Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

canım normalde zaten 27,28 günde bir olması gayet normal ama hesplama şaşıyo işde ben en isi olmassam çarşambayı bekleyim hem çarşambaları izinliyim p.iyi heberler veririm inş. sizlere :Saruboceq:

inşallah canım güzel haberlerini alırıız ben dr gitmiyorum 1sene olsun öyle gidicem bende 28günde oluyodum ama korunmayı bıraktım bütün iç orgasnların sapıttı ya inana korunmadan önce hiçbişey yoktru şimci acaba enfesiyonmu kaptım yok yok mantarım galiba ay yumurtalığım ağrıyo yok akıntım fazla eee bunlar ne ozamn adamın spermlerinden çocuk olma umuduyla beklerken hastalık sahibi oldum yada benim adam çok mikrop üretiyo ya ağlancak halime oturmuş bide gülüyorum

:roflol: canım ya çok şekersin dkh gerçektende hormonları alt üst ediyor.bende 7 yıldır dkh ile korunuyordum 1 yıl önce bıraktım 1 yıldırda diğer yöntemlerle korundum hapın etkisinin tamamen vicudumdan çıkmasını bekledim bizim bu ay ilk denememiz birtane prensesim var allah ona uzun ömür versin allah nezaman vereceğini bilir biz istemesini bilelim yeterki isyan etmeyelim herşeyde bi hayır vardır canım

iyi sudetcim senin bir prensesin olmuş allah sağlık sıhat versin ikinciyide nasip etsin kız ne prensesi benim bir pirem bile yok bari onu becerseydik

Geldim handeee ;
acil iş çıktı onu yapıp geldim. Nasılsın canım?
Beni sorma boynum , sırtım ve sağm omzum feci ağrıyor

Geldim handeee ;
acil iş çıktı onu yapıp geldim. Nasılsın canım?
Beni sorma boynum , sırtım ve sağm omzum feci ağrıyor

hoşgeldin kuşum =) hımm vücudun tutulmuş anlaşılan :lepi: kız çalışmaları uzun tuttunuz sanırım üşütüceksin dikkat idraryolun fılan Allah korusun

hoşgeldin kuşum =) hımm vücudun tutulmuş anlaşılan :lepi: Kız çalışmaları uzun tuttunuz sanırım üşütüceksin dikkat idraryolun fılan allah korusun

:)))) valla haklısın çalışmalara devammmm
idraryoluna dikkat ediyorum geçen sene çok sıkıntı yaşamıştım şükür bu sene iyiyim:)

kızlar bişe sorucam size ben haftanın 5 günü sabahları spor yapıyordum 1 saatten biraz fazla artık yapamıyorum 3 aydır şimdide okadar çok kilo almaya başladımki aslında çokta yemiyorum ama napıcam ben nasıl durdurucam bu kilo almayı mafoldumben

iyim canım böyle güzel bir günde çalışmak nekadar iyi olursa okadar iyiyim işde şimdi izinli olup gezmek vardı birde diyete başladım bugün hayırlısı bakalım hihoyyyt

evet hava cok güzel bahar gibi =) Çalışmadan da olmuyo canım ya. Diyetimi başladın tam zamanı valla bebişten önce kilo vermek gerekiyomuş zaten uzmanla öyle söylüyo a.s

iyim canım böyle güzel bir günde çalışmak nekadar iyi olursa okadar iyiyim işde şimdi izinli olup gezmek vardı birde diyete başladım bugün hayırlısı bakalım hihoyyyt

haklısın canım çalışmasak evde yatsak:) kız bu ne diyeti olmaz hamiş olabilirsin yapma benceeee

canım bende d.kontrol hapını kullandığımdan beri kilo alıyorum
dediğin yediğim ekstra birşeyde yok daha da kıstım yediklerimi ama nafile.
Eşim koşu bandı alayım diyor bende hamile kalırsam kullanabilir miyim bilmiyorum kararsız kaldım yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…