- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #5.281
Valla süper olur... benim de doğum günüm 3 ağustos eşimin 9 ağustos bebişimin de 19 ağustos olsa mesela :Saruboceq: ayy ne güzel oluurrr
ya kafam karışık benim
akşam 6da eve gittim test yaptım negatif
sonra kontrol için peçeteyle sildiğimde yoğun krem rengi akıntı ( sabahtan beri kupkuru idim akıntım bile yok demiştim dün) akıntı yarı açık pembe yarı krem rengiydi.ama yoğundu birden boşalmış gibi yani
o dakikadan beri ise tık yok.ne akıntı ne kan ne pembe hiç bişi.
o zaman gıtsem ıyı olur cunku zaten bende adet duzensızlıgı var sanırım her ay en az 10 gun gecekerek hastalanıyorum bırazda bu nedenle panıgım acaba engel olustururmu dıye bende bu sıkıntı evlenmeden oncede vardı hala var
ya kafam karışık benim
akşam 6da eve gittim test yaptım negatif
sonra kontrol için peçeteyle sildiğimde yoğun krem rengi akıntı ( sabahtan beri kupkuru idim akıntım bile yok demiştim dün) akıntı yarı açık pembe yarı krem rengiydi.ama yoğundu birden boşalmış gibi yani
o dakikadan beri ise tık yok.ne akıntı ne kan ne pembe hiç bişi.
kıs biz sana sabah ilk idrarınla yap dimedik mi.lmaz: hiç söz dinlemiyosun ama seeeennnn.Neyse takma kafana bekle biraz.yerleşiyodur belki bebiş :Saruboceq:
kızlar pazartesi günü saat 13:00 te doktordan randevu aldım... Dua edin benim için inşallah hain kist gider.
günaydın günaydın herkese bayanlar =)) gününüz aydın olsun göbüşleriniz bebişle dolsun canlarım :CüvCüv:
kızlar pazartesi günü saat 13:00 te doktordan randevu aldım... Dua edin benim için inşallah hain kist gider.
supreme amin amin
ben ikizim olsun çok istiyorum
canım sen nie bidaha gidicen doktora??
napıyon sebinim reglin ne durumda?
günaydın günaydın herkese bayanlar =)) gününüz aydın olsun göbüşleriniz bebişle dolsun canlarım :CüvCüv:
Günaydın canım... Doktorum reglin 5. günü gel dedi çünkü. Dün regl oldum. pazartesi günü 5. gün. Sanırım tekrar ultrasonla bakacak kist gitti mi duruyor mu ne durumda diye. eğer gitmedi ve aynı boyutta yada daha küçük ise ilaç verecek 2-3 ay tedavi.
Eğer büyüdüyse alınacak.
Umarım regl ile atıyorumdur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?