- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #5.581
ay kıyamam kuşum du bi dk telefondayımda gitme biyere
Ya burayı hiç sıcak bulamadım.Kimseye yanlış bir şey demedim.Aranıza girmeye çalıştım ama başaramadım sanırım. Üzüldüm hep kendi kendime konuşmaktan
Hoşgeldin cnm fark ettim yeni olduğunu.Ben de uzun süredir üyeyim aslında ama kaç gündür girmedim.Kendi kendimle olmaktan sıkıldım diye :)arkadasim gel gitmi sicask burasi bende dun geldim hemen aldilar aralarina yardimci oldularrrr yazdiklarini gormemislerdirr
Kuzum sen nerelerdesin yawww.... uyudun mu yoksam?
kızz bu kadar güzellik uykusu olmass
hosbuldukkk tam cikiyordum gordumm tesekkurlerr
ya ama napayımA aaaaa mafoldumben bizi sıcak bulmadın mıııııı :çok üzgünüm: canım kısa yazı yazınca araya kaynıyor konuşmalar akıp giderken sen selam verdikten sonra direkt konuya dal canım... Sayfalar çok hızlı ilerlediği için bazen yazılar arada kalıyor. Biz burda kardeş gibi olduk artık ve sende bu ailenin bir parçasısın.
Hoşgeldin cnm fark ettim yeni olduğunu.Ben de uzun süredir üyeyim aslında ama kaç gündür girmedim.Kendi kendimle olmaktan sıkıldım diye :)
Hoşgeldin cnm fark ettim yeni olduğunu.Ben de uzun süredir üyeyim aslında ama kaç gündür girmedim.Kendi kendimle olmaktan sıkıldım diye :)
kislar listenizde HERSEYI MECHUL SIKKI varsa benidde oraya yazin emi:)listemizi yayınlayın yaaa kimler beklio görelim şöle gönlümüz açılsın
Tamam o zman anlaştık kızlar.Teşekkür ederim ilginiz için çok çok çok.Cheese cake yaptım hadi gelin yiyelim çayla birlikte :))))
Tamam o zman anlaştık kızlar.Teşekkür ederim ilginiz için çok çok çok.Cheese cake yaptım hadi gelin yiyelim çayla birlikte :))))
ben yogurlu sarmisakli kizartma yapicammm birde izgara tavuk belki birde tarhana corbasi yaparimmKızlaaaarrr akşam menünüzde neler vaaarr... Yaa benim hiçbişi yapasım yok... karnımda regl gerginliği ve ağrısı var... keyfim zaten orta şekerli... ne yapsam acaba? siz sayın bakiim menüleri ben aradan belki bişey seçerim kopiş çekerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?