- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #6.681
iyim canım böyle güzel bir günde çalışmak nekadar iyi olursa okadar iyiyim işde şimdi izinli olup gezmek vardı birde diyete başladım bugün hayırlısı bakalım hihoyyyt
merhaba kızlar bende aranıza katılmak istiyorum.beklenen adet tarihim 4 aralık umarım bana uğurlu gelir listenize eklenmek.
Hepimiz için hayırlısı olsun .
canım bende d.kontrol hapını kullandığımdan beri kilo alıyorum
dediğin yediğim ekstra birşeyde yok daha da kıstım yediklerimi ama nafile.
Eşim koşu bandı alayım diyor bende hamile kalırsam kullanabilir miyim bilmiyorum kararsız kaldım yani
Merhaba kızlar bende aranıza katılmak istiyorum.beklenen adet tarihim 4 aralık umarım bana uğurlu gelir listenize eklenmek.
Merhaba kızlar bende aranıza katılmak istiyorum.beklenen adet tarihim 4 aralık umarım bana uğurlu gelir listenize eklenmek.
canım bende d.kontrol hapını kullandığımdan beri kilo alıyorum
dediğin yediğim ekstra birşeyde yok daha da kıstım yediklerimi ama nafile.
Eşim koşu bandı alayım diyor bende hamile kalırsam kullanabilir miyim bilmiyorum kararsız kaldım yani
hhoşgeldin canımm ekleyelim seni inş. Uğurlu geliriz sana
canım hoşgeldin=) inşallah beklenmeyen adet tarihin bebişle sonuçlanır :Saruboceq:
hoşgeldin meltemcim a.s. listemizin uğur getirdiği 4 arkadaşımız var.giderk de sayımız artacak inş.sana da uğur getirmesini dilerim
ben de 2 aydır falan bozmuştum diyeti.senle beraber başlıyım.canım sporu bırakınca başlıyor insan kilo almaya.spora yeniden başlıcaksın.ben de her sabah akşam spor yapıcam diyorum akşam da yorgun olup vazgeçiyorum.ama bu akşam yapıcam :lepi:
sebincim nasıl yapıyosun diyet bi listen varmı
istersn sana bi liste verebilirim
sebincim nasıl yapıyosun diyet bi listen varmı
istersn sana bi liste verebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?