Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

Saat 10:30 oldu kimsecikler yok valla. Sebin,tubilosh,prayforU,supreme,gokcek,kvrck,ezel22,parla84..... Hu huuuu kızlar nirelerdesiniiiizz..

supreme;
canımmm aralık ayında bol hamiş çıkaracaz inşallah ve bunlardan biri güzel annelerden biri sen olacaksın inş. canım arkadaşımmm

hoşgeldin canımm;
sakın üzülme yaa kıyamam ben sana. Üzülmek karamsarlık yok hep umutlu olacağız canım benimmmmm

ya üzülmüyorum diyorumda ben pko oldugum için yumurtlama günümü bile hesaplayamıyorum cok zor yani, böyle işte =(( ne var ne yok kimse yok. Gecmişe daha bakamadım hamiş haberi gelmedimi daha ya??

ya üzülmüyorum diyorumda ben pko oldugum için yumurtlama günümü bile hesaplayamıyorum cok zor yani, böyle işte =(( ne var ne yok kimse yok. Gecmişe daha bakamadım hamiş haberi gelmedimi daha ya??

gokcek kesin hamile değerleri artmış
sonra bmen 4 gün gecikmiş halen olmadı umarım hamiştir.
sonra ben ovulasyonda çift çizgi gördüm ilk defa çok mutlu oldummmm

Saat 10:30 oldu kimsecikler yok valla. Sebin,tubilosh,prayforU,supreme,gokcek,kvrck,ezel22,parla84..... Hu huuuu kızlar nirelerdesiniiiizz..

biri bana mı seslendi hemen geldimmmmmmmmmmmmmm
selam güzel forumumum güzel hatunları günaydın güzel anne adaylarıııı opuyorumnanaktan

gokcek kesin hamile değerleri artmış
sonra bmen 4 gün gecikmiş halen olmadı umarım hamiştir.
sonra ben ovulasyonda çift çizgi gördüm ilk defa çok mutlu oldummmm

kızlardan insallah hamile haberleri gelirde haftaya güzel başlarız. Canım ne güzel çift çizgi görmen valla kacırma bugünleri? testi nasıl yapıyosun

biri bana mı seslendi hemen geldimmmmmmmmmmmmmm
selam güzel forumumum güzel hatunları günaydın güzel anne adaylarıııı opuyorumnanaktan

Günaydın şekerim. Gokcek arkadaşımızın hamileliği kesinleşti zaten. bHcg yükselmiş iyice. Hayırlısıyla Aralık ayı bomba gibi geçecek diye umuyorum. 2010 'a hamiş olarak girceğiz inşallah.

günaydın kızlar ben haftasonu pek giremiyorum nete bugün de ancak gelebildim bende de bir uyku hali havalarmı böyle yptı nedir benim bu ay pek umudum yok testler yapılıyo onların sonucuna göre hareket etcez dedi doktorum inşallah bişey çıkmazda gelecek ay tam gaz devam ederiz diyoz bizde kocişimle.....

kvrck ama benim adet günüm bile yok nasıl hesaplıcam belli dil CADIARZU napıyosun ??

Canım bence sen eczaneden alacaksın 30 tane ovülasyon testi. hergün deneyeceksin. elbet bir yerde çift çizgi gösterecek ve hemen çalışmaları yapacaksın... Eğer göstermezse zaten bu konuyu doktorla paylaşmak gerekir artık. Belki klomen tedavisi falan başlatır.

Günaydın şekerim. Gokcek arkadaşımızın hamileliği kesinleşti zaten. bHcg yükselmiş iyice. Hayırlısıyla Aralık ayı bomba gibi geçecek diye umuyorum. 2010 'a hamiş olarak girceğiz inşallah.
canım ya valla çok sevindim hadi bakalım darısı başımıza
rabbim müslüman kardeşin için ne dilersen fazlasıyla mukafatını alırsın diyor
hadi bakalım opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…