Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

Evet dikkat edersen kça kere denedik olmadı en sonunda umursamadık ve oldu diyen o kadar çok insan var ki.sonuçta aklından ne geçerse direk hormonlara ters tepki yapıyor herhalde alt süt oluyor dengen.ondan sonra habababam çalış ortada bir şey yok.Allah hayırlı evlatlar versin hepimize

İnşallah canım... Sanırım benimde bir sonraki regl tarihim 13 aralık falan olacak. İnşallah bizden de güzel haberler gelir topicimize

canım ümidini yitirme benim ilk bebeğim karnımda öldü 2. düşüktehlikesi ve erken doğum tehlikesi geçirdim 3 hafta erken sezaryanla almak zorunda kaldılar ve sürekli yattım doğuma kadar sol yanım çürümüştü resmen sola yatmaktan (bebeği besleyen damarlar sağda olduğu için sol tarafa yatılması gerekiyordu)şimdi kızım 7 yaşında maşallah şimdi bir bebek daha isityoruz rabbim izin verirse dokotra gittim gebelik öncesi muayene için başımdan geçen gebelik öyküsünü anlattım ve bana bebek aspirini içmemi söyledi hergün 1 tane içiyorum şimdi bebeği besleyen kılcal damarlarda pıhtılaşma olduğundan dolayı bebek beslenemeyip ölüm yada düşükle sonuşlanabiliyormuş bebek aspirini bu gibi durumlarda mucizeler yaratabiliyor dedi hamile kalırsan bile 3 ay kullanmam gerektiğini söyledi sende bi doktoruna danış istersen canım çok uzun oldu kızlar bağışlayın opuyorumnanaktan

Selam canım,hoşgeldin... Aaa sen de Ankaradasın.. Süperrr... Ankarada yaşayanlar git gide artıyor yahu :1rolleyes:

Ben bu ya geçen seneki gibi 37. gün oldum eğer bir dahaki ay da geçen seneki gibi olırsam 34. gün olmam lazım o da 16Aralığa geliyor. Gayoşum nasıl olabildin mi regl tam anlamıyla?

Sağol canım sana da hayırlı Cumalar. Nasılsın bugün? Ben acayip gerginim.Akşam iyice geldi kırmızılar. Şimdi karnım çok gergin ve garip bir ağrı var... çok keyifsizim :çok üzgünüm:

ben de geçen gün çok gergindim ya.şimdik bir şeyim kalmadı.aslında belki de dünkü güzel haberler sayesinde hihoyyyt

ben de geçen gün çok gergindim ya.şimdik bir şeyim kalmadı.aslında belki de dünkü güzel haberler sayesinde hihoyyyt

Bu arada ben seni dün rüyamda gördüm. :) zayıf,orta boylu,koyu kumral hatta esmer bile denilebilir birini gördüm ve o kişiye sebin diyordum rüyamda...Cafe gibi biyerdeymişiz... salep içiyoruz.(ne alakaysa) konuşup gülüyoruz.Elimizde de bir katalog var bebek resimleri varmış ve ordan bebek seçiyormuşuz.. Sen bi tanesini gösteriyorsun ben bundan yaptırcam diyorsun kaydirigubbakcemile3:roflol:

Allah seni tez zamanda anne yapsın e mi?:roflol::roflol: rüyalar ne garip di mi?insan çok şaçma bir şey bile gelse o an çok normal geliyor.zayıfım,boyum 1.57 falan artık kısa mı olur orta mı olur bilmem eşimin yanında baya bi kısa kalıyorum kaydirigubbakcemile3 kumralım ama beyaza yakınım.yaklaşmışsın.kız bebek mi seçtim erkek mi acaba?:roflol::roflol:

İnşallah canım... Sanırım benimde bir sonraki regl tarihim 13 aralık falan olacak. İnşallah bizden de güzel haberler gelir topicimize

gyshnky bizim bebişler 19-20 Ağustosta falan doğacaklar.
Akşam eşime söyledim. Onu bile hesapladın mı diyor :)
Bu erkekler ne duygusuz yaaaa..

Günaydın kızlar;
nasılsınız? Geçmişi okumadan daldım. Okurken sizi kaçırıyorum.
Tubiş canımmm umudumuz her zaman olacak tatlım. Bizde mesela geçen ay çok stres yaptık bu ay gayet relax takılıyoruz canımmmm oluruna bırak hayatı akışına bırak

günaydın.ben de artık direk sohbete dalıveriyorum.

gyshnky bizim bebişler 19-20 Ağustosta falan doğacaklar.
Akşam eşime söyledim. Onu bile hesapladın mı diyor :)
Bu erkekler ne duygusuz yaaaa..

Ayyy işte bende öyle istiyorum... Keşke diyorum ağustos başına denk getirebilseydim.Ama olmadı... Aslan burcu olsun da sorun yok

ya kızlar bir şey sorucamçben bugün başladım bal tarçın ç.otuna fakat ben baldan nefret ederim.aç karnına zaten iğrenç oluyor.boğazım yandı dakikalarca.illa aç karnına mı olacak.ıhlamurun içine katsak olmas mı?:çok üzgünüm: yoksa ben 12x2 kere mümkün değil yapamıcam

ben aslında haziranda olsun doğum iznim yaza denk gelsin istedim ama tabi bunun için çalışmalara eylül gibi başlamak gerekti fakat dr.um ekimde vize verince temmuza kaldı demiştim. şimdi ümidim ağustosta bütün yazı hamile geçirmek de zor olur herhalde ama napalım olsun da ben razıyım

Günaydın Ayselcim. Yeni gün yeni umutlar dedik başladık bakalım... Benim kırmızılar dün akşam iyice gelmeye başladılar.Bugün keyifsizim.Karnımda bir gerginlik ve garip bir ağrı var.

Bu arada kızlar bugün benim 2. günüm sayılıyor değil mi? Dün akşam çörekotlarını çektim bal ve tarçınla karıştırdım ve bu sabah bir tatlı kaşığı yedim...
Hepsini yesem olmaz mııııı? ayyy tadı mesir macunu gibi olmuşşş süpeeerrr ben bayılırım mesir macununaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…