Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

doğru söylüyosun canım benim moral çok önemli inşallah en yakında güzel haberlerimizi alırız

merhaba arkadaşlar, ben de 2 senedir bebek sahibi olmak için mücedele ediyorum. bildiğim bütün bitkisel kürleri uyguluyorum. 2 kere aşılama, 1 tüp bebek denedim. bu ay ümitliyim. inşalalh aralığın ilk haftalarında bebiş haberini alırım.....

denicem ne derseniz hepsini yapicam:)

hepsini aynı anda yapamazsın, sırayla gidelim=) eger kistin varsa ve bu yüzden adetlerin düzensizse sogansuyu kürü kisti eritip yumoş olmasına yardımcı oluyo.
daha iyi yumoşun olması için ve hamile kalmayı kolaylaştırmak için incir kürü
bal çörekotu tarçın hamileliği kolaylaştrıyo ve yumoşların kalitesini arttırıyo oda.
ben hep böyle okudum yania.s

inşallah canım hepimiz aralıkda hamiş kalırız bende şu an çörekotu bal tarçın yiyorujm çok yedim galiba kaşıntı yaptı

canım hoşgeldin inşallah aralıkta haberini hep birlikte alırız inşallah :Saruboceq:

simdi o zmn once sogan
sonra incir ve bal tarcin...
okym
yumos dediginiz yumurtam dimii:)

hayır canım 1yılı aşmayınca bişe yapmıyolar,siz yenisiniz sanırım

Ben o anlamda dememiştim mesela pco yada yumurtalama problemi v.s. gibi bir problemin var mı? yoksa düzenli adet görüyor musun? onu kastetmiştim...

Evet ben 4 aylık evliyim ama hiç korunmadık.ilk ayımda idrar yolu iltihabı geçirdim...Ekim başında da böbrek taşı düşürdüm ve 29 ekimde olmam gereken regl olamadım.Dedim en iyisi doktora gideyim hem gebelikte düşünüyorum diye. Doktora gittim ve bir yumurtalığımda 6cm lik bir kist çıktı.Duphaston ilaç kullandım 5 gün ve Dün regl oldum... şimdi umudum regl ile o kistin eriyip gitmiş olması.
Doktor kontrolü illaki çocuk olmuyor diye gerekmiyor... Yani bir doktora gidip ben şu kadar zamandır korunmuyorum bir sorun olup ollmadığını bilmek istiyorum ve yumurtlama takibi istiyorum diyince doktorlar 1 yıl bekle falan demiyorlar. Gerekli kontrolü yapıp takibine başlıyorlar canım... Ancak tüp bebek ve aşılama gibi tedavilere geçilmeden önce 1 yıl beklemek gerekiyor.

inş.tatlım Rabbim kimseyi bekletmesin inş.

bende bal çörek otu tarçın karışımı yapıyorum,eşimede hergün keçiboynruzu kürü akşamları 1bardak kıslar..

canım,amin... bu kürleri yaparken de dikkatli olunması gerekiyrmuş. verilen dozların üstünde kullanmak veya biçok kürü aynı anda yapmak da ters etki yaratabiliyormuş. aman canım dikkat et...

canım,amin... bu kürleri yaparken de dikkatli olunması gerekiyrmuş. verilen dozların üstünde kullanmak veya biçok kürü aynı anda yapmak da ters etki yaratabiliyormuş. aman canım dikkat et...
ewt bi yandanda korkuyorum ama bitki sonucta bunlar zarari olma z ancak hepsi birden olursa yada uzun sure olursa belki yan etki yaparr dikkat etmek lzm tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…