordur bu ağrılar felan :Saruboceq:
bekleyelim bakalım. kendini koru soğuktan felan opuyorumnanaktan

canım sizler benim kardeşlerim gibi oldunuzzz :1hug:
sizi çok seviyorum. tatlım 15 dk kaldı toparlan istersen :) gezmeye gidicen malum :teytey:

gezmeye dediysem eski apartmanda bir komuşumuz vardı ne zamandır onlara gitmek istiyordum da oraya götürcek.yavaş yavaş toparlanıyım evet.bu gece dualarım sizlerle 1. perşembeciler (tabi kendime de edicem)

gezmeye dediysem eski apartmanda bir komuşumuz vardı ne zamandır onlara gitmek istiyordum da oraya götürcek.yavaş yavaş toparlanıyım evet.bu gece dualarım sizlerle 1. perşembeciler (tabi kendime de edicem)

görüşürüz tatlım. iyi geceler,
bende bol bol dua edicem hepimize. 1. perşembeciler günü damga vursun tarihee :lepi:

canım benim bu farklılık inş. güzel şeylerin habercisidir.eee şimdi seni de 2. perşembeciler listesine mi ekliyoruz kısmetse?yoksa sen yoooo ben o kadar bekleyem mi diyorsun?

ewettttt perşembe stresi başlamış gördügüm kadarıyla
sabahlar olmaz oy oy :1shok:

Yarın güzel bir haber vermek ve güzel haberler almak üzere ayrılıyorum aranızdan opuyorumnanaktan

muckkkk bay bayyyyy iyi geceler sebinimmmm opuyorumnanaktan

ewettttt perşembe stresi başlamış gördügüm kadarıyla
sabahlar olmaz oy oy :1shok:

he yaa başlamazmı. sabahı nası etcem bilmiom :tomato:

kız tubiş senin kızın adını ne koycaksınız merak ettim :ecrin_bebek:

kız tubiş senin kızın adını ne koycaksınız merak ettim :ecrin_bebek:

kızzzzzzzzz opuyorumnanaktan
kızımmmmmmmmmmm:ecrin_bebek: ne hoş olii kaydirigubbakcemile3
Sema olur allahın izniyleee... ama 2 isim olurmu bilemem. Sema isminin bende çok özel yeri var :kedi:

canım benim bu farklılık inş. güzel şeylerin habercisidir.eee şimdi seni de 2. perşembeciler listesine mi ekliyoruz kısmetse?yoksa sen yoooo ben o kadar bekleyem mi diyorsun?

azımdan lafı aldın sebincim bekleyemem heralde ama nebiliyim bi olucağını bilsem bir gelmiş olsa o nazlı bebek 9ay test yapmam ben kilo alıyorum zannedermişim bi bakmışım doğumhanedeyim hayal kurmakta istemiyorum ama hayalini kuruuncada keyfim yerine geliyo kocamda kendini kaptırma olursa olur olmazsa olmaz nasip değildir heralde diyo bakalım artık kasımda ebğim bana tuttunmuşmu yoksa bizi gene yanlızmı bırakmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…