- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #6.301
merhaba kızlarrr
bugun doktora gittim...
perş gittiğimde 4+6( 1.03 cm) çıkmıştı ultrasonda.. bugun 5+3( 1.5cm) çıktı (5 ekim sat oldugundan aslında 6 hafta görünüyor) ama dr bi tuhaf baktı..içime sinmedi bakışı...doktora sordum gelişmemişmi dedim.. geç döllenme olabilir. 25 inde anlayacağız dedi... keseyi gördük ama kese gelişmesini takip edelim 25 inde gel kalp atışını duymamız lazım dedi.. bhcg iyi dedi. perşembe değeri 3600 dü ; pazartesi değeri 13960 çıktı...
off ya 25 ine kadar inme iner bana ... kalp atışı ilk ne zman duyulması lazım ? 5+3 için 1.5 cm uygun büyümemi acaba.. bilgili arkadaşlarım ..tecrübenize ihtiyacım var..
selam kızlar nasılsınız ben 13ünde pıtırcımı pıtlatmak için iğne oldum ve bayramda sonucum çıkaçak 27 kasımda sonuç alıcaz bakalım hayırlısı olur veya olmaz geçen defa çok sitres olmuştum iki yumoşum heba oldu bu sefer çok relaksım walla sizler nasılsınız
selam kızlar nasılsınız ben 13ünde pıtırcımı pıtlatmak için iğne oldum ve bayramda sonucum çıkaçak 27 kasımda sonuç alıcaz bakalım hayırlısı olur veya olmaz geçen defa çok sitres olmuştum iki yumoşum heba oldu bu sefer çok relaksım walla sizler nasılsınız
ayseyildirim cnm bugün ayın 17si ne durumdasın merak ettim seni
ayseyildirim cnm bugün ayın 17si ne durumdasın merak ettim seni
günü mü geçti?
Bayram müjdesi gelecek inş.ben eğer bu ay hamile kalırsam mucize olur topikte mucize deriz ona diye bir muhabbete girmiştik.artık seninkine de bayram deriz kız olursa ne deriz onu bilmem kaydirigubbakcemile3
: walla doğru diosun hem tuhaf bi tesadüf oldu bayram günü test yaptırmak acaba diorum acık biyer bulurmuyum die walla bayram sevinci yaratsında bana başka bişi istemem mucizeyle bayram gelioooooo :
canım benim durum karışık
henüz regl yok ama dün eşimle birlikte olduktan sonra 2 3 damla kan geldi
sanırım bugün sökülür geçen ayda böyle olmuştu
hiç umudum yok merakımda testte yapmıyorum eğer olmaz isem perşembe veya cuma yaparım artık
canım geçmedi bugün
ancak acilde gidebilirsin.acil de de yaparlar mı bilmiyorum.dr.unun çalıştığı hastaneye git belki orda yaparlar
ayrıca listemiz nerde bayanlar walla günü gelenler var bende merak ediyorum bi yayınlasanız şu listeyi bak benimde ünüm belli 27 kasım hem yazalım hem yazışalım
ancak acilde gidebilirsin.acil de de yaparlar mı bilmiyorum.dr.unun çalıştığı hastaneye git belki orda yaparlar
Ben adetten 1-2gün önce birlikte olursam hafif acı ve karın ağrısı hissediyorum.O şekilde anlıyorum adet olacağımı.İnşallah o kan damlaları seni yanıltır ve bebişin süpriz yapar sana canımcım.Hayırlı haberlerini bekliyorum,dua ediyorum senin içinde
:Saruboceq:
Doğru diyorsun acile giderse test yaparlar.ama küçük yani pembiş bir yalan uydurman gerekiyor acile gittiğinde şiddetli diş ağrın olduğunu ama hamilelik şüphen olduğu için ağrı kesici ilaç da kullanamadığını söylerse arkadaş hemen kan tahlili yaparlar.Valla diş meselesi şuan aklıma geldi ben de uygulayabilirim bayram günü bunu :))
ay walla soğru diosun o hiç aklıma gelmemişti ama resmi tatil demi ancak acilde yaparlar inşallah kovalamazlar beni bide diretiyomuşum yapacaksınızzzzzz die
Doğru diyorsun acile giderse test yaparlar.ama küçük yani pembiş bir yalan uydurman gerekiyor acile gittiğinde şiddetli diş ağrın olduğunu ama hamilelik şüphen olduğu için ağrı kesici ilaç da kullanamadığını söylerse arkadaş hemen kan tahlili yaparlar.Valla diş meselesi şuan aklıma geldi ben de uygulayabilirim bayram günü bunu :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?