Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

BıLCANCIM ben sana bizim topiğimizden kısaca bahsedeyim.aysellim arkadşımızın açtığı bir topik.Topik olarak bir karar aldık ve günü yaklaşan ya da geçen arkadaşlar o hafta perşembe günü test yapıyorlar ve sonuçlar o gün açıklanıyor.Tabi perşembeyi beklemek istemeyen olursa testini yapıp haber verebiliyor.Geçen hafta ilk perşembemizdi.Şu anda seninle beraber 4 hamilemiz oldu.PrayforU, gökçek, azize ve bilcan hamişleri olarak listemizi yeniler aysellim.ARAMIZA HOŞGELDıNıZ (eee artık 2 kişisin)a.s.

Şimdi normalde kızların haberleri perşembe gelecek.ama sabah gelince dedim ki geçmişi okuyanlar görmüştür.Bugün çok enerjik ve mutluyum en son geçen hafta hamile haberleri aldığımızda böyle olmuştum.belki bugün süpriz hamile haberi gelir dedim veeee bilcan geldi :teytey::teytey::teytey:

kaydirigubbakcemile2delikafadulden:sm_cool:

2. UĞurlu perŞembe lıstemız (19.11.09)
* sudet
*narın yarım

ayrıca cuma gÜnÜ bmen'den gÜzel haber beklıyoruz

dün nedense mutsuzdum ama bugün bir mutlu uyandım ki sorma.meğer bilcanın haberini alacakmışız.şimdi mutluluğum x2 oldu :dance:

canım benim yaaaa. tüm isteyenler yasasın inşallah bu duyguyu. ben burda 1,5 sene topiklerde okadar çok ağladım ki mutluluktan. kim hamile olsa tum msg larını okuyordum.

kızlar hiç umudum yoktu. değer 0,26 çıkınca ne işler yaptım evde bilseniz. düşündükçe kızıyorum kendime.
ama bundan sora kılımı kıpırdatmıcam

Kızma kendine.Bir yerde okumuştum.Hamileliğiniz öğrenene kadar yaptığınız yanlış şeyler için kendinize haksızlık etmeyin ve dert edinmeyin durduk yere yezıyordu.Bundan sonra dikkat edeceksin canım benim

canım benim yaaaa. tüm isteyenler yasasın inşallah bu duyguyu. ben burda 1,5 sene topiklerde okadar çok ağladım ki mutluluktan. kim hamile olsa tum msg larını okuyordum.

bak beklediğine değmiş.Allah sağ salim kucağına alıp öpüp koklamayı nasip etsin inş.

merhaba kizlar nasil gidiyor?
ben dun dayanamadim test yaptim 1 cizgi vardi ve 2-si cok zor gozuktu testi gozumun icine sokdum oyle gordum. yani tek cizgiydi.
sizce bu ne demek? kendimi kandiriyormuyum yoksa?
bugun sabahtan evde mobilyani televizyonu falan yerini degistirdim acayip bir sancilandim adet olucakmisim gibi ama yine olmadi

canım inşalah mutlulugun daim olur=)) bal tarcın nası gidiyo

aslında dün bırakmaya karar vermiştim ama akşam yine dayanamayıp şifa niyetine deyip bir kaşık daha yedim hemen ardından birşeyler yedim.Ama bugün sabah geç kaldım unutmuşum.akşam gidince yicem.hayıta mı başlasam diyorum kafam karışık biraz.kuru inciri de sevmem incir kürüne başlasam dedim ama.neyse bu ay bi bkeliyim olmadı bir dahaki ay başlarım

perşebe günü yenile testini bence.öyle eşyaları da elleyip durma bırak dursunlar yerlerinde aaaaaa lmaz: dikkat et hamilelik şüphesi olanlar dikkat etsin lütfen opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…