- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #6.661
canım normalde zaten 27,28 günde bir olması gayet normal ama hesplama şaşıyo işde ben en isi olmassam çarşambayı bekleyim hem çarşambaları izinliyim p.iyi heberler veririm inş. sizlere :Saruboceq:
ama neden kimsecıkler bana cevap yazmadı
inşallah canım güzel haberlerini alırıız ben dr gitmiyorum 1sene olsun öyle gidicem bende 28günde oluyodum ama korunmayı bıraktım bütün iç orgasnların sapıttı ya inana korunmadan önce hiçbişey yoktru şimci acaba enfesiyonmu kaptım yok yok mantarım galiba ay yumurtalığım ağrıyo yok akıntım fazla eee bunlar ne ozamn adamın spermlerinden çocuk olma umuduyla beklerken hastalık sahibi oldum yada benim adam çok mikrop üretiyo ya ağlancak halime oturmuş bide gülüyorum
kızlarr herkese selam ben geldimm =))
:roflol: canım ya çok şekersin dkh gerçektende hormonları alt üst ediyor.bende 7 yıldır dkh ile korunuyordum 1 yıl önce bıraktım 1 yıldırda diğer yöntemlerle korundum hapın etkisinin tamamen vicudumdan çıkmasını bekledim bizim bu ay ilk denememiz birtane prensesim var allah ona uzun ömür versin allah nezaman vereceğini bilir biz istemesini bilelim yeterki isyan etmeyelim herşeyde bi hayır vardır canım
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
kızlar bugün doktora gidicem dua edin bana olur mu :Saruboceq:
iyi sudetcim senin bir prensesin olmuş allah sağlık sıhat versin ikinciyide nasip etsin kız ne prensesi benim bir pirem bile yok bari onu becerseydik
hoşgeldin canım buyrunnnnnnnnn
aysel gaye sebin kızlar huhuuu nerelerdesiniz ya
Geldim handeee ;
acil iş çıktı onu yapıp geldim. Nasılsın canım?
Beni sorma boynum , sırtım ve sağm omzum feci ağrıyor
burdayım bademim. iş var da bir taraftan çalışıyorum
hoşbulduk canım napıyosunuz ne var ne yok =)
hoşgeldin kuşum =) hımm vücudun tutulmuş anlaşılan :lepi: Kız çalışmaları uzun tuttunuz sanırım üşütüceksin dikkat idraryolun fılan allah korusun
iyim canım böyle güzel bir günde çalışmak nekadar iyi olursa okadar iyiyim işde şimdi izinli olup gezmek vardı birde diyete başladım bugün hayırlısı bakalım hihoyyyt
iyim canım böyle güzel bir günde çalışmak nekadar iyi olursa okadar iyiyim işde şimdi izinli olup gezmek vardı birde diyete başladım bugün hayırlısı bakalım hihoyyyt
kızlar bişe sorucam size ben haftanın 5 günü sabahları spor yapıyordum 1 saatten biraz fazla artık yapamıyorum 3 aydır şimdide okadar çok kilo almaya başladımki aslında çokta yemiyorum ama napıcam ben nasıl durdurucam bu kilo almayı mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?