Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

ya o herkonuda yanimda bi yol bulsak arkamdan gelir ovulasyon monitoru istedim hemen gitti aldi dun otlari soyledim tmm dedi
oda hep yanimda ama tabi anlamiyo bu islerdee pek

Canım bence sen b-ç-t küründen önce hayıt tohumu çayını içmeye başla... Çünkü sende yumurta olgunlaşıp çatlamadığı için regl olmuyor.Muhtemelen o kistler hormonlarını da bozmuştur.hayıt çayı hormonları düzenler.Ona devam et eğer regl olursan 2. günü b-ç-t kürüne başlarsın... önce döngünü bir düzene sok sonra pıtırcıkları büyütürsün

once allah rastgetirsin senin olayini...dogru soyluyorsun doktoru aramayi bende dusundum sonra cekindim meskul eetmeye ama ewt bi sansimi deneyim ben arayim
burdaki doktor isinide esim bi arastirsin burda sadece hastaneler var bizim turkiye gibi ozel kurumlar ozel muhaynanaeler yok hicc

ewt dogruu en azindan sizler varsiniz hepinizin cok tecrubesi var doktor ciragi gibi:)
peki bisiy dicem simdi ben bu monitorde cizgileri hic gormezsem hep boyle dumduz yesil olurssa hic yumurtlamiyorum mu demek olacak

canım ovülasyon testlerinden bende kullandım çok üzülme ama pko da hiç bi işe yaramıo bu testler lh yükselio ve testte gözüküo ama yumurtan yeterince olgun olmadığı için polikistik overda çatlama olmuo dolayısıyla umut edip sonu hüsran bence yapman gereken ultrason takibi tatlım

prayforu ee şekerim nasılsın bakalım?? ben başladım yine belirtiler diye kaydirigubbakcemile3
yok daha belirti sormıcam. doktora bıdaha nezamn gıdıceksın

pazartesi gidicem veya telefon acarım.. test sonucuna bakıcaktı.. yarında kan vericem.. artışa bakacak..
2 hafta sonra gelirsin dedi.

insallah canim sagol...eBay de buldum hayiti aldim elime ulasmasi 2 3 gunu bulur ben bal.t.corekotunada baslamayi dusunuyordum 2sini ayni anda yapsam olurmu biseyy

ya o herkonuda yanimda bi yol bulsak arkamdan gelir ovulasyon monitoru istedim hemen gitti aldi dun otlari soyledim tmm dedi
oda hep yanimda ama tabi anlamiyo bu islerdee pek

ceylancım benim evledndikten sonra 35 güne çıkmıştı aralar ve 2 günde değiştirmesem tek pedle bitecek kadar azalmıştı...
ne kadar etkisi var bilmem ama incir kürü ve hayıt tohumu içtim...
pko varsa incirden önce sogan kürünü uygula..
ve bence bi problem olmasa bile keçiboynuzu kürünüde eşinize uygulayın... haftada 1-2 gün

kürlerden 3-4 ay sonra iyice düzene girdim.. hayıt tohumunu bırakmadım hiç ara ara içtim hep...
birde aslanpençesi ve civan perçemi var. bir ayda onları içmiştim...

ewt dogru soyluyorsun
izmirdeki doktorum LH ve FSH in toplami 2 yi geciyor bu pCO yu destekliyor demistiii

insallah canim sagol...eBay de buldum hayiti aldim elime ulasmasi 2 3 gunu bulur ben bal.t.corekotunada baslamayi dusunuyordum 2sini ayni anda yapsam olurmu biseyy

canım bak orda yalnış diolar yumurta olgunlaşıp çatlamadığı için adet olmuo die bişi yok pkoda yumurta olgunlaşmıo burda dikkat edelim arkadaşlar yumurta olgunlaşmadığı için lh vücutta yükselio ama çatlama falan olmuo dolayısıyla bunu takiben adet olmuo poliikistik overda yumurtalar uykuda malesef bende çok çektim bundan ya

tesekkur ederim canim...valla kafam karisti aslindan nerden neyden baslayacagimi sasirdimmm ama hayit elime ulasir 2-3gun icersinde ona hemen baslayacagim kesin peki bunun yaninda soganida yapsam bi sakincasi olurmu ki sogan bitincede incire baslarimm

ewt dogruu en azindan sizler varsiniz hepinizin cok tecrubesi var doktor ciragi gibi:)
peki bisiy dicem simdi ben bu monitorde cizgileri hic gormezsem hep boyle dumduz yesil olurssa hic yumurtlamiyorum mu demek olacak

Ceylancım birde Türkiyedeki doktorunu arayıp sana orada bir doktor önerip öeneremeyeceğini sor istersen... Çünkü birçok doktorun yurtdışında irtibatta olduğu meslektaşları oluyor.Belki doktorun sana bu konuda yardımcı olur hatta o tavsiye ettiği kişi ile görüşüp senin önceki öykünüde anlatabilir... Bence doktorunu hemen ara.

hiç kafan karışmasın biz oralara da yetişiriz alimallah... bebişsiz dönmezsin memlekete. :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…