Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

Fındıklarım fıstıklarım, güzel anne adaylarım göbüşümü doyurmaya gidiyorum.yine görüşürz.çok kaynatmayın geçmişi okumak çoook zor oluyor

adetinden neredeyse 1 hafta önce yaptırmışsın tahlili.bence tekrar bir talil yap.amile olma şansın var diye düşünüyorum.eğer istiyorsan inş. hamilesindir.:Saruboceq:

adetinden neredeyse 1 hafta önce yaptırmışsın tahlili.bence tekrar bir talil yap.amile olma şansın var diye düşünüyorum.eğer istiyorsan inş. hamilesindir.:Saruboceq:

ya istemez miyim tam 9 aydır bunu bekliyorum ama ne bileyim daha önce yapılan kan tahlilinde çıkmayınca umudumu yitirdim bu arada hemen cevap yazdığın için çok teşekkür ederimvereliniortak

canım 6 gün erken yaptırmışsın anladıgım kadarıyla bence bi daha kan tahlili yaptır=) kaç çıkmıştı deger?

Çoooook sevindimmmmmm kistin yok olmasına.
Biz aynı tarihte doğum yapacağız :)
Daha ortada hamilelik yok ama bişey değil. Umutlanalım biraz :) zemuszemus

Canım kanda gebelik aslında çok erken dönemde muhakkak çıkar fakat yine de emin olmak için tekrar kanda gebelik baktırman iyi olur.eğer ki yine negatif sonuç alırsan zaman kaybetmeden bir jinekolojik muayeneye gitmeni tavsiye ediyorum.1 haftalık gecikme farklı nedenlerden kaynaklanıyor olabilir.

Çoooook sevindimmmmmm kistin yok olmasına.
Biz aynı tarihte doğum yapacağız :)
Daha ortada hamilelik yok ama bişey değil. Umutlanalım biraz :) zemuszemus

İnşallah canım yaaa... Bu ay hamiş olup aslan burcu bebek sahibi olmayı çok istiyorum.Rabbim gönlümüze göre verir inşallah.

zaten yaklaşık 5 aydır gidiyorum bir problem yok her şey normal en son eşimi doktora götürdük onun sonuçları da normalden çok daha güzel çıktı doktor resmen gülerek bu spermler yolunu bulamayacak spermler değil siz zamanı tutturamıyorsunuz dedi yaw arkadaşlar 9 aydır hiç mi zaman tutmaz bana bir akıl verin yaaaa

yanlış hatırlamıyorsam 0,1 di yaa galiba hamile değilim:1no2:

hımm anladım canım ya bencede sen yinede yok diye düşün hep cünkü soradan cok fazla hayal kırıklıgına ugruyoruz=( yok gibi sanki.
bende yaptrmıştım2.0 cıktı ama hamile degilmişim ve regl oldum. Sen düzenli adet oluyosan eger bikaçgün daha olmazsan bi doktora görün bence

İnşallah canım yaaa... Bu ay hamiş olup aslan burcu bebek sahibi olmayı çok istiyorum.Rabbim gönlümüze göre verir inşallah.

Ağustosta doğmasını istiyordum ama artık hiç fark etmez. sağlıkla gelsin de ne zaman gelirse gelsin.. 24'ünde baktıracaksın yumurtana diye yazdın. Biz bu hafta sonu çalışmalara başlıyoruz. Sen 24'ünü mü bekleyeceksin?

Kızlar bu arada geçmişi çok kişi pek okuyamamış sanırım o nedenle ben tekrar yazayım. Doktorumdan ayrılırken bu bitkisel kür ve çaylar hakkındaki fikrini sordum. Dedim alternatif tıpta b-ç-t kürü soğan suyu hayıt tohumu çayı falan öneriliyor bunları kullansak? falan dedim
O da biz bir kısmını bunların araştırdık.Sonuçta bu ürünler bitki ve zararı olmayacak şeyler.Kaldı ki ilaçlar da bitkilerden üretilir bunu unutmamak lazım dedi. ayrıca bunu uygulayan bayanlarda psikolojik olarakta bir umut ve yarar sağlama bilinci oluşuyor ve vücut buna muhakkak cevap verecektir dedi. Bence sakıncası yok dedi.Tavsiye edilen şekilde ve miktarda kullanabilirsin dedi.

Kürleri ve çayları uygulayan fakan aklında soru işareti kalmış arkadaşlarıma bir fikir olmuştur umarım.

canım benim sebebi cok ortada stress bak biraz kendi haline bırak o ay hamile kalırsın bence. hep öyle olmuş diger topiclere bakıyorumda aynen böyle, biz her duydugumuza takılıp kalıoruz malesef=(

canım bende sormustum aynen benimkide öyle demişti olabilir bi zararı olmaz kullan demişti =)

hamile olmadığımı tahmin ediyorum ama şu merak yok mu düşünmeden duramıyorum ben 3 yıllık evliyim ve 9 aydır da bebek sahibi olmak istiyorum daha önce doğum kontrol hapı kullanıyordum acaba ondan kaynaklanan bir durum mu çünkü doktor kontrolünden eşim ve ben geçtik her şey normal sorun ne anlamadım:uhm:

Canım olmayabilir. Belki senin yumurtlama dönemlerin değişiyor olabilir. yumurtlama takibi yaptırdın mı? yada birkaç ay kendin ovülasyon testi ile yumurtlama takibi yaptır.Belkide normal tarihten önce yada daha geç yumurtluyorsundur ve zamanı kaçırıyorsunuzdur. Sonuçta hamile kalmak dediğin ayda sadece 2 gün içinde en üst seviyede.9 ayda bu 18 gün eder.Demekki denk gelmemiş.

canım benim sebebi cok ortada stress bak biraz kendi haline bırak o ay hamile kalırsın bence. hep öyle olmuş diger topiclere bakıyorumda aynen böyle, biz her duydugumuza takılıp kalıoruz malesef=(

bi becerebilsem çok rahat olduğumu düşünüyorum ama aslında içimde hep o sıkıntı acaba bu ay olacak mı? beklediğim için de olmuyo tabi eminim hiç beklemediğim tam da umudu kestiğim an bebişim gelecek inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu :Saruboceq:

canım benim doktorum demiştiki dogumkontrol hapını bıraktıktan sonra 3 ay daha korur vücut kendini ve 6 ay gibi bi süre bebek olmaması normal. Ondan sora testler yapılır eger hersey normalse 1seneye kadar kendi haline bırakırız dedi. ama hayatım bak sebepsiz infertilite cok yaygın ve düşünmekten oluyo hep. hayırlısı en güzel zamanda olur inşallah =))

doğru diyorsun ben en iyisi eczaneden alıp yumurtlama dönemlerimi bir takip edeyim bu konuda bana önerebileceğin bir test var mı ilk defa kullanacağım da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…