- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #6.221
HAMİLEYİİİİİMMMMMM
darısı sağlıkla hepinizin başına inşaaaalllllaaaaahhhhh[/
tebrik ederim canım allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin........
kızlar nereye gittiniz yahu
Şimdi normalde kızların haberleri perşembe gelecek.ama sabah gelince dedim ki geçmişi okuyanlar görmüştür.Bugün çok enerjik ve mutluyum en son geçen hafta hamile haberleri aldığımızda böyle olmuştum.belki bugün süpriz hamile haberi gelir dedim veeee bilcan geldi :teytey::teytey::teytey:
burdayız badem şekerim.naber?
kaydirigubbakcemile2delikafadulden:sm_cool:
hoşbulduk şekerim iyiyim valla cokşükür sen nasılsın ne var ne yok dünde az sayıdaydık bugünde öyle alla alla nerde bu kızlar CADIARZU
iyiyim canım nolsun =)) görüşemedik ya dün yogundun sen bende cok giremedim. Naptın ??
çok fazla hoplayı zıplama bebişin başı dönücek.yavaş yavaş oyna sositososito
selam canım nasılsın? bende bugün çok bakamadım ama şimdi yetişirim muhabbete
dün nedense mutsuzdum ama bugün bir mutlu uyandım ki sorma.meğer bilcanın haberini alacakmışız.şimdi mutluluğum x2 oldu :dance:
kızlar hiç umudum yoktu. değer 0,26 çıkınca ne işler yaptım evde bilseniz. düşündükçe kızıyorum kendime.
ama bundan sora kılımı kıpırdatmıcam
dün nedense mutsuzdum ama bugün bir mutlu uyandım ki sorma.meğer bilcanın haberini alacakmışız.şimdi mutluluğum x2 oldu :dance:
canım benim yaaaa. tüm isteyenler yasasın inşallah bu duyguyu. ben burda 1,5 sene topiklerde okadar çok ağladım ki mutluluktan. kim hamile olsa tum msg larını okuyordum.
canım inşalah mutlulugun daim olur=)) bal tarcın nası gidiyo
merhaba kizlar nasil gidiyor?
ben dun dayanamadim test yaptim 1 cizgi vardi ve 2-si cok zor gozuktu testi gozumun icine sokdum oyle gordum. yani tek cizgiydi.
sizce bu ne demek? kendimi kandiriyormuyum yoksa?
bugun sabahtan evde mobilyani televizyonu falan yerini degistirdim acayip bir sancilandim adet olucakmisim gibi ama yine olmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?