Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

:) teşekkürler canım darısı Aralık da seninde başına :)

ekranı açarmaz seni yazını görünce hiç abartısız mutluluktan hava uçtum yani. merakla bekliyordum senden sonuçları yazmanı canım benim. Eminim çok güzel hamiş olacaksın. 9 ay güzel günler geçirmeni istiyorum:Saruboceq:

İnşallah amin canım. Dr. güzel şeyler söyledi, ilgilendi bakalım.. Haftaya göreceğim en azından birşey :)
İnşallah güzel haberleri sizden bekliyorum tatlım

QUOTE=bade_34;10097034]tebrik ederim canım inş rahat bi 9 ay geçirip bebişinle mutlu olursun[/QUOTE]

İnşallah canım darısı başına:CüvCüv:

caım hayırlı olsun allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin canım tebrik ediyorum :sm_cool: senden heveslendim perşembe bende yapıcam test daha çok erken oluyor ama olsun dayanamıcam :teytey:

iyi aksamlar kiiisslaaar bugun aldigim bi habere cok uzuldum hangi topic e yazmistim hatirlayamadim ama buraya yazmistim gibi geldi bana,,,gecenlerde gorumcemin kizinin hamis oldugunu ogrendigimi cok sevindigimi soylemistim ama dusuk tehlikesi oldugundan doktor istirahat verdigini soylemistim simdi bugun ogrendimki karninda olmus bebegi kalbi durmus karninda ve ilacla dusurmusler bebegini 2 aylikdi,,,,cok uzgunmus bende duydum cok ama cok uzuldum daha 2 hafta once ogrendigimde en az onun kadar heveslenip sevinmistim bebegi olacagi icin,,,,

iyi akşamlar,

Beklediğim tarih 20 kasımdı. Fakat benim ümidim artık Aralık ayına kaldı.

Grip oldum. ılaç kullanacağım için öncelikle doktor kandan hamilelik testi yaptı Ve sonuç
0.100 çıktı (

Reglime 1 hafta var ama bu saatden sonrada birşey olacağını sanmıyorum, olsamda zaten huzursuz olucam çünkü, bir sürü ilaç kullandım.

Artık Aralık ayına kısmetse...

Mrb canım.Geçmiş olsun,O da çok üzülmüştür şimdi.İnşallah sağlıkla yeniden bebeği olur.
Bozma moralini,verende Allah,alan da Allah.Hakkında hayırlısı olsun (

AYYY hadi bakalım Allah analı babalı büyütsün canım tebrikler :teytey:

kızlar yarın doktora gidicem inş. tam 4 gündür tuvalete gittiğimde kahverengi akıntı geliyo..inş. kötü bişey yoktur..kist oluştu diye korkuyorum yaa..geçen ay ilk aşılamamı yaptırmıştım tutmadı..sonra bir ay ara verdik..bu ayda tam vaktinde geldi regl diye seviniyodum kahve lekeyi görünce ama devamı gelmedi..kadın olmak ne zor yaa..karnım çok şiş ve hiç doymuyorum 4 günde tam 2 kilo aldım..çok sıkıntıdayım(

Gokcek tebrikler....valla aklıma geldin bugun...acaba ne zaman test yaptıracak diye...
Aysellim listeye ekledıgın ıcın tesekkurler..
4 aylık evlıyız..bebek yapmaya karar verdik..Hersey Allahtan...hayırlısı dıyorum...

Mrb canım.Geçmiş olsun,O da çok üzülmüştür şimdi.İnşallah sağlıkla yeniden bebeği olur.
Bozma moralini,verende Allah,alan da Allah.Hakkında hayırlısı olsun (

evet canim oda cok uzgun ,,,ins ins ins aslinda bi tane oglu var cooook tatli 3 yasinda ama bunun icinde hayalleri vardi kismet degilmis demekki,,,evet oyle tatlim verende allah alanda,,,umarim en kisa zamanda oda sizlerde guzel haberler alirsiniz gobisinizle ilgili ... :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

canım sıkma kendini üstüne görme olmasın sakın bi doktora git istersen aşolamalardan sonra dogal yolla hamile kalındıgını cok duydum ben ne zamandı regl tarihin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…