Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

ewt dogru soyluyorsun
izmirdeki doktorum LH ve FSH in toplami 2 yi geciyor bu pCO yu destekliyor demistiii

bence tatlim ilk işin doktorunu arayıp görüşemk olsun ilk işin ben hayıt soğansuyu bal tarçın çok denedim ama yumurtlamam normal olsa kesin yararı olacaktı bunların ama fayda etmedi benimde doktorum ilk glukofen verdi ilk tedavi bunla başlı zaten çünkü pkoda seker rezidansı die bişi var şekerle orantılı bir fsh ve lh oranı mevcut ve çoğu pko da gukofenden sonra adet düzenliliği ve yumurtlama görülüo ama bendede görülmedi yani hamile kalamamıştım

arkadasim keske agri ceksem de adet olsam bende ne sislik ne sinir ne agri hicbirsey hissetmiyorummm sanki hic adet gormemis 10yasindaki kiz cocugu gibii
canım benim yumurtalıklarım gelişmiyomuş adet olsamda olmasamda ağrıyı her ay çekiyorum ilaçsız geçiremiyorum tarçın bal ve çörekotunu karıştırıp yiyorum yumurtalıkları geliştiriyomuş

canim ben suan glukofen iciyorum zaten Izmirdeki doktorum 3ay ic deneyelim demisti ama ne adet gordum ne bebekkk senin gibi

ya anlamadım şimdi daha da kafam karıştı benim yumoş 19mm di sence uykuyamı daldı çatlamadı aaaa :uhm:

Sayfaların hızına yetişemiyorum kızlar muhabbet iyi kaynamış bugün de :) iş hali her an takip edemiyorum kusura bakmayın

canim ben suan glukofen iciyorum zaten Izmirdeki doktorum 3ay ic deneyelim demisti ama ne adet gordum ne bebekkk senin gibi

canım ben 6 ay kullanmıştım birde düşün dediğim gibi tedavinin ilk aşaması bu ama herşeyden önce inançlı ve umutlu olacaksın inanacaksın doktorun ne diosa harfien uyacaksın ben glukofenden sonra bir takım testler yaptırdı doktor bana hsg (ilaçlı rahim filmi) sis tekrar kan tahlilleri ve eşimede spermiyogram ve bunlar bitince yine hapla ama ultrason takibiyle birlikte tadaviye başlıosun biz pko lar neticeyi yumurta olgunlaşınca alıoruz inan daha pazartesi günü ben burda yazdım kızlara yumurtalarım 10mm altı multi folikül yan pko yok gelişmiodu ama okadar moral ve inanmamı söledilerki kızlar bana bugün cuma ve 2 tane 20mm yumurtam vr bugün çatlatıp çalışmalar yapıcaz düşün okadar uzak değil bunlar sanada inan

SLMMMMMMMMMM BEN GELDİMMMMM opuyorumnanaktan

ya kızlar bu yumoşlar her ay degişiyo mu bu ay 2 tane sonraki ay hiç yok sonraki ay 5 tane böyle mi oluyolar
bide doktor bana yumurta çatlamasa kırmızı kartı yemezdin demişti onların çatlayıp çatlamadıgını nası anlıyosunuz ki :uhm:

ewt ben tedavinin basindayken kalktim buralara geldim...Cok sevindim inan sanki benim yumurtammis gibi sansiniz bol olsunnn canim....

ya anlamadım şimdi daha da kafam karıştı benim yumoş 19mm di sence uykuyamı daldı çatlamadı aaaa :uhm:

canım benim uyku hali 10mm altı ve yumurtalıklardaki bütün foliküllerin durumu bu olunca dr taabiriyle 10mm altı multi folikul yani pko oluo bundan dolayı adet düzensizligi ve infertilite gerçekleşio

evet benim bu ay bıtane vardı mesela degşiyo hayatım, ben anlamıyorum işte çatladıgını tesaduf gittim regl olmadım die bı baktık ultrasonla yumos orda öylece bize bakıyo, olgunlaştıktan 14 gun sonra catlıyo ve sonra regl oluyosun, eger bide sperm tutunup döllendiyse tamam nokta atışı isabet yani. Ama çatlamadıysa regl olamıyosun öle bekliyosun benim gibi kaydirigubbakcemile3

canım eğer çatlamazsa 10mm üstündeki foliküller hem adet olmaz hemde kist şeklinde kalırdı yumurtalıklarında o yumoşlar sende eğer yumurtalar 10mm üstünde olgunlaşıosa sorun yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…