- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #5.541
selam kıslar burcu ben,
7aydır bebişim gelmedi inş. kasım yada aralıkta süpris yapar meleğim.
bende sizlerleyimm
yok sen bozma moralini gercekten tip ilerledi caresi var artik bu ilserin..
ben uzaktayim burda elim kolum bagli diye takiyorum kafaya ama aslinda takmamak lazim umut onemliymiss hersey psikolojiden geciyor ya inanmak lazim ama ne kadar olsada insan olumsuzunu dusunuyo tabii
allah isteyen herkese nasip etsin insallah
tmmm ttlmmalesef ben acamıyorum cünkü işteyim, siz bana anlatın bari tüp bebek dilde başka önemli bişey söylerse
hiiii ama kadinin normal yumurtlamasi gerekiyormus...
normal yumurtlasam kendim hamile kalirimmm zaten dimii
Hoşgeldin canım aramıza. 7 aydır korunmuyorsunuz sanırım.peki gördüğün bir tedavi var mı?
denicem ne derseniz hepsini yapicam:)ya bence sen sogan suyu kürü dene bak nasıl oluyo yumoşun
denicem ne derseniz hepsini yapicam:)
bak solda oturan adam varya tup bebekci biraz once o anlatiyodu actigimdaiyide kanal d de seda sayan var tanyelide oynuyo hani bebişler
merhaba arkadaşlar, ben de 2 senedir bebek sahibi olmak için mücedele ediyorum. bildiğim bütün bitkisel kürleri uyguluyorum. 2 kere aşılama, 1 tüp bebek denedim. bu ay ümitliyim. inşalalh aralığın ilk haftalarında bebiş haberini alırım.....
merhaba arkadaşlar, ben de 2 senedir bebek sahibi olmak için mücedele ediyorum. bildiğim bütün bitkisel kürleri uyguluyorum. 2 kere aşılama, 1 tüp bebek denedim. bu ay ümitliyim. inşalalh aralığın ilk haftalarında bebiş haberini alırım.....
simdi o zmn once soganhepsini aynı anda yapamazsın, sırayla gidelim=) eger kistin varsa ve bu yüzden adetlerin düzensizse sogansuyu kürü kisti eritip yumoş olmasına yardımcı oluyo.
daha iyi yumoşun olması için ve hamile kalmayı kolaylaştırmak için incir kürü
bal çörekotu tarçın hamileliği kolaylaştrıyo ve yumoşların kalitesini arttırıyo oda.
ben hep böyle okudum yania.s
hayır canım 1yılı aşmayınca bişe yapmıyolar,siz yenisiniz sanırım
inş.tatlım Rabbim kimseyi bekletmesin inş.merhaba arkadaşlar, ben de 2 senedir bebek sahibi olmak için mücedele ediyorum. bildiğim bütün bitkisel kürleri uyguluyorum. 2 kere aşılama, 1 tüp bebek denedim. bu ay ümitliyim. inşalalh aralığın ilk haftalarında bebiş haberini alırım.....
hepsini aynı anda yapamazsın, sırayla gidelim=) eger kistin varsa ve bu yüzden adetlerin düzensizse sogansuyu kürü kisti eritip yumoş olmasına yardımcı oluyo.
daha iyi yumoşun olması için ve hamile kalmayı kolaylaştırmak için incir kürü
bal çörekotu tarçın hamileliği kolaylaştrıyo ve yumoşların kalitesini arttırıyo oda.
ben hep böyle okudum yania.s
simdi o zmn once sogan
sonra incir ve bal tarcin...
okym
yumos dediginiz yumurtam dimii:)
simdi o zmn once sogan
sonra incir ve bal tarcin...
okym
yumos dediginiz yumurtam dimii:)
ewt bi yandanda korkuyorum ama bitki sonucta bunlar zarari olma z ancak hepsi birden olursa yada uzun sure olursa belki yan etki yaparr dikkat etmek lzm tabicanım,amin... bu kürleri yaparken de dikkatli olunması gerekiyrmuş. verilen dozların üstünde kullanmak veya biçok kürü aynı anda yapmak da ters etki yaratabiliyormuş. aman canım dikkat et...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?