- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #5.561
Ben o anlamda dememiştim mesela pco yada yumurtalama problemi v.s. gibi bir problemin var mı? yoksa düzenli adet görüyor musun? onu kastetmiştim...
Evet ben 4 aylık evliyim ama hiç korunmadık.ilk ayımda idrar yolu iltihabı geçirdim...Ekim başında da böbrek taşı düşürdüm ve 29 ekimde olmam gereken regl olamadım.Dedim en iyisi doktora gideyim hem gebelikte düşünüyorum diye. Doktora gittim ve bir yumurtalığımda 6cm lik bir kist çıktı.Duphaston ilaç kullandım 5 gün ve Dün regl oldum... şimdi umudum regl ile o kistin eriyip gitmiş olması.
Doktor kontrolü illaki çocuk olmuyor diye gerekmiyor... Yani bir doktora gidip ben şu kadar zamandır korunmuyorum bir sorun olup ollmadığını bilmek istiyorum ve yumurtlama takibi istiyorum diyince doktorlar 1 yıl bekle falan demiyorlar. Gerekli kontrolü yapıp takibine başlıyorlar canım... Ancak tüp bebek ve aşılama gibi tedavilere geçilmeden önce 1 yıl beklemek gerekiyor.
tmm kislar kurallarinizi yeni ogreniom pitircik memnun oldum insallah once olur sonra pitlarsinyooook artık bu topicte Yumurta demek Yumoş demek yasak!!!
biz ona pıtırcık diyoruuuzzzz... yumurtlama olayına da pıtırcığın pıtlaması diyoruz. ok mi?
canım,amin... bu kürleri yaparken de dikkatli olunması gerekiyrmuş. verilen dozların üstünde kullanmak veya biçok kürü aynı anda yapmak da ters etki yaratabiliyormuş. aman canım dikkat et...
tmm kislar kurallarinizi yeni ogreniom pitircik memnun oldum insallah once olur sonra pitlarsin
arkadaşım 9.ayında hamile kaldı,doğal yoldan istediğim için bekliorum canım tabiki isteseydm doktor yapardı tahlillerimi ama marta kadar olacak Rabbimin yardımıyla inanıyorum.
beni en çok sıkar adete 1hafta kala olan zamanın geçmemesi:sm_confused:
Sağol naber nasılsın.Valla üyeliğimi iptal etcektm az daha kimse beni sallamıyor burda yaaaaa:gitme:hoşgeldin şekerim =)
pıtırcık çok güzel:))))çok hoşuma gitti.
Sağol naber nasılsın.Valla üyeliğimi iptal etcektm az daha kimse beni sallamıyor burda yaaaaa:gitme:
Kuzum sen nerelerdesin yawww.... uyudun mu yoksam?selam canlarrrrr :)
yeni arkadaşlar katılmış aramıza?
hoşgeldiniz kızlar opuyorumnanaktan
hosbuldukkk tam cikiyordum gordumm tesekkurlerrselam canlarrrrr :)
yeni arkadaşlar katılmış aramıza?
hoşgeldiniz kızlar opuyorumnanaktan
çok yaratıcı gerçekten, kim düşündüyse tebrikler...
Ya burayı hiç sıcak bulamadım.Kimseye yanlış bir şey demedim.Aranıza girmeye çalıştım ama başaramadım sanırım. Üzüldüm hep kendi kendime konuşmaktanneoldu canım ya? relax olun arkadaslar hihoyyyt
lisedeyken kizlarla armizda takma isimlerimiz vardi benim adim pitirdi:):kedi: Ben.. hihihihihi kaydirigubbakcemile3
arkadasim gel gitmi sicask burasi bende dun geldim hemen aldilar aralarina yardimci oldularrrr yazdiklarini gormemislerdirrYa burayı hiç sıcak bulamadım.Kimseye yanlış bir şey demedim.Aranıza girmeye çalıştım ama başaramadım sanırım. Üzüldüm hep kendi kendime konuşmaktan
Ya burayı hiç sıcak bulamadım.Kimseye yanlış bir şey demedim.Aranıza girmeye çalıştım ama başaramadım sanırım. Üzüldüm hep kendi kendime konuşmaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?