Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

eee aysellim çalışma günlerin bitmek üzere sanırım.heyecanlı bir beleyişe giricez yine senin için.delikafadulden

eee aysellim çalışma günlerin bitmek üzere sanırım.heyecanlı bir beleyişe giricez yine senin için.delikafadulden

WALLA HEYECANLIYIM BAKALIM BU AY OALCAK MI DİYE? GEÇMİŞİ OKUDUN MU BİLMİYORUM OVULASYONDA ÇİFT ÇİZGİYİ YAKALADIM. DÜN AKŞAM DA BU SABAHTA ÇİFT ÇİZGİ VARDI. BİZDE ÇALIŞMADAN DURMADIK TABİ Kİ:)
* Eşim diyor ki çalışmayı hemen mi yapalım ilerleyen saatlerde mi:)
* Bende dedim ne acelesi var
* olur mu acelesi var ki tesy yapıyorsun
* offf aşkım anlasana naz yapıyorum dedim:)))))))))))))

kaydirigubbakcemile3 yani bugünlerde yumurtladın o anlama mı geliyor çift çizgi?peki çatladığını da anlayabiliyor musun?

Insallah olur canim.
Size iyi calismalar :kedi: kaydirigubbakcemile3

Merhaba kızlar nasılsınız :) Ohhhh hamileler artmış valla aysellim hayırlı olsun canım benim :) Darısı bize inşallah Bugün iki arkadaşımdan hamile haberi aldım valla herkes hamile yaaaa darısı bize kızlar :) 10 aralık beklenmeyen günüm bakalım.İnşallah ben de hamile kalırım artık

kızlar ya ben çok hayal kırıklığına uğradığım için biraz beklemek istiyorum cuma günü dr gitmeyi düşünüyorum ne olur kızmayın bana test yapmak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…