- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #4.901
canım çoook sevindim allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.delikafadulden
Beeeen geldiiiiiiiiim :)
Kan verdim, 2'de alacağım.
yanlış hatırlamıyorsam en umutsuz sendin aramızda moralin bozuktu artık umudum yok demiştin.sendin di mi o?biz de Allah'tan umut kesilmez demiştik.yanlış hatırlamıyorumdur umarım
çok çok çok sağol amin. hepimiz için inşallah...
demin bi keyif sigarası içsem dedim. sonra hadi saçmalama dedim.
dün sizinle konusurken , türk kahvesiyle birlikte içtiiğim sigara son sigaram oldu
sabah erkenden test yaptım... çift çizgiyi gördüm inanamadım.. sabah hemen doktora gittim. ultrasonda baktı. kese oluşmuş 1.3 mm olmuş.. kan testi verdi 2 gün arayla yaptır gel dedi.. acayip hissediyorum..şaka gibi....
evet doğru hatırlıyosun canım.. doktor bu durumda tedavi gerekli demişti.. ameliyat falan istemedim kociş için... doğal kürlere daldım . ama tabii umudum pek yoktu .. hele bel agrılarım baslayınca gene olmadı diye aglamıstım uzun uzun. ilk buraya geldiğim gün gözlerim şişti valla...
gerçekten şu sanal ortamda böyle bir dostluk ve dayanışma.. muhteşem... kaydirigubbakcemile5
evet doğru hatırlıyosun canım.. doktor bu durumda tedavi gerekli demişti.. ameliyat falan istemedim kociş için... doğal kürlere daldım . ama tabii umudum pek yoktu .. hele bel agrılarım baslayınca gene olmadı diye aglamıstım uzun uzun. ilk buraya geldiğim gün gözlerim şişti valla...
gerçekten şu sanal ortamda böyle bir dostluk ve dayanışma.. muhteşem... kaydirigubbakcemile5
Selam kizlar ben maalesef pek giremiyorum bugün. Patronum arkamda oturuyo :umursamaz:
Herseyide tam okuyamadim ama anladim kadari ile prayforU hamile. ayyy cok sevindim tebrik ederim canim. diger arkadaslarda üzülmeyin aralikda insallah hepimiz hamis oluruz
herkese slm,,ben pcos luyum bebek istiyoruz 4aydir hic korunmuyoruz 2aydir adet gormuyorum (bekarken 6-8ay gormedigim oluyordu...) Doktorumuz Glikofen die bi ilac verdi yumurtlamayi duzenlermis 3aydir iciyorum ama ne kanama var ne bebekkduzenli adet gorenlere ve hamile kalanlara cok ozeniyorum allah isteyen herkese gostersin insallah,tum hamile arkadaslarada saglikla kucaklarina aldiklari gunleri gostersinnn....
evet bebişkom.. bugun çift çizgiyi gördüm sonunda.. müsait olunca gel hemen....
aralık hamişleri peşpeşe gelecek.. çok hissediyorum.... :Saruboceq:
Benide alin araniza cok umutsuz ama
Merhaba arkadaşlar kasım ayında çift çizgi görmek ve temmuz annesi olmak istiyorum. İlk bebeğimiz olacak o yüzden olsun istiyorum bu ay:Saruboceq:
ya canım ya bugün senin hamiş haberinle anladımki gerçekten de senin dediğin gibi muhteşem burdaki bağ) bende ilk geldigimde dedimki hıhh dogru yerdeyim. Cok şükür Allahım. eşin nasıl karşıladı bakimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?