- 15 Haziran 2009
- 6.999
- 57
- 158
- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #6.161
böylece arada geçen zaman kayıp olamayacak değerlendirmiş olucaz.
böylece arada geçen zaman kayıp olamayacak değerlendirmiş olucaz.
ahh ahhh ben evlendiğimden beri 6-7 kilo aldım aslında vermiş olmalıydım ama olmadı.
Neyse kocacığım bana koşu bandı alacak hamilelikten sonra sıkı spor beni bekliyor inş. Birde normal doğum yaparım:)
:)
vallah ben hamile bile degilim ama dogumu düsündükce cok korkuyorum :1no2:
hemen söyliyim .eylül 18..ekim 30.kasımda ne olur hic bilmıyorum.cok düzensiz sanırım benim sorunurum bu
ben bi ara sağlık kursu gördüm hastane de staj yaparken doğum görmüştüm:)
hoşgeldin canım valla daha 12 gün olmadan benim kase bitti senin yerine de yeyim mi ben cokacimcoook
valla evlenirken yazdıgım isimlerden silinenler evlendi... hatta nişanda yazdıklarım benden önce evlendi. bebişleri bile var... belki ugurlu gelir bu konuda da sositososito
slm aranıza yenı katıldım.1yıllık evliyim birkac aydan bebiş istemeye başladık ama her ay 20-25 gün gecikmeme ve bütün belirtilerin olmasına ragmen bebiş yok.sanırım pskolojik,sanki 10 yıldır olmuyomuş gibi kafayı ona taktım deliridem.Bi fikri olan yada böyle bişey yaşayan varmı.rabbim hepimize hayırlısını nasıb etsin.....
cnm.gözün aydın bak kistin kaybolmuş.çok sevindim.inşallah en kısa zaman da hamiş kalırsın.
günaydın kızlar kimsecikler yok ne oldu bizim topiğe yetişemiyoduk okumaya durulduk bu ara herkes aralığı beklemekte sanırım allahım gönlümüze göre versin hayırlısını versin inş.ben aralıkta 2 defa adet olacam yani inşallah enaz birinde olmam diye ümit ediyorum 2010 a hamile olarak gireriz inş. hadi gelin artık............
PrayforU beni de yaz ayakkabının altına doktora giderken :))) kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?