- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #5.261
aysellim;9674832]Arkadaşlar kimse yok mu? Yeni bir topic açtım ki Kasım ayına özel olsun istedim :)
Ben 15 aylık evliyim. 10 ay doğum kontrol hapı kullandım ve bıraktım. 5 aydır da bebek istiyoruz ama çift çizgiyi göremedim. Hapı bıraktıktan sonra doktora gittim kontrol amaçlı. Yumurtalarımı gösterdi ilacın etkisi sende kalmamış dedi ve 8 ay süre verdi. 8 ay içinde olmazsa tekrar görüşelim dedi. Ben büyük umutla bu ayı bekliyorum olsun diye....opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5
ya kasımda hamıle kalınsa dogun agustorta oluyor dımı mesela 15 kasımda hamıle kalsan dogum ne zaman olur
Ayyy işte bende öyle istiyorum... Keşke diyorum ağustos başına denk getirebilseydim.Ama olmadı... Aslan burcu olsun da sorun yok
ya kasımda hamıle kalınsa dogun agustorta oluyor dımı mesela 15 kasımda hamıle kalsan dogum ne zaman olur
Benim evlenme yıl dönümüm, 18 Ağustos, Nişan yıl dönümüm 27 Ağustos, Doğum Günüm 31 ağustos.
18 Ağustos olmasını çok isterim. Evlilik hediyesi gibi olur ne güzel :)
nokta atışı yapmayı planlıyorsunuz herhalde.ah be canım keşke senin dediğin gibi öyle istendiği zaman olsaydı bu işler.yumurtlama tarihin mi 15 kasım senin?şöyle hesaplayacaksın doğumunu en son adet olduğun tarihin haftasını 1. hafta kabul et 40 hafta sonra doğum olur normal şartlarda
Yvonna hoşgeldim canım uzun zamandır görüşemiyorduk tatlımmm
nasılsın?
Kızlar akşam bi hamiş haberi daha gelmiş
azize1 regl 4 gün varken test yapıp çift çizgi görmüş sayfa 521de
yokya ben calısıyorum dogumum Allah nasıp ederse temmuzdan once olmamalıda bu nedenle soruyorum ogretmenım ben en azından bu seneyı bıtırmem lazımda
hamılelıge karar verdıkten sonra hıc doktor kontrolune falan gıttınızmı yoksa gerek yokmu
hamılelıge karar verdıkten sonra hıc doktor kontrolune falan gıttınızmı yoksa gerek yokmu
o zaman gıtsem ıyı olur cunku zaten bende adet duzensızlıgı var sanırım her ay en az 10 gun gecekerek hastalanıyorum bırazda bu nedenle panıgım acaba engel olustururmu dıye bende bu sıkıntı evlenmeden oncede vardı hala var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?