- 15 Haziran 2009
- 6.999
- 57
- 158
- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #6.641
[ı]ıyıyımcnm sen nasılsın?[/ı]
günaydın kızlarrrr,
sudet canım sakın üzülme tatlım tetsti erken yapmıştın bekleyelim bitanem kırmızılar gelmez inşallah hamiş haberini alırız canım benim:)))))
eee kızlar nasılsınız?
GÜNAYDIN fıstklar walla forum kötü olduğu için geçmişe bakamıyorum.birisi özetleyebilir mi?perşembecilerden haber var mı?sanırım sudet de aralık için sıraya girenlerden.SUDETcim canımıniçi bunda da bir hayır vardır sakın sıkma canını.biz de aralığı bekleriz heyecanla kaydirigubbakcemile5
evt canım gökcek ten heveslenip bende erken yaptım ama silik olsa bile bişe çıkadı zaten çıkmayacağını tahmin ediyordum üzülmedim ama benim aklımı karıştıran bişey oldu aslımda canım ben heray 5 gün önce adet olurum geçen ay 27 sinde olmuştum bu ayda 22 si diye hesapladım acaba 27 sini beklesemmi pazar olmassam yada p.tesi kandamı baktırsam bilemedim kafamçokkarıştı
evt canım gökcek ten heveslenip bende erken yaptım ama silik olsa bile bişe çıkadı zaten çıkmayacağını tahmin ediyordum üzülmedim ama benim aklımı karıştıran bişey oldu aslımda canım ben heray 5 gün önce adet olurum geçen ay 27 sinde olmuştum bu ayda 22 si diye hesapladım acaba 27 sini beklesemmi pazar olmassam yada p.tesi kandamı baktırsam bilemedim kafamçokkarıştı
canım benim günüm gelmedi daha canım pazar günü aslında ama ben gökcek ten heveslenip erken yaptım testi canım doğal olarakta çıkmadı opuyorumnanaktan
ya sudet bende de aynı oluyo ya ben korunmayı bıraktıktan sonra hep 5gün erken oluyorum yada 6gün bu ayda öyle oldum sadece geçen ay 1gün gecikti okadar ya gününden önce olmakta çok sinirlerimi bozuyo gerçi sorduklarım aaa rahim gebeliğe hazırlanıyo ondan dengesizleşti diyo ama ne rahim varmış bendede 8aydır hazırlanamadı şu gebeliğe
Günaydınnn sebin kvrckkkkkk
Günaydınnn sebin kvrckkkkkk
ya sudet bende de aynı oluyo ya ben korunmayı bıraktıktan sonra hep 5gün erken oluyorum yada 6gün bu ayda öyle oldum sadece geçen ay 1gün gecikti okadar ya gününden önce olmakta çok sinirlerimi bozuyo gerçi sorduklarım aaa rahim gebeliğe hazırlanıyo ondan dengesizleşti diyo ama ne rahim varmış bendede 8aydır hazırlanamadı şu gebeliğe
canım normalde zaten 27,28 günde bir olması gayet normal ama hesplama şaşıyo işde ben en isi olmassam çarşambayı bekleyim hem çarşambaları izinliyim p.iyi heberler veririm inş. sizlere :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?