- 4 Kasım 2009
- 7.754
- 1.551
- 173
- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #5.501
aslıda 5 yumoş çok ii ama boyutlarıda önemli 15 16 17 18 mmlik yumurtalar aniden çatlayabilio ama bunların döllenebilem yetenekleri çok az en ideali 20 - 22 mmliklermiş benim doktorum böle anlattı bana şimdi mesela 20#17 benimki bu 20 ile 17 toplıo doktor 37 sonra bunu bölüo 2 ye sonuç 18.5 dediki işte bu oran 16.5 üstünde olacakki yumurta döllenebilecek olgunlukta olsun dedi
arkadasim sen iyi biliyorsun bu isi tecrubelisinnaslıda 5 yumoş çok ii ama boyutlarıda önemli 15 16 17 18 mmlik yumurtalar aniden çatlayabilio ama bunların döllenebilem yetenekleri çok az en ideali 20 - 22 mmliklermiş benim doktorum böle anlattı bana şimdi mesela 20#17 benimki bu 20 ile 17 toplıo doktor 37 sonra bunu bölüo 2 ye sonuç 18.5 dediki işte bu oran 16.5 üstünde olacakki yumurta döllenebilecek olgunlukta olsun dedi
haklisin yeniyiz ben yillar boyle gecerse olmazsa die onkorku yapiyorum iste huyum biraz endiseli yapim varcanım ya bir yastıkta kocayın da stress yapma daha cok yeniymiş zaten =)
neden toplayıp ikiye bölüyo?
daha yeni temmuzda evlendik evlendigimizden beri istiyoruz
tabi bunun nedeni ben defoluyum ya yeteri kadar zamna gececek olana kadar die hemen basladik calismalaraa allah hepimizin gonlune gore versin
ankaraya gittigimde bende mi gitsem acaba hangi doktor ki bu nerde :uhm:canım benim takipte boyutları söylüolar ya benim 20 çarpı 17 mmdi yumurtalarım işte bunu 20+17=37%2=18.5 bu oran 16.5 in üsütünde olması gerekiomuş bu doktorların hesabı işte benimki bana özel anlattı
canım benim takipte boyutları söylüolar ya benim 20 çarpı 17 mmdi yumurtalarım işte bunu 20+17=37%2=18.5 bu oran 16.5 in üsütünde olması gerekiomuş bu doktorların hesabı işte benimki bana özel anlattı
haklisin yeniyiz ben yillar boyle gecerse olmazsa die onkorku yapiyorum iste huyum biraz endiseli yapim var
ama tabi tip ilerledi aslinda umutlu olmak gerekkk
yok sen bozma moralini gercekten tip ilerledi caresi var artik bu ilserin..Amin canım inşallah hemen kavuşuruz bebişlerimize. iyi yapmışsınız canım ben çok pişmanım hep erteledim durdum 2,5 yıllık evliyim bizde 5 aydır uğraşıyoruz tutturamadık bi bi de pco luymuşum onu çğrendim moral o
tatlim ben 26yim ama benim esimde 33yasinda o yuzden cok istiyor hemen olmasiniiCanım bende temmuzda evlendim.. bizim için daha çok erken daha başlardayız ama eşim 33 yaşında ve artık baba olmak istiyor... bende anne olmak istiyorum... O yüzden senide anlıyorum biraz.
arkadasim hemen okudum allah kabul etsinselam canlarrrrrrrrr
nassınız bakalım
2 gündür giremiyorum annemdeydimmm
kızlar duanıza ihtiyacım varr eniştem yoğun bakımda yatıyo beyin kanaması
dua ederken eskşhr devlet hastanesi yoğun bakımında yatan musataf demir için der
ve 1 fatiha 3 ihlas okursanız çokkk sevinirim
Canım bende temmuzda evlendim.. bizim için daha çok erken daha başlardayız ama eşim 33 yaşında ve artık baba olmak istiyor... bende anne olmak istiyorum... O yüzden senide anlıyorum biraz.
rabbim yardımcınız olsun bitanem kalbinizi temiz tuttun güzel düşünün ki güzel olsun dualarımız sizinle :Saruboceq:sağol ceylancımm
allah razı olsun hepinizden
rabbim bütün hastalara şafi ismiyle acil şifalar versin inşlhhhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?