Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

ah canlarım kıyamam sizeeee. Yaparım tabi limonlu kek sanaa.Hatta benim bi portakallı kekim var süper oluyor :) Ben de dün regl olduğum için ne bulursam yiyorum.=)))valla ya şöyle bi tanışma toplantısı yapalım ben size neler döktürürüm :)

Ben hamur yoğurdum akşama pizza yapcam

ay canım ya oh ellerine saglık nasılda canım ceker tatlı canavarıyım ben=)) sen ye yerimizede ohh mis mis cokacimcoook

Ben hamur yoğurdum akşama pizza yapcam

ben daha geçen gün yaptım zemuszemus
mantarlı sefiom bennn
kociş se sucuklu :)
evde yapmak daha güzel bence. istediğin şekilde yapion...

bu akşama daha düşünmedim ne yemek yapcaamı.
canım bişey yemek istemediği için aklıma da bişi gelmio...
düşünim bakim bende :uhm:

Aaaa bak bu pizza fikrine kocişim bayılııırrr... bende mi yapsam kiiii....
Ayy keşke hepimiz ankarada yada hepimiz istanbulda olsaaakk... buluşur buluşur gün yapardık kaydirigubbakcemile3

Yap yap kolay hem hemde sevinsin garibanlar benimki de bayılır pizzaya.Aslında dünden kalan yemekleirm vardı ama hadi dedim yapayım sevinsin :))) Bu ara kahrımı çok çekiyor:Regl sendromundan ağlama krizlerine giriyorum durmadan

Ben karışık seviyorum hatta eşim de karışık seviyor.Evde yapmak daha güzel daha teiz tabikide ama.Domino's un pizzası da çok güzel yaaaaaa

ay canım ya oh ellerine saglık nasılda canım ceker tatlı canavarıyım ben=)) sen ye yerimizede ohh mis mis cokacimcoook
Hepinizn yerine yerim akşam o zman ben :) Sonra da dombili olurum herhalde :)))) Aman aman kızlar kilo almak yok :) (diyene bakk ne bulsa yiyen ben ) :))))))))))

Evet bak benim kocişimde benim kahrımı çok çekiyor... kıyamam ben onaaa...
sen pizza hamurunu nasıl yapıyorsun canım? mayalı mı? yoksa kabartma tozu ile mi? bi tarif etsene

ne güzel bende kocişime böyle şeyler yapmak istiyorumda sora gelsin kilolar=)

Evet bak benim kocişimde benim kahrımı çok çekiyor... kıyamam ben onaaa...
sen pizza hamurunu nasıl yapıyorsun canım? mayalı mı? yoksa kabartma tozu ile mi? bi tarif etsene
mayalı yapıyorum canım .yazayım sana :)
yarım bardak ılık süt
1 bardak ılık su
1 yk şeker
tuz
1 su bardağı sıvıyağ
yarım paket yaş maya

ne kadar yapcaksan ona göre ayarlarsın cnm

mayalı yapıyorum canım .yazayım sana :)
yarım bardak ılık süt
1 bardak ılık su
1 yk şeker
tuz
1 su bardağı sıvıyağ
yarım paket yaş maya

ne kadar yapcaksan ona göre ayarlarsın cnm

Tamam canım.. ama şimdi farkettim evde süt yoookkk ben başka bir menü düşüneyim bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…