- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #5.921
Saat 10:30 oldu kimsecikler yok valla. Sebin,tubilosh,prayforU,supreme,gokcek,kvrck,ezel22,parla84..... Hu huuuu kızlar nirelerdesiniiiizz..
günaydın canlarım iyi haftalar herkese :sinifsinif: bende kısrmızı kart yedim uff ya
günaydın canlarım iyi haftalar herkese :sinifsinif: bende kısrmızı kart yedim uff ya
hoşgeldin canımm;
sakın üzülme yaa kıyamam ben sana. Üzülmek karamsarlık yok hep umutlu olacağız canım benimmmmm
ya üzülmüyorum diyorumda ben pko oldugum için yumurtlama günümü bile hesaplayamıyorum cok zor yani, böyle işte =(( ne var ne yok kimse yok. Gecmişe daha bakamadım hamiş haberi gelmedimi daha ya??
Saat 10:30 oldu kimsecikler yok valla. Sebin,tubilosh,prayforU,supreme,gokcek,kvrck,ezel22,parla84..... Hu huuuu kızlar nirelerdesiniiiizz..
gokcek kesin hamile değerleri artmış
sonra bmen 4 gün gecikmiş halen olmadı umarım hamiştir.
sonra ben ovulasyonda çift çizgi gördüm ilk defa çok mutlu oldummmm
kıyamam sana canım benim hadi bakalım sırada aralık ayı var moral bozmak yoggggggg:lepi:
biri bana mı seslendi hemen geldimmmmmmmmmmmmmm
selam güzel forumumum güzel hatunları günaydın güzel anne adaylarıııı opuyorumnanaktan
kvrck ama benim adet günüm bile yok nasıl hesaplıcam belli dil CADIARZU napıyosun ??
kvrck ama benim adet günüm bile yok nasıl hesaplıcam belli dil CADIARZU napıyosun ??
kvrck günaydın güzelimmmmm
canım ovulasyontesti al hergün yap canım benim. Çift çizgiyi görünce 24-36 saat arası pıtlama olacak demektir.
canım ya valla çok sevindim hadi bakalım darısı başımızaGünaydın şekerim. Gokcek arkadaşımızın hamileliği kesinleşti zaten. bHcg yükselmiş iyice. Hayırlısıyla Aralık ayı bomba gibi geçecek diye umuyorum. 2010 'a hamiş olarak girceğiz inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?