Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

bilcancim seni tebrik ederim canim. insallah sag salim kucagina alirsin yavrunu :ecrin_bebek: darisi bizim basimiza

kuşum nerdesin sen ya? iyiyim reglimin 3günü beklemedeyim =)) sen nasılsın ne dedi doktor dun geçmişe hiç bakmadım daha

Canım benim 6cmlik over kisti yok olmuş. polikistik görüntü hakim fakat bu hamileliğe engel olacağını sanmıyorum çünkü adetlerin düzenliymiş sonuncuya kadar dedi.Sonuncunun da over kistinden kaynaklandığını sanıyorum dedi. Şimdi 24 Kasımda gideceğim ve yumurtama bakacak.Yumurta var mı? büyüklüğü kaç mm? falan diye kontrol edecek.Belki dedi çatlatma iğnesi yaparız belkide oluruna bırakırız dedi.

selam canım nasılsın? bende bugün çok bakamadım ama şimdi yetişirim muhabbete

gayem beniiim.geçmişte bir şeyler yazdım gördün mü bilmiyom.bek ben sana dedim kistin gitti diye.ayyy dayanamıcam bir göbek de senin için atıcam :sm_cool::dance::teytey:

ya canım benim boşver temizligi falan ya alla alla. Bence silikte olsa cıkmışsa bişey olabilir biraz bekle ve kan testi yaptır =) insallah güzel sonuclar gelir canım ya

Sebincim bu arada ben senden iyice şüphelenmeye başladım.Ne hissetsen çıkıyor yahu. Hadi bi bana odaklan ne hissediyorsun benim için?

gayem beniiim.geçmişte bir şeyler yazdım gördün mü bilmiyom.bek ben sana dedim kistin gitti diye.ayyy dayanamıcam bir göbek de senin için atıcam :sm_cool::dance::teytey:

Gördüm kuzum hatta cevapta yazmıştım... Şimdi hedef hamişlik :CüvCüv:

ya sen pko lu falan dilsin bence adetlerin düzenli maşallah, İgneye falanda gerek kalmıcak bu kürler yumurta oluşumunu destekler inşallah sen merak etme. 6-7 ay oluruna bırakıyo doktorlar dogumkontrol hapı falanda kullandıysan bide beklemek lazım. Gecti bitti kist tamam artık bebiş için gidersin doktora=))

Sebincim bu arada ben senden iyice şüphelenmeye başladım.Ne hissetsen çıkıyor yahu. Hadi bi bana odaklan ne hissediyorsun benim için?

Senin için de halay çekeceğimiz günler yakındır :Saruboceq: Allah'ın izniyle.Bana bak kıss benden önce hamile kalsan bile alışverişe çıkıcaz heee ona göre

narin yarim dikkat et kendine o yüzden tamam mı?

Bilcancım tebrik ediyorum.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebeğini.Hayırlı bir evlat olur inşallah.
Darısı bizlerin başına. bu arada doktor kontrolüne giderken sende ayakkabının altına bizim isimlerimizi yaz :) gelin ayakkabısı gibi hamiş ayakkabısı yapıyoruz.
Benim adım Gaye. En silinecek yere yazıver beni kaydirigubbakcemile3

Senin için de halay çekeceğimiz günler yakındır :Saruboceq: Allah'ın izniyle.Bana bak kıss benden önce hamile kalsan bile alışverişe çıkıcaz heee ona göre

Vallaha mı diyosun kuzuuumm? Ayy inşallah... Senin hislerin çıkıyor. inşallah Aralıkta çekeriz bizim de halayımızı

ya canım benim boşver temizligi falan ya alla alla. Bence silikte olsa cıkmışsa bişey olabilir biraz bekle ve kan testi yaptır =) insallah güzel sonuclar gelir canım ya

perşebe günü yenile testini bence.öyle eşyaları da elleyip durma bırak dursunlar yerlerinde aaaaaa lmaz: dikkat et hamilelik şüphesi olanlar dikkat etsin lütfen opuyorumnanaktan

haklisiniz canlarim bir daha dokunmucam esyalara birakicam oyle dursunlar iste onemli olan bebis.
allahim keske hamis olsam :Saruboceq:

Ayselcim bu arada doktor bana 10-15 aralık arası beklenen regl tarihin dedi. ben 13 aralık yazdırmıştım onu istersen üst sınır yapalım 15 aralık diye yazalım sana zahmet.

haklisiniz canlarim bir daha dokunmucam esyalara birakicam oyle dursunlar iste onemli olan bebis.
allahim keske hamis olsam :Saruboceq:

silik milik bir şeyler çıkmış inş. kopkoyu çift çizginin çıktığı günü de görürüz tatlım.ikinci çizgi için ne kadar bekledin o da önemli.5 dk'dan sonra çıkanlar sayılmıyor genelde.Bence sen perşembe kanda baktır garanti olsun kaydirigubbakcemile5

merhaba arkadaşlar benim bir sorum olcaktı yardımcı olursanız sevinirim benim adet günüm bu ayın 11 iydi ama geçti ayın 5 i gibi kan tahlili yaptırmıştım acilde ve gebelik olmadığını öğrenmiştim hala adet olmadım hamile olma şansım yoktur değil mi tekrar kan tahlili yaptırmama gerek var mı sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…