Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

kızlar ben kaçıom gece 11 de bende pıırcımı ilaçla pıtlatcam 14 gün sonrada neticeyi paylaşırız burda hayırlı haberlerle inşallah ama dua edin walla ben hepinize gece yatarken ediyorum allah hepimizn kalbine göre versin

Ya burayı hiç sıcak bulamadım.Kimseye yanlış bir şey demedim.Aranıza girmeye çalıştım ama başaramadım sanırım. Üzüldüm hep kendi kendime konuşmaktan

A aaaaa mafoldumben bizi sıcak bulmadın mıııııı :çok üzgünüm: canım kısa yazı yazınca araya kaynıyor konuşmalar akıp giderken sen selam verdikten sonra direkt konuya dal canım... Sayfalar çok hızlı ilerlediği için bazen yazılar arada kalıyor. Biz burda kardeş gibi olduk artık ve sende bu ailenin bir parçasısın.

Kuzum sen nerelerdesin yawww.... uyudun mu yoksam?
kızz bu kadar güzellik uykusu olmass

yok kız uyumuyordum :)
biraz kendimi buradan uzaklaştırmak istedim...
kafamı dagıtmak için...
evde yapabilecegim ne iş olur ona bakıyordum...
ingilizcem ve flemenkçem var. araştırıyorum öle :)

hosbuldukkk tam cikiyordum gordumm tesekkurlerr

muckkk Şeniz

ya ama napayım ((((((((((( Teşekkür ederim çok. Bundan sonra dalarım o zman.Ya bir ara moralim bozuktu fln o zman da kimse sallamayınca ben de bir daha girmemiştim.Bundan sonra burdayım o halde

Hoşgeldin cnm fark ettim yeni olduğunu.Ben de uzun süredir üyeyim aslında ama kaç gündür girmedim.Kendi kendimle olmaktan sıkıldım diye :)

canım sayfalar çabuk ilerliyor ya? ondan çok mesaj kaynayabiliyor arada...
yoksa burada hepimiz birbirimizi sımsıcak kucaklarızzz Şeniz

Hoşgeldin cnm fark ettim yeni olduğunu.Ben de uzun süredir üyeyim aslında ama kaç gündür girmedim.Kendi kendimle olmaktan sıkıldım diye :)

kız olurmu öyle kenardan kenardan bakmak... Her konuya dalıcan... hep fikrini söliicen... çenesi düşük olcan accık... :) kaydirigubbakcemile3 bak sabah 9 9:30 gibi başlıyoruz çene çalmaya akşam 6 ya kadar durmak yooookkk :teytey:

Tamam o zman anlaştık kızlar.Teşekkür ederim ilginiz için çok çok çok.Cheese cake yaptım hadi gelin yiyelim çayla birlikte :))))

Kızlaaaarrr akşam menünüzde neler vaaarr... Yaa benim hiçbişi yapasım yok... karnımda regl gerginliği ve ağrısı var... keyfim zaten orta şekerli... ne yapsam acaba? siz sayın bakiim menüleri ben aradan belki bişey seçerim kopiş çekerim

ben yogurlu sarmisakli kizartma yapicammm birde izgara tavuk belki birde tarhana corbasi yaparimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…