- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #5.901
canım sıkma kendini üstüne görme olmasın sakın bi doktora git istersen aşolamalardan sonra dogal yolla hamile kalındıgını cok duydum ben ne zamandı regl tarihin ?
inş. canım üstüne görmedir..bekliyorum hala bakalım 9unda olmam lazımdı..11 inde leke geldi..4 gündürr tuvalet sonrası gelio..yarın gidicem bakalım..dua et emi:)
slm kıslarr..gökçekcim Allah analı babalı büyütsün ..bebişiniz hep yüzünüzü güldürsün inş..
AYYY hadi bakalım Allah analı babalı büyütsün canım tebrikler :teytey:
Gokcek tebrikler....valla aklıma geldin bugun...acaba ne zaman test yaptıracak diye...
Aysellim listeye ekledıgın ıcın tesekkurler..
4 aylık evlıyız..bebek yapmaya karar verdik..Hersey Allahtan...hayırlısı dıyorum...
kızlar yarın doktora gidicem inş. tam 4 gündür tuvalete gittiğimde kahverengi akıntı geliyo..inş. kötü bişey yoktur..kist oluştu diye korkuyorum yaa..geçen ay ilk aşılamamı yaptırmıştım tutmadı..sonra bir ay ara verdik..bu ayda tam vaktinde geldi regl diye seviniyodum kahve lekeyi görünce ama devamı gelmedi..kadın olmak ne zor yaa..karnım çok şiş ve hiç doymuyorum 4 günde tam 2 kilo aldım..çok sıkıntıdayım(
Canım umarım 4.hamişimiz sen olursun... Artık kanda baktır istersen.kızlar hafta sonu evde değildim görüşemedik ben daha adet olmadım
iyi akşamlar kızlarrr;
kimsecikler yok anlaşıldı. bende gündüz giremedim ancak vakit buldum. Bugün ovulasyonda çift çizgi gördüm pıtlama günüm yani kaydirigubbakcemile3 çalışmalar son hız devam yanisırnaşık şey
günaydın kızlarrrrrrrrr;
nasılsınız bakalım?
Benim çok uykum varrrr
günaydın ayselcim benimde çok uykum var bu gün sabah zor kalktım servis beni beklemek zorunda kaldı :1closedeyes:
geçmişi okudum da bmen inşallah hamiştir. Baksana 4 gün geçmiş sudet umarım yeni annemiz olur.
Ayy hamiş arkadaşları duyunca çok mutlu oluyorum.akşam ovulasyonda çift çizgi görünce dedim ki inşallah gebelikte de bu ay çift çizgi görürüm dedim.
ay ben çok heycan yapıyorum perşembeye az kaldı benim günüm geçmemiş oluyo çıkmaya bilir ogün ama ya çıkarsa diye yinede yapıcam test eşim bekle diyor ama ben bekliyemicem eşim sana bi güzellik geldi bu günlerde kesin hamilesin diyor. :1rolleyes:
canım sende bol bol çalış hayırlısı olur inş.
günaydın kızlarrrrrrrrr;
nasılsınız bakalım?
Benim çok uykum varrrr
ay ben çok heycan yapıyorum perşembeye az kaldı benim günüm geçmemiş oluyo çıkmaya bilir ogün ama ya çıkarsa diye yinede yapıcam test eşim bekle diyor ama ben bekliyemicem eşim sana bi güzellik geldi bu günlerde kesin hamilesin diyor. :1rolleyes:
canım sende bol bol çalış hayırlısı olur inş.
günaydın gayeciğim;
canım inşallah güzel haberler alırız tatlım. Normalde eşim zor kalkar sürünürdü bu sabah tam tersi oldu o benden önce kalktı sağolsun kahvaltı falan hazırlayıvermiş canım benim.
Günaydın Ayselcim... Bende çok farklı değilim.Cumartesi günü kayınvalidemlerde kaldık dün de orada yemek yedik ve eve geç döndük. Sabah sürünerek uyandık. İnşallah bu ay senden çok ümitliyim.Hamiş haberini alacağız inşallah.
Ayrıca bugün saat 1 de randevum var doktorda.Çok endişeliyim.Umarım güzel haberlerle gelirim yanınıza
Canım bak gokcek 3-4 gün önce öğrenmişti hamile olduğunu.regl gününe daha vardı yani.Fakat silik çıkmıştı çizgi. Ama garanti olması açısından ya regl gecikmesini bekleyeceksin yada kanda baktıracaksın .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?