- 6 Eylül 2009
- 179
- 2
- 316
- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #6.241
kuşum nerdesin sen ya? iyiyim reglimin 3günü beklemedeyim =)) sen nasılsın ne dedi doktor dun geçmişe hiç bakmadım daha
selam canım nasılsın? bende bugün çok bakamadım ama şimdi yetişirim muhabbete
merhaba kizlar nasil gidiyor?
ben dun dayanamadim test yaptim 1 cizgi vardi ve 2-si cok zor gozuktu testi gozumun icine sokdum oyle gordum. yani tek cizgiydi.
sizce bu ne demek? kendimi kandiriyormuyum yoksa?
bugun sabahtan evde mobilyani televizyonu falan yerini degistirdim acayip bir sancilandim adet olucakmisim gibi ama yine olmadi
gayem beniiim.geçmişte bir şeyler yazdım gördün mü bilmiyom.bek ben sana dedim kistin gitti diye.ayyy dayanamıcam bir göbek de senin için atıcam :sm_cool::dance::teytey:
Canım benim 6cmlik over kisti yok olmuş. polikistik görüntü hakim fakat bu hamileliğe engel olacağını sanmıyorum çünkü adetlerin düzenliymiş sonuncuya kadar dedi.Sonuncunun da over kistinden kaynaklandığını sanıyorum dedi. Şimdi 24 Kasımda gideceğim ve yumurtama bakacak.Yumurta var mı? büyüklüğü kaç mm? falan diye kontrol edecek.Belki dedi çatlatma iğnesi yaparız belkide oluruna bırakırız dedi.
Sebincim bu arada ben senden iyice şüphelenmeye başladım.Ne hissetsen çıkıyor yahu. Hadi bi bana odaklan ne hissediyorsun benim için?
narin yarim dikkat et kendine o yüzden tamam mı?
Gördüm kuzum hatta cevapta yazmıştım... Şimdi hedef hamişlik :CüvCüv:
Senin için de halay çekeceğimiz günler yakındır :Saruboceq: Allah'ın izniyle.Bana bak kıss benden önce hamile kalsan bile alışverişe çıkıcaz heee ona göre
ya canım benim boşver temizligi falan ya alla alla. Bence silikte olsa cıkmışsa bişey olabilir biraz bekle ve kan testi yaptır =) insallah güzel sonuclar gelir canım ya
perşebe günü yenile testini bence.öyle eşyaları da elleyip durma bırak dursunlar yerlerinde aaaaaalmaz: dikkat et hamilelik şüphesi olanlar dikkat etsin lütfen opuyorumnanaktan
Vallaha mı diyosun kuzuuumm? Ayy inşallah... Senin hislerin çıkıyor. inşallah Aralıkta çekeriz bizim de halayımızı
haklisiniz canlarim bir daha dokunmucam esyalara birakicam oyle dursunlar iste onemli olan bebis.
allahim keske hamis olsam :Saruboceq:
narin yarim dikkat et kendine o yüzden tamam mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?