Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

GÜNAYDIN fıstklar walla forum kötü olduğu için geçmişe bakamıyorum.birisi özetleyebilir mi?perşembecilerden haber var mı?sanırım sudet de aralık için sıraya girenlerden.SUDETcim canımıniçi bunda da bir hayır vardır sakın sıkma canını.biz de aralığı bekleriz heyecanla kaydirigubbakcemile5

evt canım gökcek ten heveslenip bende erken yaptım ama silik olsa bile bişe çıkadı zaten çıkmayacağını tahmin ediyordum üzülmedim ama benim aklımı karıştıran bişey oldu aslımda canım ben heray 5 gün önce adet olurum geçen ay 27 sinde olmuştum bu ayda 22 si diye hesapladım acaba 27 sini beklesemmi pazar olmassam yada p.tesi kandamı baktırsam bilemedim kafamçokkarıştı

canım benim günüm gelmedi daha canım pazar günü aslında ama ben gökcek ten heveslenip erken yaptım testi canım doğal olarakta çıkmadı opuyorumnanaktan

canım acele etme şekerim kırmızılarda gelmez inş. Ve çok erken test yapmışsın 3 gün önce yapmışsın geçen aya göre de 8 gün erken yapmışsın. Umutlu olmaya devam edecez canımmm.
Noooooooo panik, Yessssss heyecan

ya sudet bende de aynı oluyo ya ben korunmayı bıraktıktan sonra hep 5gün erken oluyorum yada 6gün bu ayda öyle oldum sadece geçen ay 1gün gecikti okadar ya gününden önce olmakta çok sinirlerimi bozuyo gerçi sorduklarım aaa rahim gebeliğe hazırlanıyo ondan dengesizleşti diyo ama ne rahim varmış bendede 8aydır hazırlanamadı şu gebeliğe

canım benim günüm gelmedi daha canım pazar günü aslında ama ben gökcek ten heveslenip erken yaptım testi canım doğal olarakta çıkmadı opuyorumnanaktan

Hımmm ok. bence günün geçince kanda baktır.böylece için de rahat eder hem de kesin sonuç opuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Eso 11;
kız bende hapı bıraktığımdan beri 30 günde oluyordum normalde 28di. Bu ay 28 güne döndü. Benimde 5 ay oldu halen tık yok. Ama hayırlı zamanında gelir inş. Bizi sevindir bebişlerimiz inş.

canım normalde zaten 27,28 günde bir olması gayet normal ama hesplama şaşıyo işde ben en isi olmassam çarşambayı bekleyim hem çarşambaları izinliyim p.iyi heberler veririm inş. sizlere :Saruboceq:

canım normalde zaten 27,28 günde bir olması gayet normal ama hesplama şaşıyo işde ben en isi olmassam çarşambayı bekleyim hem çarşambaları izinliyim p.iyi heberler veririm inş. sizlere :Saruboceq:

iNŞALLAH CANIM GÜZEL HABERLER ALIRIZ TATLIM. EĞER KIRMIZILARI GÖRÜRSEN ÜZÜLMEK YOK CANIM TAMAM MI?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…