Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

Yaaaaaaa PRAYFORU beni duymuyosun seeeennn

PrayforU (pınarcım) demiştim ki bebişin tahmini doğum tarihi ne zaman?
Ve hayırlısıyla normal mi doğurmak istiyorsun? yoksa sezaryen mi

demiştim ama 3. keredir cevap vermediiiinnnn :sinifsinif:

gyshnky kullanıcısından alıntı
PrayforU (Pınarcım) bebişin tahmini doğum tarihi ne? ve hayırlısıyla normal doğum mu istiyorsun yoksa sezaryen mi?

sat 5 ekime göre 12 temmuz cıkıyo ama gec oldugunu tahmin etti dr. belki daha ileri bi tarihte olabilir... 22 yi geçsede aslan bebiş olsa

normali 35 ten sonra pek önermiyolarmış. ama daha konusmadım.. gencken normal yaparım diyodum şimdi bilmiyorum.. biraz doktora baglı....

:roflol::roflol: yazını okurken ne anladım önce biliyor musun "fıstık peygamber efendimiz" fıstık peygamber kim ya fıstık diye peygamber mi olur derken anladım :roflol:
töbe töbe kaydirigubbakcemile3

hoşgeldinn herkes uyumak üzere mirmirmirmir
burdada tam uyuma havası var valla canım bi taraftan kar bi taraftan ev sıcacık

canım kampanya yapmışlar yut içi 9,99 ben aldım 1 bilet sigortasıylaberaber 13 tl ye geldi canım
internetten mi hallettin canım ben dünyanın parasını verdim valla thy na

dedik biz sana kızıııım hem bir dah öyle netten her okuduğuna inanma.Allah'a şükür turp gibisin bak.enfeksiyonuniçin ilaç verdi mi?
hayır canım kullanmasada olur isterse vereyim demiş eşimde bol bol su içsin ilaca gerek yok demiş

Ben görmedim cevabınııııı :kedi: ... ayy bebiş yengeç burcu olcak desene... Ben bide erkek olacağını söylemiştim... Erkek ve yengeç burcu hımmm iyi bir eş adayı olur... Kızımı sana verebilir miyim? Zaten İzmir burnumda tütüyor..dünürümü görmeye diye çıkar çıkar gelirim kaydirigubbakcemile3

ya aceleye getirme dur gelip istesinler bi sizin kızdan iyisinimi bulucaklar kaydirigubbakcemile3

canım cevap vermişti.önceden normal doğum düşünüyorum ama doktor ne derse diye yazmıştı.sen kaçırdın galiba

ayy kızlar mynette bir haber var somalide 20 yaşında bir kadın zina yaptığı gerekçesiyle islamcılar tarafından taşlanarak öldürülmüş. Boynuna kadar toprağa gömüp taşlamışlar kadını. :sinifsinif:

ayyyy yazık yaa.zaten Allah katında cezası olacak size ne be adamlar sizin yaptığınız suç değil mi sanki.yazık ya

olur canım yapalım hemen bebişleri :) hemmen geliyorum istemeye...

epidural anesteziyle agrısız bi dogum gerçekleştiriyolar son günlerde pek moda

“Ağrısız doğum; doğum sancıların karında basınç, kasıklarda baskı şeklinde algılandığı tamamen normal bir doğumdur. Bu yöntemle anne adayları ağrısız doğum ile karnındaki bebeğin tüm hareketlerini hissederken, sancı hissetmiyor. Epidural anestezi ile doğum; ağrıların giderilmesinde en etkili yoldur.” Epidural anestezinin hem normal hem de sezaryen doğumların son derece rahat ve keyifli geçmesini sağlıyormuş

hemen gidecektim doktora da vazgeçirdiler bayramdan sonra git dediler ama hepinizin adını tek tek yazcam. bu arada bana oyle şok olmuştu ki hamileliğim dün bidaha kan tahlili yaptırdım. ya artmıyosa değer diye amaaa

adete 9 gün kala yaptığım 0,26
adetten 1 gun sonra yaptırdığım 155
dun yani adetten 3 gun sonraki 475

bilcan benimde adımı yazmayı unutma opuyorumnanaktan
ben çıkıyorum sonra görüşürüzzzzzzzzz

evet canım netten hallettim yeni çıktı kampanya zaten bugün ve yarın bilet alıyosun 1 aralıktan 31 marta kadar.

slm kızlar bu aralar giremiyorum malesef benim adetim 6 aralıkta hani adetin 10.gününden itibaren çalışmalı ya benim eşim gececi sabah gözü yataktan başka bişi görmüyo çizelge yapmıştım kendime
10-gün 17kasım
12.gün 19 kasım
14.gün 21 kasım
16.gün 23 kasım
biz ayın 18inde çalıştık yarında çalışma ihtimalimiz var ama ondan sonraki gün yok gibi benim buna göre bu ayda gebe kalmam zor gibi nedersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…