Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

hoşgeldin canımmmm
prafforU, azize1 ve gökçek hamiş
ben hamiş değilim canım yanlış anlaşılma oldu sanırım inşallah bu ayın sonunda darısı benimde başımam olur canım benim:)

kızlar ya ben çok hayal kırıklığına uğradığım için biraz beklemek istiyorum cuma günü dr gitmeyi düşünüyorum ne olur kızmayın bana test yapmak istemiyorum

sen bilirsin canım.cuma güzel haberini bekliyoruz.o zamana kadar dualara devam :Saruboceq: hayırlısı için

kızlar ya ben çok hayal kırıklığına uğradığım için biraz beklemek istiyorum cuma günü dr gitmeyi düşünüyorum ne olur kızmayın bana test yapmak istemiyorum

canım daha önce yaşadıklarını tam olarak bilmiyoruz tabii ki ama 1 hafta gecikmesi de sevindirici canım inşallah cuma günü güzel haber alırız inşallah:)

sebin yaa tek0633 tubişi merak ediyorum dün dü tarihi inşallah bu ayrılık dönüşü güzel haberlerle gelir inşallah

hoşgeldin canımmmm
prafforU, azize1 ve gökçek hamiş
ben hamiş değilim canım yanlış anlaşılma oldu sanırım inşallah bu ayın sonunda darısı benimde başımam olur canım benim:)
aaa Allah mı söyletti acaba yoksa hamile misin sen bi test yap hemen :) Ben de aralık a kaldım cnm ya bakalım 10 aralıkta inşallah regl olmam ben de.

sebin yaa tek0633 tubişi merak ediyorum dün dü tarihi inşallah bu ayrılık dönüşü güzel haberlerle gelir inşallah

tek için pek umudum kalmadı.eğer pozitfi olsaydı ki onun baya bi geçti sanırım mutlaka haber verirdi.inş. kötü bir şey yoktur.geçen hafta hiç girmedi foruma:çok üzgünüm:

hayırlı olsun darısı başımısa inş.
ben bahar hastanesinde zuhal hanıma gidiyorum canım güler hanım var oda iyi ama..
ay amin amin inşallah kızlar son sürat çalışmalara devam :) Tamam canım söyleyim arkadaşıma ben de.O da habersiz hamile kaldı 5 haftalıkmış :) Ya habersizler kalıyor isteyenler kalamıyor bu nasıl iş :gitme:

slm aranıza yenı katıldım.1yıllık evliyim birkac aydan bebiş istemeye başladık ama her ay 20-25 gün gecikmeme ve bütün belirtilerin olmasına ragmen bebiş yok.sanırım pskolojik,sanki 10 yıldır olmuyomuş gibi kafayı ona taktım deliridem.Bi fikri olan yada böyle bişey yaşayan varmı.rabbim hepimize hayırlısını nasıb etsin.....

kuaf hoşgeldin anlıyorum seni lk zanmanlar çok kafaya takılıyo,alışıyoun 8ay oldu benim,16 aylık evliyim,
ben,i şimdi sıkan şey adete 1hafta kalanın geçmemesi.

Yok sebin 15 kasım dündü yani tarihi.
Kuaf hoşgeldin canım kafaya bu kadar takarsan gözünde daha da büyür hamiş kalamamak kesinlikle söylüyorum sana umutlu olacaksın tatlım lütfen bizim içinde olsa hep umutlu ol bak sonra bebişinde darılır sana.

kafana taktığın için stres yapıyorsun.streste hormonların en büyük düşmanı.böylece sen olsun istedikçe stresten hormonların ters çalışıyor.bir kere illa bu ay olsun deme.Hayırlıysa olsun olmazsa bir dahaki ay olur diye kendini telkin etmeye çalış.bunu daha önce bir çok kez burdaki arkadaşlara söylemiştim ama snein çin tekrar söliyim.dr.umun dediğine göre sağlıklı bir çiftin ilk denemede bebeklerinin olma şansı %25.sen bu %25'e henüz girememişsin ki bu çok normal.sen de benim gibi bu işin korunmasız ilişki sonunda hemen olacağını sananlardandın sanırım.gerçekte böyle bir şey yokmuş meğer.ama moralini bozma.stres yapma yeter

Hoşgeldin canım aramızaaaaa iyi ki geldin. Hayırlısı olsun canım çok stres yapmamaya bak.Doktorum 8 aya kadar yolu var dedi.8 ayı geçerse tekrar çaresine bakarız demişti.Onun için dur bir bakalım hayırlısı olsun.Olur olur herkes hamile kalcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…