Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

Canım biraz daha bekle istersen.Lekelenme olabilir yada stresten dolayı bir gecikme yaşıyor olabilirsin. 1 hafta daha süre tanı kendine. Bu arada regl de olabilirsin. eğer olmazsan testini tekrarlarsın

canım bizim topiğimizde panik yapmak,umutsuzluğa düşmek falan yok.hep umut edeceksin,dua edeceksin gülüp eğleneceksin ok?madem gecikme gibi de bir durumun var git dr.a. Ama aklından çıkarma bu bebek işi öyle hemen olup bitiveren bir şey değil.Malesef ben de bunu bebek yapmaya karar verdiğimiz zaman dr.umdan öğrendim ve çok şaşırmıştım.korunmasız ilişkiye girersen yumurtlama zamanında hemen hamile kalınır sanırdım.kaydirigubbakcemile3Özellikle de kafana takıp olacakmı olmıcak mı dersen işler daha beter karışır.stres yapmamaya çalış oldu mu?

kıs biz sana sabah ilk idrarınla yap dimedik mi.lmaz: hiç söz dinlemiyosun ama seeeennnn.Neyse takma kafana bekle biraz.yerleşiyodur belki bebiş :Saruboceq:

kızlar pazartesi günü saat 13:00 te doktordan randevu aldım... Dua edin benim için inşallah hain kist gider.

canım sen nie bidaha gidicen doktora??

Günaydın canım... Doktorum reglin 5. günü gel dedi çünkü. Dün regl oldum. pazartesi günü 5. gün. Sanırım tekrar ultrasonla bakacak kist gitti mi duruyor mu ne durumda diye. eğer gitmedi ve aynı boyutta yada daha küçük ise ilaç verecek 2-3 ay tedavi.
Eğer büyüdüyse alınacak.

Umarım regl ile atıyorumdur.

napıyon sebinim reglin ne durumda?

Bugün 2. gün en yoğun olduğum gün.gayet normal bir şekilde regl oluyorum.Supremem ya bu bayanlar benim soruma cevap vermediler.sana sorayım en iyisi.ben bugün sabah bal-tarçın-ç.otuna başlıyım dedim.1 çay kaşığını zor yedim.ben baldan nefret ederim.:çok üzgünüm: ya bu meleti ıhlamuruma koysam da öyle tüketsem olma mı canım yaww?

bende bu ay soğan kürü yapma istiyoum tabi unutmazsam yapıp içmeyi

regl bitince hemen başıyım dimi
reglken olmaaz biliyorum

günaydın günaydın herkese bayanlar =)) gününüz aydın olsun göbüşleriniz bebişle dolsun canlarım :CüvCüv:

ay ne güzel bir cümle bu :)
İnşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Formda bebişsiz göbiş kalmasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bir ki bir ki bir ki :)

bence gitmiştir o. Bak valla sei rahatlatmak için söylemiyorum, Adetle atılıyo onlar ben bilirim tecrübeyle sabit yani =))

cok tesekkur ederım bende aynı sızın gıbı dusunuyordum yumurtlama donemınde hemen hamıle kalabılırım dıye dusunuyordum Allah isteyen herkese bır an once bebısını kucagına almayı nasıp eder inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…