Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

canım sıkma kendini üstüne görme olmasın sakın bi doktora git istersen aşolamalardan sonra dogal yolla hamile kalındıgını cok duydum ben ne zamandı regl tarihin ?

inş. canım üstüne görmedir..bekliyorum hala bakalım 9unda olmam lazımdı..11 inde leke geldi..4 gündürr tuvalet sonrası gelio..yarın gidicem bakalım..dua et emi:)

inş. canım üstüne görmedir..bekliyorum hala bakalım 9unda olmam lazımdı..11 inde leke geldi..4 gündürr tuvalet sonrası gelio..yarın gidicem bakalım..dua et emi:)

etmezmiyim canım aşkolsun dualarım seninle inşallah hamişsindir hadi bakalım hayırlısı olsun :Saruboceq:

iyi akşamlar kızlarrr;
kimsecikler yok anlaşıldı. bende gündüz giremedim ancak vakit buldum. Bugün ovulasyonda çift çizgi gördüm pıtlama günüm yani kaydirigubbakcemile3 çalışmalar son hız devam yanisırnaşık şey

Teşekkürler tatlım. Sende yeni evlisin. Hadi hayırlısı inşallah...

Canım umarım kistten değil bebiş yüzündendir kahverengi akıntın... aşılama geçirdim demişsin ondan kaynaklı bir akıntı da olabilir.... Umarım iyi haberler alırız senden de.

kızlar hafta sonu evde değildim görüşemedik ben daha adet olmadım
Canım umarım 4.hamişimiz sen olursun... Artık kanda baktır istersen.

Hadi Ayselcim senden çok ama çok umutluyum.En azından yumurtlama gününü de tespit etmiş durumdasın ne güzel.. Çalışın çalışın..durmak yok :) Güzel haberlere çok alıştık artık hep hamiş haberleri duymak isteriz biz.

günaydın ayselcim benimde çok uykum var bu gün sabah zor kalktım servis beni beklemek zorunda kaldı :1closedeyes:

canım benim valla bende çok zor kalktımmmm akşam geç saatte misafir gelde gece 12,30 da kalktılar zaten günün yorgunluğu da vardı ayyy uyumak istiyorum

alexandrayasemin -13 kasım
tek0633-------------- 15 kasım
per-i------------------ 15 kasım
tubiloshh------------ 15 kasım

bakalım bugünde güzel haberler alabilecekmiyiz?

geçmişi okudum da bmen inşallah hamiştir. Baksana 4 gün geçmiş sudet umarım yeni annemiz olur.
Ayy hamiş arkadaşları duyunca çok mutlu oluyorum.akşam ovulasyonda çift çizgi görünce dedim ki inşallah gebelikte de bu ay çift çizgi görürüm dedim.

ay ben çok heycan yapıyorum perşembeye az kaldı benim günüm geçmemiş oluyo çıkmaya bilir ogün ama ya çıkarsa diye yinede yapıcam test eşim bekle diyor ama ben bekliyemicem eşim sana bi güzellik geldi bu günlerde kesin hamilesin diyor. :1rolleyes:
canım sende bol bol çalış hayırlısı olur inş.

canım yapmak istiyorsan testi yap derim bak gökçek erken test yaptı erken öğrendi. içinden geldiği gibi davran canım benim.
Bizde de çalışmalar devam ediyor ovulasyonda çift çizgi görünce o kadar sevindim ki gebelikte çift çizgi görsem ne kadar mutlu olurum düşünemiyorum artıkkk

günaydın kızlarrrrrrrrr;
nasılsınız bakalım?
Benim çok uykum varrrr

Günaydın Ayselcim... Bende çok farklı değilim.Cumartesi günü kayınvalidemlerde kaldık dün de orada yemek yedik ve eve geç döndük. Sabah sürünerek uyandık. İnşallah bu ay senden çok ümitliyim.Hamiş haberini alacağız inşallah.
Ayrıca bugün saat 1 de randevum var doktorda.Çok endişeliyim.Umarım güzel haberlerle gelirim yanınıza

Canım bak gokcek 3-4 gün önce öğrenmişti hamile olduğunu.regl gününe daha vardı yani.Fakat silik çıkmıştı çizgi. Ama garanti olması açısından ya regl gecikmesini bekleyeceksin yada kanda baktıracaksın .

günaydın gayeciğim;
canım inşallah güzel haberler alırız tatlım. Normalde eşim zor kalkar sürünürdü bu sabah tam tersi oldu o benden önce kalktı sağolsun kahvaltı falan hazırlayıvermiş canım benim.

Ben aslında 7:30 da kalktım, fırına börek koydum geri yattım 45 dk sonra uyandım tekrar. Baktım börek pişmiş bir parça yedim gerisini eşim işe götürsün kahvaltı yapsın diye bir kaba koydum yine yattım. Sonra eşim evden çıkarken kalktım tekrar ve yatmadım bir daha.
Anneminde bugün bu tarafta doktor kontrolü var belki uğrarım demişti şimdi onu bekliyorum.

evet canım bede gokcek ten heveslendim zaten erken belli olur diye hayırlısı inşallah canım:Saruboceq:

kızlar nerdesinizzzzzzzz
sanırım herkeste pazartesi sendromu var
haydi kızlar bugün test günü olan var mııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…