Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

akşam yolda gelirken Allahım dedim eğer hamile değilsem bu akşam kırmızılar gelsin de boşuna sabahın köründe kalkıp kan vermiyim zaten demir eksikliğim var kanım kendime anca yetiyor :1rolleyes: akşam kasıklarımda ağrı var demiştim ya ebe gelince wcye girdim. tuv. kağıdına pembemsi bir şey geldi.ooooh dedim belli oldu kırmızılar geliyor aralığa sıkı çalışmak lazım.hemen ped koydum.fakat o saatten bu saate başka da bir şey yok.az önce tekrar wcye girdim sildim mildim ama pembelik bile yokçbu ne şimdi?

nen okurken nasıl okudum varyaaa klava:
bir pempelik olup bittiyse üstüne görme olabilirmi aceba??
inşallah sabah akadar hiç gelmez. çok kişide oluyor. çok hafif pembe veya azcık leke. sonra daha da olmuyor. veeee hamişş zemuszemus

cnm bnm regl olmamak istediğim tarih 28 aralık yani beni yha 26 kasım listesine yada 3 aralık listesne eklicnz heralde yalnış anlamadıydm

canım beklediğin regl tarihin 28 aralık ise o tarihe yakın olan perşembe günü yaparsın testini.kaydirigubbakcemile5

durumumu anlamaya çalışıyorum.acaba regl mi olucam yoksa gerçekten geç döllenme falan oldu da yerleşme mi?:uhm: ama kasıklarımdaki ağrıdan regl olucam gibi anlıyorum

geç döllenme olduysa yerleşme de olabilir tatlım...
sabahı bekleyelim bakalım. ama gelmicekkkk hihoyyyt
benim de kafam karıştı iyice...
ben normalde 26-27 de oluyorken 18. gün yumurtladıgım için bu ay siklusum 31 gün oluyormuş kafamçokkarıştı o zaman sabah 28. günüm olucagı için testte çıkmaz??

aslında böyle prtlama akıntısının pembeleşmiş hali gibiydi.tubişim ya ben haftaya perşembeya kadar beklesem.kan vermeye üşeniyorum hem o zamana kadar bakalım ne olcak belki regl olurum hıııı olmas mı?fisfisfis

ok kuşum o zaman kan verme. idrar testi alınmı peki?
onu yapsan?
belki üzerine görmedir??

haydiiii erken gebelik testlerinden alsaydın keşke:uhm:

ayyy kızlar ya ne zormuş bu işler bir de çok acemiyim ilk denemeydi bizimçacaba diyorum bazen korunmasız her ilişkide herkes hamile kalabilseydi bu sefer de dünyaya mı sığmazdık?ama ne güzel her isteyen her istediğinde anne olurdu

kaydirigubbakcemile3
evet ya çoook zor bu işler. püfff :çok üzgünüm: sinirlerim hopladı şimcik benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…