- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #5.881
canımmmmmmmm çok sevindim yaaa çok mutlu oldum :CüvCüv: yaşasınnnn:lepi:kaydirigubbakcemile2:teytey: çiçeğiburnunda annemizea.s.
:) teşekkürler canım darısı Aralık da seninde başına :)
ekranı açarmaz seni yazını görünce hiç abartısız mutluluktan hava uçtum yani. merakla bekliyordum senden sonuçları yazmanı canım benim. Eminim çok güzel hamiş olacaksın. 9 ay güzel günler geçirmeni istiyorum:Saruboceq:
Çok tuhaf bir duygu. Ailelerimize söyledik biz, çok sevindiler.
Belirtim hiç yok gibi birşey, sadece sık idrara çıkılması, alt karnımda sertlik şişlik gibi, ara ara da regl ağrısı gibi gelip gidiyordu. Biraz erken yaptım testi silik çıktı. Erken döllenme olabilir dedi. Çok erken çıktığı için.. Ne demek ki o ? : ) Artık her hafta doktordayım heralde :)
iyi aksamlar kiiisslaaar bugun aldigim bi habere cok uzuldum hangi topic e yazmistim hatirlayamadim ama buraya yazmistim gibi geldi bana,,,gecenlerde gorumcemin kizinin hamis oldugunu ogrendigimi cok sevindigimi soylemistim ama dusuk tehlikesi oldugundan doktor istirahat verdigini soylemistim simdi bugun ogrendimki karninda olmus bebegi kalbi durmus karninda ve ilacla dusurmusler bebegini 2 aylikdi,,,,cok uzgunmus bende duydum cok ama cok uzuldum daha 2 hafta once ogrendigimde en az onun kadar heveslenip sevinmistim bebegi olacagi icin,,,,
selam kızlar doktordan geldim :)
supreme cim pazartesiyi bekleyemedim, çünkü bugünkü test koyu çıktı.
4,18 olan bhcg 138 olmuş. yani hamileyim :) 9 gün sonra keseyi görcekmişim.. çok erken öğrenmişsin dedi daha gecikme olmadan :))
ultrasonda baktık ama birşey gözükmüyor ama gebeliğe hazırlanmış dedi.. :)
herkesin başına
Mrb canım.Geçmiş olsun,O da çok üzülmüştür şimdi.İnşallah sağlıkla yeniden bebeği olur.
Bozma moralini,verende Allah,alan da Allah.Hakkında hayırlısı olsun(
kızlar yarın doktora gidicem inş. tam 4 gündür tuvalete gittiğimde kahverengi akıntı geliyo..inş. kötü bişey yoktur..kist oluştu diye korkuyorum yaa..geçen ay ilk aşılamamı yaptırmıştım tutmadı..sonra bir ay ara verdik..bu ayda tam vaktinde geldi regl diye seviniyodum kahve lekeyi görünce ama devamı gelmedi..kadın olmak ne zor yaa..karnım çok şiş ve hiç doymuyorum 4 günde tam 2 kilo aldım..çok sıkıntıdayım(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?