- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #4.661
Tesadüfi girdim Topiğinize..
İnşallah tez zamnada hepiniz Ana olursunuz Sağlıkla alırsınız bebeklerinizi kucağınıza..
Duan için teşekkürler.Rabbim sana da gönlünden geçen her şeyi versin inş.
kızlar çok mu abartıyorum sizce :kedi:
heycan yaptım ben. her zaman hamiş oldugumda felaket ağrım olurdu karnımda. ters giden bişyler var derdim.ve düşük olurdu. ama bu defa karnımdane agrı nede sancı yok...
inşallah meleğim gelmiştir ve ağrısız sancısız 9 ayı geçiririzzz
kızlar çok mu abartıyorum sizce :kedi:
heycan yaptım ben. her zaman hamiş oldugumda felaket ağrım olurdu karnımda. ters giden bişyler var derdim.ve düşük olurdu. ama bu defa karnımdane agrı nede sancı yok...
inşallah meleğim gelmiştir ve ağrısız sancısız 9 ayı geçiririzzz
inşallah tubiloshh ya kızlar benimde felaket belim ağrıyo ama ara ara göğüslerimde sızlıyo daha var adetime yani pazar günü olmama lazım ama ben şimdiye kadar hiç adet belirtisi görmedim tuvalete giderdim bi bakardım adet olmuşum ama bu sefer acayip karnım ağrıyo kasıklarım ara ara ayaklarım uyuşuyo belimde aşası felç sanki tövbe tövbe oyüzden ben adet sancısı nedir bilmem hiç yaşamadım üşüttümmü acab ama hep dikkaet ediyorum kendime ayaklarımı üşütmüyorum sıkı giyiniyorum of bu ne şimdi:1no2:
kızlar ben çıkıyorum toparlanacam görüşmek hepinizi öptümyarın sabah hamiş haberleri alıp halaylar çekelimmmmmmm öptüm şekerlerim
canım sizler benim kardeşlerim gibi oldunuzzz :1hug:
sizi çok seviyorum. tatlım 15 dk kaldı toparlan istersen :) gezmeye gidicen malum :teytey:
gezmeye dediysem eski apartmanda bir komuşumuz vardı ne zamandır onlara gitmek istiyordum da oraya götürcek.yavaş yavaş toparlanıyım evet.bu gece dualarım sizlerle 1. perşembeciler (tabi kendime de edicem)
inşallah tubiloshh ya kızlar benimde felaket belim ağrıyo ama ara ara göğüslerimde sızlıyo daha var adetime yani pazar günü olmama lazım ama ben şimdiye kadar hiç adet belirtisi görmedim tuvalete giderdim bi bakardım adet olmuşum ama bu sefer acayip karnım ağrıyo kasıklarım ara ara ayaklarım uyuşuyo belimde aşası felç sanki tövbe tövbe oyüzden ben adet sancısı nedir bilmem hiç yaşamadım üşüttümmü acab ama hep dikkaet ediyorum kendime ayaklarımı üşütmüyorum sıkı giyiniyorum of bu ne şimdi:1no2:
Yarın güzel bir haber vermek ve güzel haberler almak üzere ayrılıyorum aranızdan opuyorumnanaktan
ewettttt perşembe stresi başlamış gördügüm kadarıyla
sabahlar olmaz oy oy :1shok:
kız tubiş senin kızın adını ne koycaksınız merak ettim :ecrin_bebek:
canım benim bu farklılık inş. güzel şeylerin habercisidir.eee şimdi seni de 2. perşembeciler listesine mi ekliyoruz kısmetse?yoksa sen yoooo ben o kadar bekleyem mi diyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?