- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #5.481
hım benim hiç gecikmem olmaz aksine hep 4 gün önce regl olurum demekkiş yumoşlarım geçen ay 5 taneydi çatlamışlar birer birer de biz tutturamamışız :gitme:evet benim bu ay bıtane vardı mesela degşiyo hayatım, ben anlamıyorum işte çatladıgını tesaduf gittim regl olmadım die bı baktık ultrasonla yumos orda öylece bize bakıyo, olgunlaştıktan 14 gun sonra catlıyo ve sonra regl oluyosun, eger bide sperm tutunup döllendiyse tamam nokta atışı isabet yani. Ama çatlamadıysa regl olamıyosun öle bekliyosun benim gibi kaydirigubbakcemile3
canım benim uyku hali 10mm altı ve yumurtalıklardaki bütün foliküllerin durumu bu olunca dr taabiriyle 10mm altı multi folikul yani pko oluo bundan dolayı adet düzensizligi ve infertilite gerçekleşio
bende olmuyo ole bisihani alıntı yapmak için deriye basıyoz ya işte ben basınca dünkü yazdıklarınız çıkıyo
hım benim hiç gecikmem olmaz aksine hep 4 gün önce regl olurum demekkiş yumoşlarım geçen ay 5 taneydi çatlamışlar birer birer de biz tutturamamışız :gitme:
güya bide eşimin branşı üroloji of offfffffff
canım eğer çatlamazsa 10mm üstündeki foliküller hem adet olmaz hemde kist şeklinde kalırdı yumurtalıklarında o yumoşlar sende eğer yumurtalar 10mm üstünde olgunlaşıosa sorun yok
bazen 24 bazen 26 bazen 28 öyle işte daha erkende daha geçte olmadıcanım sen 28 gundemı adet oluyon 26 gundemi?
bende olmuyo ole bisi
hım anladım canım herkesinki farklı bende de pko var cogu zaman kist oluyo bu ay yoktu doktora gittim regl olamadıgım için bugün yarın çatlar kaçırma bugünleri demişti ozaman benim yumoş çatladı bide nokta atışı yaptıysak varya ay cok heyecanlandım şimdi =))
parlacım almak istedigin cümlenin altındaki alıntıya basmalısın
sağol canım ben anadolu yakasındayım doktor seçmek çok zor çok pimpirikliyim ondan
bazen 24 bazen 26 bazen 28 öyle işte daha erkende daha geçte olmadı
daha yeni temmuzda evlendik evlendigimizden beri istiyoruzay çözdüm sonunda buldum yazılar bilgisayarda şaşırdı valla canım benim nezamandır bekliyosun bebiş için
ayyyy inşallah canım benim walla ne güzel olur dimi çok heyecanlı walla bende öyleyim 20mm benim yumoşum ama ben kendim çatlatcam bugün iğneye hayırlısı herşeyin inşallahhhhhhhh
canım valla bizim burda bitane doktor oldugu için o da sagolsun benle fazla ilgilenmedigi için hiçbişi demedi ben zorlada olsa gittim çok merak ediyorum ama bi baksanız dedim 5 tane yumoş var herşey saglıklı sorun yok dedi bişide demediklava:
ozaman ortalama 26 diyelim 26-14=12 yani sen adetinin 10.gününden bi boş bi dolu başla 10gün falan dene bence tam zamanı a.s
daha yeni temmuzda evlendik evlendigimizden beri istiyoruz
tabi bunun nedeni ben defoluyum ya yeteri kadar zamna gececek olana kadar die hemen basladik calismalaraa allah hepimizin gonlune gore versin
aslıda 5 yumoş çok ii ama boyutlarıda önemli 15 16 17 18 mmlik yumurtalar aniden çatlayabilio ama bunların döllenebilem yetenekleri çok az en ideali 20 - 22 mmliklermiş benim doktorum böle anlattı bana şimdi mesela 20#17 benimki bu 20 ile 17 toplıo doktor 37 sonra bunu bölüo 2 ye sonuç 18.5 dediki işte bu oran 16.5 üstünde olacakki yumurta döllenebilecek olgunlukta olsun dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?