- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #5.601
Ben hamur yoğurdum akşama pizza yapcamKızlaaaarrr akşam menünüzde neler vaaarr... Yaa benim hiçbişi yapasım yok... karnımda regl gerginliği ve ağrısı var... keyfim zaten orta şekerli... ne yapsam acaba? siz sayın bakiim menüleri ben aradan belki bişey seçerim kopiş çekerim
vallahi aciktim kalkayimm yiyeyim birseylerr ben sizde 2saat geriyim suan 13;54 burda saat ogle yemegi vaktim geldi gorusmek uzere hoscakalinya karnımı acıktırdınız ya
Ben hamur yoğurdum akşama pizza yapcam
ah canlarım kıyamam sizeeee. Yaparım tabi limonlu kek sanaa.Hatta benim bi portakallı kekim var süper oluyor :) Ben de dün regl olduğum için ne bulursam yiyorum.=)))valla ya şöyle bi tanışma toplantısı yapalım ben size neler döktürürüm :)
Ben hamur yoğurdum akşama pizza yapcam
Aaaa bak bu pizza fikrine kocişim bayılııırrr...bende mi yapsam kiiii....
Ayy keşke hepimiz ankarada yada hepimiz istanbulda olsaaakk... buluşur buluşur gün yapardık kaydirigubbakcemile3
Ben karışık seviyorum hatta eşim de karışık seviyor.Evde yapmak daha güzel daha teiz tabikide ama.Domino's un pizzası da çok güzel yaaaaaaben daha geçen gün yaptım zemuszemus
mantarlı sefiom bennn
kociş se sucuklu :)
evde yapmak daha güzel bence. istediğin şekilde yapion...
bu akşama daha düşünmedim ne yemek yapcaamı.
canım bişey yemek istemediği için aklıma da bişi gelmio...
düşünim bakim bende :uhm:
Hepinizn yerine yerim akşam o zman ben :) Sonra da dombili olurum herhalde :)))) Aman aman kızlar kilo almak yok :) (diyene bakk ne bulsa yiyen ben ) :))))))))))ay canım ya oh ellerine saglık nasılda canım ceker tatlı canavarıyım ben=)) sen ye yerimizede ohh mis mis cokacimcoook
Yap yap kolay hem hemde sevinsin garibanlarbenimki de bayılır pizzaya.Aslında dünden kalan yemekleirm vardı ama hadi dedim yapayım sevinsin :))) Bu ara kahrımı çok çekiyor:Regl sendromundan ağlama krizlerine giriyorum durmadan
Yap yap kolay hem hemde sevinsin garibanlarbenimki de bayılır pizzaya.Aslında dünden kalan yemekleirm vardı ama hadi dedim yapayım sevinsin :))) Bu ara kahrımı çok çekiyor:Regl sendromundan ağlama krizlerine giriyorum durmadan
ne güzel bende kocişime böyle şeyler yapmak istiyorumda sora gelsin kilolar=)
biz zaten kocişimle baskül ailesiyiz eccük... kaydirigubbakcemile3[/
bebişten önce vermek lazım kiloları zaten alıcaz :CüvCüv:
biz zaten kocişimle baskül ailesiyiz eccük... kaydirigubbakcemile3[/
bebişten önce vermek lazım kiloları zaten alıcaz :CüvCüv:
Yok onlar beni sefiyolar gitmiyolar kaydirigubbakcemile3 yahu gidin diyorum yok gitmiyolar inatla :1rolleyes:
mayalı yapıyorum canım .yazayım sana :)Evet bak benim kocişimde benim kahrımı çok çekiyor... kıyamam ben onaaa...
sen pizza hamurunu nasıl yapıyorsun canım? mayalı mı? yoksa kabartma tozu ile mi? bi tarif etsene
:))))) Can boğazdan gelir yani.Benim eşim de accık kilolu.88 kg eşim :) ben de 60kgyım.boyum 176 ama. :)))Yok onlar beni sefiyolar gitmiyolar kaydirigubbakcemile3 yahu gidin diyorum yok gitmiyolar inatla :1rolleyes:
kilo vermek istiyorum aslında ama boğaza engel olunmuyor kii
mayalı yapıyorum canım .yazayım sana :)
yarım bardak ılık süt
1 bardak ılık su
1 yk şeker
tuz
1 su bardağı sıvıyağ
yarım paket yaş maya
ne kadar yapcaksan ona göre ayarlarsın cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?