Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

Ama oldu mu şimdi tatlım yaaa.bak yine bir stres içindesin.Canım her bebek aynı ekilde gelimiyor ki sanki hepimiz aynı bo kiloda mı doğuduk.İçini ferah tut.:Sarubocequalarımız seninle.Kalp atışını da duyacaksın hayırlısı ile.kalp atışını duyduğun anki hislerini yazacaksın bize biz de gözlerimiz yaşararak okucaz.Sıkıntı yapma kendine.çok yorulmamaya dikkat et.bir de nazar boncuğu tak

canım inşallah bayram sevinci 2 ye katlanır.

Bayram müjdesi gelecek inş.ben eğer bu ay hamile kalırsam mucize olur topikte mucize deriz ona diye bir muhabbete girmiştik.artık seninkine de bayram deriz kız olursa ne deriz onu bilmem kaydirigubbakcemile3

ayseyildirim cnm bugün ayın 17si ne durumdasın merak ettim seni

canım benim durum karışık
henüz regl yok ama dün eşimle birlikte olduktan sonra 2 3 damla kan geldi
sanırım bugün sökülür geçen ayda böyle olmuştu
hiç umudum yok merakımda testte yapmıyorum eğer olmaz isem perşembe veya cuma yaparım artık

günü mü geçti?

canım geçmedi bugün

Bayram müjdesi gelecek inş.ben eğer bu ay hamile kalırsam mucize olur topikte mucize deriz ona diye bir muhabbete girmiştik.artık seninkine de bayram deriz kız olursa ne deriz onu bilmem kaydirigubbakcemile3

: walla doğru diosun hem tuhaf bi tesadüf oldu bayram günü test yaptırmak acaba diorum acık biyer bulurmuyum diewalla bayram sevinci yaratsında bana başka bişi istemem mucizeyle bayram gelioooooo:

: walla doğru diosun hem tuhaf bi tesadüf oldu bayram günü test yaptırmak acaba diorum acık biyer bulurmuyum diewalla bayram sevinci yaratsında bana başka bişi istemem mucizeyle bayram gelioooooo:

ancak acilde gidebilirsin.acil de de yaparlar mı bilmiyorum.dr.unun çalıştığı hastaneye git belki orda yaparlar

ayrıca listemiz nerde bayanlar walla günü gelenler var bende merak ediyorum bi yayınlasanız şu listeyi bak benimde ünüm belli 27 kasım hem yazalım hem yazışalım

Ben adetten 1-2gün önce birlikte olursam hafif acı ve karın ağrısı hissediyorum.O şekilde anlıyorum adet olacağımı.İnşallah o kan damlaları seni yanıltır ve bebişin süpriz yapar sana canımcım.Hayırlı haberlerini bekliyorum,dua ediyorum senin içinde
:Saruboceq:

ancak acilde gidebilirsin.acil de de yaparlar mı bilmiyorum.dr.unun çalıştığı hastaneye git belki orda yaparlar

ay walla soğru diosun o hiç aklıma gelmemişti ama resmi tatil demi ancak acilde yaparlar inşallah kovalamazlar beni bide diretiyomuşum yapacaksınızzzzzz die

Doğru diyorsun acile giderse test yaparlar.ama küçük yani pembiş bir yalan uydurman gerekiyor acile gittiğinde şiddetli diş ağrın olduğunu ama hamilelik şüphen olduğu için ağrı kesici ilaç da kullanamadığını söylerse arkadaş hemen kan tahlili yaparlar.Valla diş meselesi şuan aklıma geldi ben de uygulayabilirim bayram günü bunu :))

canım Allah razı olsun inan bende senin için ediyorum
valla gece oldu olay ama hala gelen giden yok kasığımda sağlı sollu batmalar var bıçak gibi
eğer bebişim gelirse inanılmaz sürpriz olur

walla süpersiniz yaa doğru diosun öbür türlü gerçek kovalarlar beni bende sinir olurum ağlarım eşim kızar mızar bayram bize bela olur bölelikle inş olmaz böle bişi dersem yaparlar bakalım yada pazartesi salıyı beklicem ikisinden biri

ay walla soğru diosun o hiç aklıma gelmemişti ama resmi tatil demi ancak acilde yaparlar inşallah kovalamazlar beni bide diretiyomuşum yapacaksınızzzzzz die

sürekli gittiğin dr.un varsa git ona bir kağıda yaptıracağın tahlili yazsın kaşesini bassın.yoksa yapmazlar.acil bir durum değil bu derler, nöbetçi eczaneden idrar kiti al yap derler vs. durduk yere sinir olursun.sen işini garantiye al.

bak seninki daha pratik bir çözüm alkisalkisalkis midme bulanıyor başım dönüyor falan de uydur bir şeyler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…