- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #6.141
kuaf hoşgeldin anlıyorum seni lk zanmanlar çok kafaya takılıyo,alışıyoun 8ay oldu benim,16 aylık evliyim,
ben,i şimdi sıkan şey adete 1hafta kalanın geçmemesi.
hoşbuldum desteginiz icin tesekkürler.biliyorum ama elimde degilki.her seyi sitres yapıyorum.doktoramı gitsem acaba
Yok sebin 15 kasım dündü yani tarihi.
Kuaf hoşgeldin canım kafaya bu kadar takarsan gözünde daha da büyür hamiş kalamamak kesinlikle söylüyorum sana umutlu olacaksın tatlım lütfen bizim içinde olsa hep umutlu ol bak sonra bebişinde darılır sana.
Hoşgeldin canım aramızaaaaa iyi ki geldin. Hayırlısı olsun canım çok stres yapmamaya bak.Doktorum 8 aya kadar yolu var dedi.8 ayı geçerse tekrar çaresine bakarız demişti.Onun için dur bir bakalım hayırlısı olsun.Olur olur herkes hamile kalcak
bizle beraber sayarsan geçiyor a.s en azından daha kolay geçiyor.bak daha dün gibi geçen hafta perşembe gününü bekliyorduk.şimdi 2. perşembeye bir şey kalmadı.topik olarak karar aldık da her hafta perşembe günü tarihi gelenler, geçenler test yapıyoruz topluca kaydirigubbakcemile3
gaye bugün mü gidecekti dr.a? bilen var mı?
Ay bende cok heycanliyim. Ama burdakileri okudukca korkuyorum olmayacik diye düsünüyorum bu ay icin. Insallah benide 2 hafta sonraki persembecilere yazabilirsiniz
burda regl takipıni nasıl yapıyosunuz tek kişimi yapıyo,herkes oldugundamı söylüyo biraz bilgi verirseniz sevinirim.:kedi:
aysellimin bir lafı vardı stres yok heyecan var.ben hiiiç heyecanlı değilim. reglim yeni bitti.bu ay olsa da olur olmasa da.olursa sevinirim olmazsa aldığım 2 kiloyu verebilmem için zaman kazanmış olurum:lepi:
Evet haklisin bugün 13.gün yeni basladik zaten calismalara :kedi:
aaa biliyormusun canim bende ayni düsünüyordum esimede söyledim bu ay olmassa spor yapicam 2 kilo aldim vermek icin kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?