- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #6.281
canım benim doktorum demiştiki dogumkontrol hapını bıraktıktan sonra 3 ay daha korur vücut kendini ve 6 ay gibi bi süre bebek olmaması normal. Ondan sora testler yapılır eger hersey normalse 1seneye kadar kendi haline bırakırız dedi. ama hayatım bak sebepsiz infertilite cok yaygın ve düşünmekten oluyo hep. hayırlısı en güzel zamanda olur inşallah =))
doğru diyorsun ben en iyisi eczaneden alıp yumurtlama dönemlerimi bir takip edeyim bu konuda bana önerebileceğin bir test var mı ilk defa kullanacağım da
merhaba kızlar
Selam canım.Nasılsın sende ne var ne yok?
ya bana ilaç gibi geldiniz içim rahatladı diğer sayfalarda pek yazan yok sizleri çok sevdim sizden aldığım enerjiyle stresten de kurtulurum ben çok teşekkür ederim ya
merhaba kızlar
Selamm,Sağol cnm iyiyim.
Ben de birşey yok henüz.Bu ay sadece bekleyeceğim,kendimi dinlemiyorum.Zaten 9 gün var daha.İnanmıyorum artık belirtiydi şuydu buydu...Olururuna bıraktım.Kafam böyle daha rahat opuyorumnanaktan Sen de ne var ne yok cnm ?
kaydirigubbakcemile2
hoşgeldin canım naber =)
en iyisin yapmışsın tatlım... dün doktora gittim kistim geçmiş.polikistik over görüntüsü hakim ama hamileliğe engel olduğunu sanmıyorum dedi.24 kasımda gideceğiz yumurtam var mı? ne boyutta falan ona bakacağız.eğer yeterli boyutta ise belki çatlatma iğnesi vuracak eğer değilse belki önce büyütüp sonra çatlatma vuracak.
Kasım ayından çok umutluyum.bakalım bekleyeceğiz.
hoşbulduk cnm ben çok iyiyim.Yukardada yazdım,kafam rahat bekliyorum.Sen nasılsın?
İnşallah içindeki bu umut yerini mutluluğa bırakır.Hepimizin hakkında hayırlısı olsun cnm.Rabbim önce sağlık versin. (amin)
merhaba kızlarrr
bugun doktora gittim...
perş gittiğimde 4+6( 1.03 cm) çıkmıştı ultrasonda.. bugun 5+3( 1.5cm) çıktı (5 ekim sat oldugundan aslında 6 hafta görünüyor) ama dr bi tuhaf baktı..içime sinmedi bakışı...doktora sordum gelişmemişmi dedim.. geç döllenme olabilir. 25 inde anlayacağız dedi... keseyi gördük ama kese gelişmesini takip edelim 25 inde gel kalp atışını duymamız lazım dedi.. bhcg iyi dedi. perşembe değeri 3600 dü ; pazartesi değeri 13960 çıktı...
off ya 25 ine kadar inme iner bana ... kalp atışı ilk ne zman duyulması lazım ? 5+3 için 1.5 cm uygun büyümemi acaba.. bilgili arkadaşlarım ..tecrübenize ihtiyacım var..
selam kızlar nasılsınız ben 13ünde pıtırcımı pıtlatmak için iğne oldum ve bayramda sonucum çıkaçak 27 kasımda sonuç alıcaz bakalım hayırlısı olur veya olmaz geçen defa çok sitres olmuştum iki yumoşum heba oldu bu sefer çok relaksım walla sizler nasılsınız
ya istemez miyim tam 9 aydır bunu bekliyorum ama ne bileyim daha önce yapılan kan tahlilinde çıkmayınca umudumu yitirdim bu arada hemen cevap yazdığın için çok teşekkür ederimvereliniortak
Canım 170 180 liralarda sürekli kullanım için olanlar var bence onlar gereksiz pahalı.. Galenik marka var 5 ovülasyon 1 gebelik testi şeklinde bir kutuda satılıyor.25tl fiyatı.Bazı eczaneler de ovülasyon testini tek tek satıyor genelde tanesi 5tl senin bence tüm ay boyunca takip yapman lazım tespit edebilmen için.yani regl dönemini çıkarırsak yaklaşık 25 test gerekli.Hepsini bir almaktansa her hafta başında o hafta için 7 tane al ve yapmaya başla.
tatlım öncelikle lürfen sitres yapma sakın bak bebişine ve sana çok etki eder eğer bi sorunun olsa idi bhcgde değerin yükselmez düşerdi aama değerin gayet iyi gzüküor sağlıklı yani ultrason takibinde her doktor aynı değeri görmeyebilir bu çok normal ama sen genede doktorunu dinle 25i bekle ama lütfen stresten uzak dur oldumu canım
merhaba kızlarrr
bugun doktora gittim...
perş gittiğimde 4+6( 1.03 cm) çıkmıştı ultrasonda.. bugun 5+3( 1.5cm) çıktı (5 ekim sat oldugundan aslında 6 hafta görünüyor) ama dr bi tuhaf baktı..içime sinmedi bakışı...doktora sordum gelişmemişmi dedim.. geç döllenme olabilir. 25 inde anlayacağız dedi... keseyi gördük ama kese gelişmesini takip edelim 25 inde gel kalp atışını duymamız lazım dedi.. bhcg iyi dedi. perşembe değeri 3600 dü ; pazartesi değeri 13960 çıktı...
off ya 25 ine kadar inme iner bana ... kalp atışı ilk ne zman duyulması lazım ? 5+3 için 1.5 cm uygun büyümemi acaba.. bilgili arkadaşlarım ..tecrübenize ihtiyacım var..
canım gel biz burdayız hep bekleriz =) işim olmadıkça hep topicteyim zaten arkadaslarımda burad yani boş kalmaz hiç burası hihoyyyt
merhaba kızlarrr
bugun doktora gittim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?