- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #5.461
Canim benim insallah nerde ogunlerrr ahhh ...sen soyle isimlerimizin uzerine elini surrr bebegin bulasir belki bizedeeeehiç kafan karışmasın biz oralara da yetişiriz alimallah... bebişsiz dönmezsin memlekete. :Saruboceq:
ewt dogru soyluyorsun
izmirdeki doktorum LH ve FSH in toplami 2 yi geciyor bu pCO yu destekliyor demistiii
bu yaptığın 1 günlükmü.bitene adar 1er kaşık yiyomuyuz
canım benim ist da hangi yakadasın doktor buldun mu kendine
canım benim yumurtalıklarım gelişmiyomuş adet olsamda olmasamda ağrıyı her ay çekiyorum ilaçsız geçiremiyorum tarçın bal ve çörekotunu karıştırıp yiyorum yumurtalıkları geliştiriyomuşarkadasim keske agri ceksem de adet olsam bende ne sislik ne sinir ne agri hicbirsey hissetmiyorummm sanki hic adet gormemis 10yasindaki kiz cocugu gibii
canim ben suan glukofen iciyorum zaten Izmirdeki doktorum 3ay ic deneyelim demisti ama ne adet gordum ne bebekkk senin gibibence tatlim ilk işin doktorunu arayıp görüşemk olsun ilk işin ben hayıt soğansuyu bal tarçın çok denedim ama yumurtlamam normal olsa kesin yararı olacaktı bunların ama fayda etmedi benimde doktorum ilk glukofen verdi ilk tedavi bunla başlı zaten çünkü pkoda seker rezidansı die bişi var şekerle orantılı bir fsh ve lh oranı mevcut ve çoğu pko da gukofenden sonra adet düzenliliği ve yumurtlama görülüo ama bendede görülmedi yani hamile kalamamıştım
canım avrupa yakasındayım, bekarkende düzenli gittigim bi doktor vardı zaten. Şimdi de onun kontrolündeyim
canım bak orda yalnış diolar yumurta olgunlaşıp çatlamadığı için adet olmuo die bişi yok pkoda yumurta olgunlaşmıo burda dikkat edelim arkadaşlar yumurta olgunlaşmadığı için lh vücutta yükselio ama çatlama falan olmuo dolayısıyla bunu takiben adet olmuo poliikistik overda yumurtalar uykuda malesef bende çok çektim bundan ya
oda zordur arkadasim allah yardimcin olsunncanım benim yumurtalıklarım gelişmiyomuş adet olsamda olmasamda ağrıyı her ay çekiyorum ilaçsız geçiremiyorum tarçın bal ve çörekotunu karıştırıp yiyorum yumurtalıkları geliştiriyomuş
sağol canım ben anadolu yakasındayım doktor seçmek çok zor çok pimpirikliyim ondan
canim ben suan glukofen iciyorum zaten Izmirdeki doktorum 3ay ic deneyelim demisti ama ne adet gordum ne bebekkk senin gibi
Sayfaların hızına yetişemiyorum kızlar muhabbet iyi kaynamış bugün de :) iş hali her an takip edemiyorum kusura bakmayın
canım ben 6 ay kullanmıştım birde düşün dediğim gibi tedavinin ilk aşaması bu ama herşeyden önce inançlı ve umutlu olacaksın inanacaksın doktorun ne diosa harfien uyacaksın ben glukofenden sonra bir takım testler yaptırdı doktor bana hsg (ilaçlı rahim filmi) sis tekrar kan tahlilleri ve eşimede spermiyogram ve bunlar bitince yine hapla ama ultrason takibiyle birlikte tadaviye başlıosun biz pko lar neticeyi yumurta olgunlaşınca alıoruz inan daha pazartesi günü ben burda yazdım kızlara yumurtalarım 10mm altı multi folikül yan pko yok gelişmiodu ama okadar moral ve inanmamı söledilerki kızlar bana bugün cuma ve 2 tane 20mm yumurtam vr bugün çatlatıp çalışmalar yapıcaz düşün okadar uzak değil bunlar sanada inan
ewt ben tedavinin basindayken kalktim buralara geldimcanım ben 6 ay kullanmıştım birde düşün dediğim gibi tedavinin ilk aşaması bu ama herşeyden önce inançlı ve umutlu olacaksın inanacaksın doktorun ne diosa harfien uyacaksın ben glukofenden sonra bir takım testler yaptırdı doktor bana hsg (ilaçlı rahim filmi) sis tekrar kan tahlilleri ve eşimede spermiyogram ve bunlar bitince yine hapla ama ultrason takibiyle birlikte tadaviye başlıosun biz pko lar neticeyi yumurta olgunlaşınca alıoruz inan daha pazartesi günü ben burda yazdım kızlara yumurtalarım 10mm altı multi folikül yan pko yok gelişmiodu ama okadar moral ve inanmamı söledilerki kızlar bana bugün cuma ve 2 tane 20mm yumurtam vr bugün çatlatıp çalışmalar yapıcaz düşün okadar uzak değil bunlar sanada inan
ya anlamadım şimdi daha da kafam karıştı benim yumoş 19mm di sence uykuyamı daldı çatlamadı aaaa :uhm:
SLMMMMMMMMMM BEN GELDİMMMMM opuyorumnanaktan
ya kızlar bu yumoşlar her ay degişiyo mu bu ay 2 tane sonraki ay hiç yok sonraki ay 5 tane böyle mi oluyolar
bide doktor bana yumurta çatlamasa kırmızı kartı yemezdin demişti onların çatlayıp çatlamadıgını nası anlıyosunuz ki :uhm:
SLMMMMMMMMMM BEN GELDİMMMMM opuyorumnanaktan
ya kızlar bu yumoşlar her ay degişiyo mu bu ay 2 tane sonraki ay hiç yok sonraki ay 5 tane böyle mi oluyolar
bide doktor bana yumurta çatlamasa kırmızı kartı yemezdin demişti onların çatlayıp çatlamadıgını nası anlıyosunuz ki :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?