- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #6.181
Kızlaaarrr haberleri cevap kısmı dışında vereyim dedim. Bugün doktora gittim reglin 5. günüydü ve hala devam ediyordu ama doktor yine de gel dedi. 6cm lik over kistim yokolmuşş zemuszemus:lepi:
polikistik over görüntüsü izleniyor dedi.Daha önceden regllerim düzenli olduğundan bu hamileliğe engel gibi gözükmüyor dedi. Fakat ayın 24 üne randevu aldım.Yumurta kontrolü yapacak. Bakalım yumoşum oluyor mu? kaç mm ? diye bakacak. Gerekli görürsek yumurtayı büyütmek için iğne vurur sonra çatlatırız,yada yeterli boyutta ise çatlatma iğnesi vurabilriz dedi.
Ayrıca b-ç-t kürü ve hayıt tohumu çayını sordum.Yapabilirsin hiçbir sakıncası yok hatta inşallah yararını bile görürsün dedi.Zaten ilaçlar da bitkilerden elde edilir bunu unutmamak lazım dedi.
Umarım kür işe yarar ve süper bir yumurtam olur 24ünde ve bu fırsatı kaçırmayız.
Bilmiyorum neden ama Kasım ayından çok umutluyum.
benide benide benide eda eda eda ........çok hemde kısacık yerde tutmaz.... kaydirigubbakcemile3
canımmm ben rumuzlarınızıda sıgdırırım merak etme.. şimdi not alıoyrum..
yine sorun var yazıyorum yazıyorum gitmiyor
gaye canımmmm çok sevindimmmm
Kızlaaarrr haberleri cevap kısmı dışında vereyim dedim. Bugün doktora gittim reglin 5. günüydü ve hala devam ediyordu ama doktor yine de gel dedi. 6cm lik over kistim yokolmuşş zemuszemus:lepi:
polikistik over görüntüsü izleniyor dedi.Daha önceden regllerim düzenli olduğundan bu hamileliğe engel gibi gözükmüyor dedi. Fakat ayın 24 üne randevu aldım.Yumurta kontrolü yapacak. Bakalım yumoşum oluyor mu? kaç mm ? diye bakacak. Gerekli görürsek yumurtayı büyütmek için iğne vurur sonra çatlatırız,yada yeterli boyutta ise çatlatma iğnesi vurabilriz dedi.
Ayrıca b-ç-t kürü ve hayıt tohumu çayını sordum.Yapabilirsin hiçbir sakıncası yok hatta inşallah yararını bile görürsün dedi.Zaten ilaçlar da bitkilerden elde edilir bunu unutmamak lazım dedi.
Umarım kür işe yarar ve süper bir yumurtam olur 24ünde ve bu fırsatı kaçırmayız.
Bilmiyorum neden ama Kasım ayından çok umutluyum.
gitmesi gerken gitmiş ne güzel.. şimdi gelmesi gerekeni bekliyoruz kaydirigubbakcemile2
neyse ben de tekrar yazarım.
günaydın topiğimizin güzel annesi prayforU ve diğer anne adayları.Bugün çok enerjik ve mutluyum.en son geçen hafta hamile haberleri aldığımda böyleydim. İnş. süpriz haöile haberleri alırız bugün.Hepinizi kocamaaan öpüyor güzel bir gün diliyorum.PrayforUcum ben listede en sondayım beni unutma
yine sorun var yazıyorum yazıyorum gitmiyor
gaye canımmmm çok sevindimmmm
Gülüm sümbülüm bak ben sana dimedim mi kistin gitti senin habarın yok diye.Hadi bakalım hayırlısıyla sıkı çalış bu ay.çok sevindim.
slm kızlar ben geldim ayselim nasılsın
gayem canım inşallah gönlünden geçtiği kadar güzel olur beklediğin en güzel haberi burada beraber kutlarız inşallah canım benim.
Ayy birlikte bol kutlamalar yaparız inşallah
slm kızlar ben geldim ayselim nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?