Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

gitmesi gerken gitmiş ne güzel.. şimdi gelmesi gerekeni bekliyoruz kaydirigubbakcemile2

neyse ben de tekrar yazarım.

günaydın topiğimizin güzel annesi prayforU ve diğer anne adayları.Bugün çok enerjik ve mutluyum.en son geçen hafta hamile haberleri aldığımda böyleydim. ınş. süpriz haöile haberleri alırız bugün.Hepinizi kocamaaan öpüyor güzel bir gün diliyorum.PrayforUcum ben listede en sondayım beni unutma

Gülüm sümbülüm bak ben sana dimedim mi kistin gitti senin habarın yok diye.Hadi bakalım hayırlısıyla sıkı çalış bu ay.çok sevindim.

gitmesi gerken gitmiş ne güzel.. şimdi gelmesi gerekeni bekliyoruz kaydirigubbakcemile2

Amin canım... Sen ayağını sürüdün bunun gerisini kesmemek lazım... son sürat çalışıcaz :)

Canım sebinim,senden böyle enerjik msjlar duymak harika.regl bitince ve güzel haberler geldikçe kendimize geldik.Şimdi sıra bizde.

yine sorun var yazıyorum yazıyorum gitmiyor
gaye canımmmm çok sevindimmmm

Ayselcim sen birde benim sevincimi düşün.Moralim çok düzeldi dün. Küçük görümcem güzellik uzmanı onun yanına gittim kendime bir bakım yaptım.sonra gittim kuaföre saçımı boyattım. İyice havaya girdim.
Hatta saçımı boyatırken seçtiğim rengi sordum çok akmayan bişey olsun dedim.İçimden de "eğer hamiş olursam uzun süre boyatamam saçlar kötü durmasın" dedim.

Gülüm sümbülüm bak ben sana dimedim mi kistin gitti senin habarın yok diye.Hadi bakalım hayırlısıyla sıkı çalış bu ay.çok sevindim.

yerimseniben Canım sebinim sen benim hakkımda ne hissetsen çıkıyo kızz. Bi yoğunlaş bakiim Kasım ayında hamile kalıcam mı? hissediyor musun?kaydirigubbakcemile3

gayem canım inşallah gönlünden geçtiği kadar güzel olur beklediğin en güzel haberi burada beraber kutlarız inşallah canım benim.
Ayy birlikte bol kutlamalar yaparız inşallah

gayem canım inşallah gönlünden geçtiği kadar güzel olur beklediğin en güzel haberi burada beraber kutlarız inşallah canım benim.
Ayy birlikte bol kutlamalar yaparız inşallah

Yapıcaz yapıcaz... Ben çok umutluyum. Acayip bir his var içimde sanki Ocak ayına kadar hepimiz mutlu haberi alacakmışız gibi geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…