Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

aysellim;9674832]Arkadaşlar kimse yok mu? Yeni bir topic açtım ki Kasım ayına özel olsun istedim :)
Ben 15 aylık evliyim. 10 ay doğum kontrol hapı kullandım ve bıraktım. 5 aydır da bebek istiyoruz ama çift çizgiyi göremedim. Hapı bıraktıktan sonra doktora gittim kontrol amaçlı. Yumurtalarımı gösterdi ilacın etkisi sende kalmamış dedi ve 8 ay süre verdi. 8 ay içinde olmazsa tekrar görüşelim dedi. Ben büyük umutla bu ayı bekliyorum olsun diye....opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5[/QUOTE]

selamlar benımde esım prezarvatif ile korunuyor ama tedırgınım sızce prezarvatifinde bu tarz bır etkısı olurmu ilerde bebek olmama gıbı bır ıhtımal varmıkı

Kızlar mynette bir haber var "annelik hayali hayatına mal oldu" diye.. Manisada bir hemşire doktorların riskli gebe kalman demesine rağmen hamile kalıp doğurmak istemiş 7,5 aylık erken doğum yapmış hem bebek hem anne ölmüş. mafoldumben ıçim çok acıdı okuyunca yaaa... Offf bu annelik isteği ne kadar baskın bir duygu

selamlar benımde esım prezarvatif ile korunuyor ama tedırgınım sızce prezarvatifinde bu tarz bır etkısı olurmu ilerde bebek olmama gıbı bır ıhtımal varmıkı[/QUOTE]

hiç sanmıyorum.çünkü ne senin hormonlarını ne de eşinin spermlerini etkileyen bir şey sadece spermler farklı bir haznede toplanıyor.korkma

Kızlar akşam bi hamiş haberi daha gelmiş
azize1 regl 4 gün varken test yapıp çift çizgi görmüş sayfa 521de

ya kasımda hamıle kalınsa dogun agustorta oluyor dımı mesela 15 kasımda hamıle kalsan dogum ne zaman olur

nokta atışı yapmayı planlıyorsunuz herhalde.ah be canım keşke senin dediğin gibi öyle istendiği zaman olsaydı bu işler.yumurtlama tarihin mi 15 kasım senin?şöyle hesaplayacaksın doğumunu en son adet olduğun tarihin haftasını 1. hafta kabul et 40 hafta sonra doğum olur normal şartlarda

Ayyy işte bende öyle istiyorum... Keşke diyorum ağustos başına denk getirebilseydim.Ama olmadı... Aslan burcu olsun da sorun yok

Benim evlenme yıl dönümüm, 18 Ağustos, Nişan yıl dönümüm 27 Ağustos, Doğum Günüm 31 ağustos.
18 Ağustos olmasını çok isterim. Evlilik hediyesi gibi olur ne güzel :)

Benim evlenme yıl dönümüm, 18 Ağustos, Nişan yıl dönümüm 27 Ağustos, Doğum Günüm 31 ağustos.
18 Ağustos olmasını çok isterim. Evlilik hediyesi gibi olur ne güzel :)

Valla süper olur... benim de doğum günüm 3 ağustos eşimin 9 ağustos bebişimin de 19 ağustos olsa mesela :Saruboceq: ayy ne güzel oluurrr

yokya ben calısıyorum dogumum Allah nasıp ederse temmuzdan once olmamalıda bu nedenle soruyorum ogretmenım ben en azından bu seneyı bıtırmem lazımda

yokya ben calısıyorum dogumum Allah nasıp ederse temmuzdan once olmamalıda bu nedenle soruyorum ogretmenım ben en azından bu seneyı bıtırmem lazımda

tatlım bak şimdi sağlıklı bir çiftin ilk denemede başarı oranı %25 zaten.heh sen bu %25in içine girersin ona da bir şey diyemem.sen temmuzda doğum yapmayacak şekilde ayarladın diyelim ama ağustosta doğum yapacağının garantisi yok ki.Allah korusun erken doğum olur bir şey olur.Kesinlikle temmuzda olamaması gerekiyorsa kasımda korunmayı bırakmayın.dediğim gibi doğum zamanını son adet tarihini 1. hafta kabul ederek 40. hafta olarak hesaplayabilirsin.

hamılelıge karar verdıkten sonra hıc doktor kontrolune falan gıttınızmı yoksa gerek yokmu

Ben geçen ay adet olmadım ve kasım başında gittim doktora. İyiki de gitmişim çünkü 1 tane kistim varmış.Onun için ilaç içtim ve şimdi regl oluyorum...
Aslında bir kontrolden geçmek iyi oluyor... en azından boşuna çaba harcamazsın eğer bir engelin varsa. Hemen tadavin başlar.

hamılelıge karar verdıkten sonra hıc doktor kontrolune falan gıttınızmı yoksa gerek yokmu

gitmende fayda var tabi.genel bir muayene olursun.hormonlarına bakılır.Allah korusun anormal bir şey varsa önlem alınır.Folik asit gibi gebelikte gerekli olacak bazı ilaçları önerir dr.un.Bence varsa fırsatın git.

o zaman gıtsem ıyı olur cunku zaten bende adet duzensızlıgı var sanırım her ay en az 10 gun gecekerek hastalanıyorum bırazda bu nedenle panıgım acaba engel olustururmu dıye bende bu sıkıntı evlenmeden oncede vardı hala var

ya kafam karışık benim
akşam 6da eve gittim test yaptım negatif
sonra kontrol için peçeteyle sildiğimde yoğun krem rengi akıntı ( sabahtan beri kupkuru idim akıntım bile yok demiştim dün) akıntı yarı açık pembe yarı krem rengiydi.ama yoğundu birden boşalmış gibi yani

o dakikadan beri ise tık yok.ne akıntı ne kan ne pembe hiç bişi.

Canım eğer böyle de bir sıkıntın varsa muhakkak doktora danışmanı ve muayene olmanı tavsiye ederim... Gecikmelere neden olan hormonal bir dengesizlik yada kist,miyom gibi birşeyler olabilir. Bunları doktorunla paylaşıp ve gebe kalmak istediğini belirterek bir muayene talep edebilirsin. Yalnız bu konuda özel bir yer tercih et. devlet hastaneleri ve üniversite hastanelerinde bu tarz şeylere pek ilgili bakmıyorlar. Özel bir kadın sağlığı merkezi yada bir doktorun özel muayenehanesini tercih et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…