Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

canım çoook sevindim allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.delikafadulden

çok çok çok sağol amin. hepimiz için inşallah...

demin bi keyif sigarası içsem dedim. sonra hadi saçmalama dedim.
dün sizinle konusurken , türk kahvesiyle birlikte içtiiğim sigara son sigaram oldu

yanlış hatırlamıyorsam en umutsuz sendin aramızda moralin bozuktu artık umudum yok demiştin.sendin di mi o?biz de Allah'tan umut kesilmez demiştik.yanlış hatırlamıyorumdur umarım

evet doğru hatırlıyosun canım.. doktor bu durumda tedavi gerekli demişti.. ameliyat falan istemedim kociş için... doğal kürlere daldım . ama tabii umudum pek yoktu .. hele bel agrılarım baslayınca gene olmadı diye aglamıstım uzun uzun. ilk buraya geldiğim gün gözlerim şişti valla...

gerçekten şu sanal ortamda böyle bir dostluk ve dayanışma.. muhteşem... kaydirigubbakcemile5

Selam kizlar ben maalesef pek giremiyorum bugün. Patronum arkamda oturuyo :umursamaz:
Herseyide tam okuyamadim ama anladim kadari ile prayforU hamile. ayyy cok sevindim tebrik ederim canim. diger arkadaslarda üzülmeyin aralikda insallah hepimiz hamis oluruz

aramızdan ayrılmak yok ama topiğimizin ilk bebeğini heyecanla beklicez 9 ay :sm_cool:

ya canım ya bugün senin hamiş haberinle anladımki gerçekten de senin dediğin gibi muhteşem burdaki bağ ) bende ilk geldigimde dedimki hıhh dogru yerdeyim. Cok şükür Allahım. eşin nasıl karşıladı bakimm

finduklarım ben yemeğe gidiyorum çok kaynatmayın walla yakında işimden olucam Allah korusun verimim düştü.çok da çişim geldi laf yetiştirecem diye gitmedim.patlıcam ben gidiyorum gelicem yine

evet bebişkom.. bugun çift çizgiyi gördüm sonunda.. müsait olunca gel hemen....

aralık hamişleri peşpeşe gelecek.. çok hissediyorum.... :Saruboceq:

Canım aramıza hoşgeldin. İngilteredeymişsin ama belki izlemişsindir bugün Kanal D de tüp bebek konusu vardı ve arada pcos lular için de konuşuldu.pcoslularda ayrıca şeker direnci de olabildiği için sana doktorun o ilacı vermiştir.Fakat bu çocuğunun olmasına engel değil.Hatta doktor dediki normal yoldan eğer bebek sahibi olamazlarsa pcos lu hastalarda tüp bebek şansı çok çok daha yüksek %70 e kadar garanti verebiliyoruz dedi.
Moralini yüksek tut canım bu konuda. ve diğer bir tavsiyem de başka bir doktora daha gözükmen.

sabah gözünün içine soktum testi.. ne dmek bu dedi.. pozitif dedim ..bi daha baktı .. :uhm: nikahımızdan beri ilk defa gözleri böyle gülüyordu.. :dance:
uleyn keçiboynuzu dedi birde :roflol:
onunda yüzünde aptal bi gülümse vardı ... kime söylücen dedi. kimseye dedim :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…