- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #5.441
ya o herkonuda yanimda bi yol bulsak arkamdan gelir ovulasyon monitoru istedim hemen gitti aldi dun otlari soyledim tmm dedi
oda hep yanimda ama tabi anlamiyo bu islerdee pek
once allah rastgetirsin senin olayini...dogru soyluyorsun doktoru aramayi bende dusundum sonra cekindim meskul eetmeye ama ewt bi sansimi deneyim ben arayimtatlım bende pko luyum yumurtlama tedavisi görüyorum ve bugun 2 tane yumoşum oldu benim tavsiyem türkiyedeki dr ara ve bilgi al ne yapabileceğin hakkında onun tavsiyesiyle veya ilaç önerirde kullanırsan sadece ordaki doktorlara yumurta takibine git yani muhakkak ultraxson takibin şart ya iki koldan hallediceksin bunu yada sadece ordaki doktorlarla canım
ewt dogruu en azindan sizler varsiniz hepinizin cok tecrubesi var doktor ciragi gibi:)
peki bisiy dicem simdi ben bu monitorde cizgileri hic gormezsem hep boyle dumduz yesil olurssa hic yumurtlamiyorum mu demek olacak
prayforu ee şekerim nasılsın bakalım?? ben başladım yine belirtiler diye kaydirigubbakcemile3
yok daha belirti sormıcam. doktora bıdaha nezamn gıdıceksın
inşallah canım 14 gün sonra belli olacak bakalım herşey
kızlar merhaba işlerim bitti geldim yanınıza.kızlar gittiğiniz bir doktor mu var yoksa birkaç doktora gidiyomusunuz
pazartesi gidicem veya telefon acarım.. test sonucuna bakıcaktı.. yarında kan vericem.. artışa bakacak..
2 hafta sonra gelirsin dedi.
insallah canim sagol...eBay de buldum hayiti aldim elime ulasmasi 2 3 gunu bulur ben bal.t.corekotunada baslamayi dusunuyordum 2sini ayni anda yapsam olurmu biseyyCanım bence sen b-ç-t küründen önce hayıt tohumu çayını içmeye başla... Çünkü sende yumurta olgunlaşıp çatlamadığı için regl olmuyor.Muhtemelen o kistler hormonlarını da bozmuştur.hayıt çayı hormonları düzenler.Ona devam et eğer regl olursan 2. günü b-ç-t kürüne başlarsın... önce döngünü bir düzene sok sonra pıtırcıkları büyütürsün
evet eger 14 gun sora adet olmazsan yuppiiii gelio bebiş yolda demek:Saruboceq:
ya o herkonuda yanimda bi yol bulsak arkamdan gelir ovulasyon monitoru istedim hemen gitti aldi dun otlari soyledim tmm dedi
oda hep yanimda ama tabi anlamiyo bu islerdee pek
ewt dogru soyluyorsuncanım ovülasyon testlerinden bende kullandım çok üzülme ama pko da hiç bi işe yaramıo bu testler lh yükselio ve testte gözüküo ama yumurtan yeterince olgun olmadığı için polikistik overda çatlama olmuo dolayısıyla umut edip sonu hüsran bence yapman gereken ultrason takibi tatlım
insallah canim sagol...eBay de buldum hayiti aldim elime ulasmasi 2 3 gunu bulur ben bal.t.corekotunada baslamayi dusunuyordum 2sini ayni anda yapsam olurmu biseyy
ewt dogru soyluyorsun
izmirdeki doktorum LH ve FSH in toplami 2 yi geciyor bu pCO yu destekliyor demistiii
tesekkur ederim canim...valla kafam karisti aslindan nerden neyden baslayacagimi sasirdimmm ama hayit elime ulasir 2-3gun icersinde ona hemen baslayacagim kesin peki bunun yaninda soganida yapsam bi sakincasi olurmu ki sogan bitincede incire baslarimmceylancım benim evledndikten sonra 35 güne çıkmıştı aralar ve 2 günde değiştirmesem tek pedle bitecek kadar azalmıştı...
ne kadar etkisi var bilmem ama incir kürü ve hayıt tohumu içtim...
pko varsa incirden önce sogan kürünü uygula..
ve bence bi problem olmasa bile keçiboynuzu kürünüde eşinize uygulayın... haftada 1-2 gün
kürlerden 3-4 ay sonra iyice düzene girdim.. hayıt tohumunu bırakmadım hiç ara ara içtim hep...
birde aslanpençesi ve civan perçemi var. bir ayda onları içmiştim...
ewt dogruu en azindan sizler varsiniz hepinizin cok tecrubesi var doktor ciragi gibi:)
peki bisiy dicem simdi ben bu monitorde cizgileri hic gormezsem hep boyle dumduz yesil olurssa hic yumurtlamiyorum mu demek olacak
tesekkur ederim canim...valla kafam karisti aslindan nerden neyden baslayacagimi sasirdimmm ama hayit elime ulasir 2-3gun icersinde ona hemen baslayacagim kesin peki bunun yaninda soganida yapsam bi sakincasi olurmu ki sogan bitincede incire baslarimm
arkadasim keske agri ceksem de adet olsam bende ne sislik ne sinir ne agri hicbirsey hissetmiyorummm sanki hic adet gormemis 10yasindaki kiz cocugu gibiicanım benim bendede pco var her ay korkunç ağrılar çekiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?