- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #5.241
kızlar selam...
bugün çok düşündüm... eger hamile değilsem aralık ayı için hiç umursamıcam. ne ateş ölçme ne başka bişey. insan nekadar umutlanmıyorum desede umut bağlıyor. o ateş azcık düşse üzülünüyor, çok az çıksa sevinçle, aceba mı? deniyor...
istesemde istemesemde ümitlerimi kırdım...
zamanı gelince olucaktır inşallah...
21 yaşındayım ve 4 düşüğüm oldu. yani piskolojimin böyle olması normal. lütfen beni yadırgamayın. bukadar umuttan sonra düşükle sonuçlanan gebeliklerim oldu. artık cidden hayattan yoruldum. bebeğimiz olsun elbette istiyoruz. ama artık akışına bırakıcam... rabbim vakti ve zamanı gelince bize de nasip eder inşallah...
bu ateş olayı bana göre değilmiş. 0.1 derecelik bir düşüş veya bir artış bütün gün aklımdaki tek konu oluyor.. sabah kalksam da ateşime baksam. aceba kaç çıkıcak diyorum. düşük olunca haydaaaa başa sar.kafanızı çok şişirdim sanırım. ama konuşmaya ihtiyacım vardı. içimi dökmeye ihtiyacım vardı.
iyiki varsınız kızlar. sizleri çok seviyorum...
Listemizde ben en sondaydım. Şimdi benden sonraları da var. İnşallah kasım-aralık ayları uğurlu olur herkes hamiş olur da hamile patlaması yaşar topicimiz.
Bende bu gün kürtajdan tam 2 ay sonra nihayet adet oldum. veeee artık çalışmalara başlayabileceğiz :)
uffff 12 aralık karnımda bebişle gelsinnnnnnnnnnnnnnnnn..
slm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kızlar selam...
bugün çok düşündüm... eger hamile değilsem aralık ayı için hiç umursamıcam. ne ateş ölçme ne başka bişey. insan nekadar umutlanmıyorum desede umut bağlıyor. o ateş azcık düşse üzülünüyor, çok az çıksa sevinçle, aceba mı? deniyor...
istesemde istemesemde ümitlerimi kırdım...
zamanı gelince olucaktır inşallah...
21 yaşındayım ve 4 düşüğüm oldu. yani piskolojimin böyle olması normal. lütfen beni yadırgamayın. bukadar umuttan sonra düşükle sonuçlanan gebeliklerim oldu. artık cidden hayattan yoruldum. bebeğimiz olsun elbette istiyoruz. ama artık akışına bırakıcam... rabbim vakti ve zamanı gelince bize de nasip eder inşallah...
bu ateş olayı bana göre değilmiş. 0.1 derecelik bir düşüş veya bir artış bütün gün aklımdaki tek konu oluyor.. sabah kalksam da ateşime baksam. aceba kaç çıkıcak diyorum. düşük olunca haydaaaa başa sar.kafanızı çok şişirdim sanırım. ama konuşmaya ihtiyacım vardı. içimi dökmeye ihtiyacım vardı.
iyiki varsınız kızlar. sizleri çok seviyorum...
Hayırlı Cumalar herkese.hihoyyyt
Selam canım,hoşgeldin... Aaa sen de Ankaradasın.. Süperrr... Ankarada yaşayanlar git gide artıyor yahu :1rolleyes:
Sağol canım sana da hayırlı Cumalar. Nasılsın bugün? Ben acayip gerginim.Akşam iyice geldi kırmızılar. Şimdi karnım çok gergin ve garip bir ağrı var... çok keyifsizim :çok üzgünüm:
ben de geçen gün çok gergindim ya.şimdik bir şeyim kalmadı.aslında belki de dünkü güzel haberler sayesinde hihoyyyt
Allah seni tez zamanda anne yapsın e mi?:roflol::roflol: rüyalar ne garip di mi?insan çok şaçma bir şey bile gelse o an çok normal geliyor.zayıfım,boyum 1.57 falan artık kısa mı olur orta mı olur bilmem eşimin yanında baya bi kısa kalıyorum kaydirigubbakcemile3 kumralım ama beyaza yakınım.yaklaşmışsın.kız bebek mi seçtim erkek mi acaba?:roflol::roflol:Bu arada ben seni dün rüyamda gördüm. :) zayıf,orta boylu,koyu kumral hatta esmer bile denilebilir birini gördüm ve o kişiye sebin diyordum rüyamda...Cafe gibi biyerdeymişiz... salep içiyoruz.(ne alakaysa) konuşup gülüyoruz.Elimizde de bir katalog var bebek resimleri varmış ve ordan bebek seçiyormuşuz.. Sen bi tanesini gösteriyorsun ben bundan yaptırcam diyorsun kaydirigubbakcemile3:roflol:
İnşallah canım... Sanırım benimde bir sonraki regl tarihim 13 aralık falan olacak. İnşallah bizden de güzel haberler gelir topicimize
Günaydın kızlar;
nasılsınız? Geçmişi okumadan daldım. Okurken sizi kaçırıyorum.
Tubiş canımmm umudumuz her zaman olacak tatlım. Bizde mesela geçen ay çok stres yaptık bu ay gayet relax takılıyoruz canımmmm oluruna bırak hayatı akışına bırak
gyshnky bizim bebişler 19-20 Ağustosta falan doğacaklar.
Akşam eşime söyledim. Onu bile hesapladın mı diyor :)
Bu erkekler ne duygusuz yaaaa..
Günaydın kızlar;
nasılsınız? Geçmişi okumadan daldım. Okurken sizi kaçırıyorum.
Tubiş canımmm umudumuz her zaman olacak tatlım. Bizde mesela geçen ay çok stres yaptık bu ay gayet relax takılıyoruz canımmmm oluruna bırak hayatı akışına bırak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?