- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #5.221
sonunda gittimm görüşürüzz
:CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:
kız dur kendine gel sakin ol burdayız burda sende öyle bir vakitte geldinki tam herkezin kocası gelicek yemek yenicek satte insan biraz daha erken gelirdi eee nevar neyok
ay allahım sonunda bi ses duydummmmmmm özlemişim birinin bana seslenmesini :Saruboceq:
kız sen iste ben sana herdaim sesleniyimmmmmmmm kvrcccccccckkkkkkkkkkkkkkkkkk kader arkadaşımmmmmmmm bak yanlız değilsin bende burdayım amanda aman benim canım arkadaşım kendini çokmu yanlız hissetmiş onunla kimse ilgilenmiyomuymuş canımı sıkılmış söyle kız kimler senin canını sıktı:roflol:
şimdi ben şey :asigim: ankaradan buraya gelince bunalmıştımdıda burayı buldum burayı bulunca sesler duydum üye oldum sevindim sonra kızlar bana arkadaş oldular bende sevinmiştim
ama bugün dittiler yok kimse :gitme:
slm kızlarrrrrr...yine çok çabuk ilerlemiş sayfalar..galiba 2 tane hamişimiz var..hayırlı uğurlu olsun...inş. hep yüzünüzü güldürür doğacak yavrularınız ve yine inş. olmayan herkese verir rabbim hayırlısıyla..benim 3 günlük bi gecikmem vardı yazmıştım..bu sabah kahverengi bi akıntı geldi..dahada yok..ama belim çok ağrıyo..yolda benim kırmızılar galibabbu ay aşılama yapılacak inş. tabi kist yoksa..2. aşılamam olacak..
onlarida yazdim listeye zaten bu hafta hepsine baslicam allahin izniyle benim pcos um ve hipotroidim var canim nerdeyse hic adet gormuyorum....bekarken D.K.Hapiyla adet goruyordum ee simdi malum icmiyorum bebek olsun die bilmiom bakalim sizlerin bagini cok begendim bende katildim araniza herkese tesekkurler berdiginz bilgiler icin...canım bak bal tarcın cörekotu pek revaç bu aralar istersen dene gerci ne gibi bir sorun var bilmiyorum ama
onlarida yazdim listeye zaten bu hafta hepsine baslicam allahin izniyle benim pcos um ve hipotroidim var canim nerdeyse hic adet gormuyorum....bekarken D.K.Hapiyla adet goruyordum ee simdi malum icmiyorum bebek olsun die bilmiom bakalim sizlerin bagini cok begendim bende katildim araniza herkese tesekkurler berdiginz bilgiler icin...
kızlar selam...
bugün çok düşündüm... eger hamile değilsem aralık ayı için hiç umursamıcam. ne ateş ölçme ne başka bişey. insan nekadar umutlanmıyorum desede umut bağlıyor. o ateş azcık düşse üzülünüyor, çok az çıksa sevinçle, aceba mı? deniyor...
istesemde istemesemde ümitlerimi kırdım...
zamanı gelince olucaktır inşallah...
21 yaşındayım ve 4 düşüğüm oldu. yani piskolojimin böyle olması normal. lütfen beni yadırgamayın. bukadar umuttan sonra düşükle sonuçlanan gebeliklerim oldu. artık cidden hayattan yoruldum. bebeğimiz olsun elbette istiyoruz. ama artık akışına bırakıcam... rabbim vakti ve zamanı gelince bize de nasip eder inşallah...
bu ateş olayı bana göre değilmiş. 0.1 derecelik bir düşüş veya bir artış bütün gün aklımdaki tek konu oluyor.. sabah kalksam da ateşime baksam. aceba kaç çıkıcak diyorum. düşük olunca haydaaaa başa sar.kafanızı çok şişirdim sanırım. ama konuşmaya ihtiyacım vardı. içimi dökmeye ihtiyacım vardı.
iyiki varsınız kızlar. sizleri çok seviyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?