Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

herkeste ne doktorlar var ya bizimki hiçbişi demedi uyus adam şimdi ben tekrardan mı gitcem doktora ya bak şimdi kafama takıldı :uhm:

arkadasim sen iyi biliyorsun bu isi tecrubelisinn
evde ultrasonum olsa kendi kendimin doktoru olucam senle beraber tabi:)

daha yeni temmuzda evlendik evlendigimizden beri istiyoruz
tabi bunun nedeni ben defoluyum ya yeteri kadar zamna gececek olana kadar die hemen basladik calismalaraa allah hepimizin gonlune gore versin

Amin canım inşallah hemen kavuşuruz bebişlerimize. iyi yapmışsınız canım ben çok pişmanım hep erteledim durdum 2,5 yıllık evliyim bizde 5 aydır uğraşıyoruz tutturamadık bi bi de pco luymuşum onu çğrendim moral o

ankaraya gittigimde bende mi gitsem acaba hangi doktor ki bu nerde :uhm:

haklisin yeniyiz ben yillar boyle gecerse olmazsa die onkorku yapiyorum iste huyum biraz endiseli yapim var
ama tabi tip ilerledi aslinda umutlu olmak gerekkk

Canım bende temmuzda evlendim.. bizim için daha çok erken daha başlardayız ama eşim 33 yaşında ve artık baba olmak istiyor... bende anne olmak istiyorum... O yüzden senide anlıyorum biraz.

yok sen bozma moralini gercekten tip ilerledi caresi var artik bu ilserin..
ben uzaktayim burda elim kolum bagli diye takiyorum kafaya ama aslinda takmamak lazim umut onemliymiss hersey psikolojiden geciyor ya inanmak lazim ama ne kadar olsada insan olumsuzunu dusunuyo tabii
allah isteyen herkese nasip etsin insallah

selam canlarrrrrrrrr
nassınız bakalım
2 gündür giremiyorum annemdeydimmm
kızlar duanıza ihtiyacım varr eniştem yoğun bakımda yatıyo beyin kanaması
dua ederken eskşhr devlet hastanesi yoğun bakımında yatan musataf demir için der
ve 1 fatiha 3 ihlas okursanız çokkk sevinirim

Canım bende temmuzda evlendim.. bizim için daha çok erken daha başlardayız ama eşim 33 yaşında ve artık baba olmak istiyor... bende anne olmak istiyorum... O yüzden senide anlıyorum biraz.
tatlim ben 26yim ama benim esimde 33yasinda o yuzden cok istiyor hemen olmasinii
ne diyim insallah yaaa bazen diyorum gelecegi bilen biri olsada soylese bize ne zmn olacagini

arkadasim hemen okudum allah kabul etsin
acil sifalar diliyorum allah secdiklerine bagislasinnn

hım ne güzel benim eşimde 33 =) ama bu konuda yorum yapmaktan kaçınıyo çünkü ben ikimizede yetiyorum sanırımhihoyyyt

sağol ceylancımm
allah razı olsun hepinizden
rabbim bütün hastalara şafi ismiyle acil şifalar versin inşlhhhhhhhh
rabbim yardımcınız olsun bitanem kalbinizi temiz tuttun güzel düşünün ki güzel olsun dualarımız sizinle :Saruboceq:

aysencim okudum. Allah çabucak şifasını versin inşallah... geçmiş olsun

ben kaçıyorum.. annişkoma gidiyorum..
pazartesi görüşürüz...

pıtırcıklara iyi bakın.. kuzensiz bırakmayın bebişimi :Saruboceq: ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…