- 15 Haziran 2009
- 6.999
- 57
- 158
- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #6.121
Merhaba kızlar nasılsınız :) Ohhhh hamileler artmış valla aysellim hayırlı olsun canım benim :) Darısı bize inşallahBugün iki arkadaşımdan hamile haberi aldım valla herkes hamile yaaaa darısı bize kızlar :) 10 aralık beklenmeyen günüm bakalım.İnşallah ben de hamile kalırım artık
kızlar ya ben çok hayal kırıklığına uğradığım için biraz beklemek istiyorum cuma günü dr gitmeyi düşünüyorum ne olur kızmayın bana test yapmak istemiyorum
a.s. h.geldinselam kıslarrr
kızlar ya ben çok hayal kırıklığına uğradığım için biraz beklemek istiyorum cuma günü dr gitmeyi düşünüyorum ne olur kızmayın bana test yapmak istemiyorum
iyiyim tatlım sen nasılsın?
burda kür falan yapan varmı kıslarrr
selam kıslarrr
ben de yapıyorum onu,ben sevdim inş. işe yarar.bal-tarçın-ç.otuna başladım ama sanırım devam edemicem.tadı acayip midemi bulandırıyor kafamçokkarıştı
hoşgeldin canımmmm
aaa Allah mı söyletti acaba yoksa hamile misinhoşgeldin canımmmm
prafforU, azize1 ve gökçek hamiş
ben hamiş değilim canım yanlış anlaşılma oldu sanırım inşallah bu ayın sonunda darısı benimde başımam olur canım benim:)
sebin yaa tek0633 tubişi merak ediyorum dün dü tarihi inşallah bu ayrılık dönüşü güzel haberlerle gelir inşallah
iyiyim canım ben de çok sağol. :)Bursadansın sen galiba dimi.Bugün Bursadan bi arkadaşım aradı hamileymiş.Doktor soruyordu bana.sen kime gidiyosuniyiyim tatlım sen nasılsın?
burda kür falan yapan varmı kıslarrr
ay amin amin inşallah kızlar son sürat çalışmalara devam :) Tamam canım söyleyim arkadaşıma ben de.O da habersiz hamile kaldı 5 haftalıkmış :) Ya habersizler kalıyor isteyenler kalamıyor bu nasıl iş :gitme:hayırlı olsun darısı başımısa inş.
ben bahar hastanesinde zuhal hanıma gidiyorum canım güler hanım var oda iyi ama..
slm aranıza yenı katıldım.1yıllık evliyim birkac aydan bebiş istemeye başladık ama her ay 20-25 gün gecikmeme ve bütün belirtilerin olmasına ragmen bebiş yok.sanırım pskolojik,sanki 10 yıldır olmuyomuş gibi kafayı ona taktım deliridem.Bi fikri olan yada böyle bişey yaşayan varmı.rabbim hepimize hayırlısını nasıb etsin.....
Hoşgeldin canım aramızaaaaa iyi ki geldin. Hayırlısı olsun canım çok stres yapmamaya bak.Doktorum 8 aya kadar yolu var dedi.8 ayı geçerse tekrar çaresine bakarız demişti.Onun için dur bir bakalım hayırlısı olsun.Olur olur herkes hamile kalcakslm aranıza yenı katıldım.1yıllık evliyim birkac aydan bebiş istemeye başladık ama her ay 20-25 gün gecikmeme ve bütün belirtilerin olmasına ragmen bebiş yok.sanırım pskolojik,sanki 10 yıldır olmuyomuş gibi kafayı ona taktım deliridem.Bi fikri olan yada böyle bişey yaşayan varmı.rabbim hepimize hayırlısını nasıb etsin.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?