- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #7.041
töbe töbe kaydirigubbakcemile3:roflol::roflol: yazını okurken ne anladım önce biliyor musun "fıstık peygamber efendimiz" fıstık peygamber kim ya fıstık diye peygamber mi olur derken anladım :roflol:
burdada tam uyuma havası var valla canım bi taraftan kar bi taraftan ev sıcacıkhoşgeldinn herkes uyumak üzere mirmirmirmir
internetten mi hallettin canım ben dünyanın parasını verdim valla thy nacanım kampanya yapmışlar yut içi 9,99 ben aldım 1 bilet sigortasıylaberaber 13 tl ye geldi canım
hayır canım kullanmasada olur isterse vereyim demiş eşimde bol bol su içsin ilaca gerek yok demişdedik biz sana kızıııım hem bir dah öyle netten her okuduğuna inanma.Allah'a şükür turp gibisin bak.enfeksiyonuniçin ilaç verdi mi?
gyshnky kullanıcısından alıntı
PrayforU (Pınarcım) bebişin tahmini doğum tarihi ne? ve hayırlısıyla normal doğum mu istiyorsun yoksa sezaryen mi?
sat 5 ekime göre 12 temmuz cıkıyo ama gec oldugunu tahmin etti dr. belki daha ileri bi tarihte olabilir... 22 yi geçsede aslan bebiş olsa
normali 35 ten sonra pek önermiyolarmış. ama daha konusmadım.. gencken normal yaparım diyodum şimdi bilmiyorum.. biraz doktora baglı....
Ben görmedim cevabınııııı :kedi: ... ayy bebiş yengeç burcu olcak desene... Ben bide erkek olacağını söylemiştim... Erkek ve yengeç burcu hımmm iyi bir eş adayı olur... Kızımı sana verebilir miyim? Zaten İzmir burnumda tütüyor..dünürümü görmeye diye çıkar çıkar gelirim kaydirigubbakcemile3
Yaaaaaaa PRAYFORU beni duymuyosun seeeennn
PrayforU (pınarcım) demiştim ki bebişin tahmini doğum tarihi ne zaman?
Ve hayırlısıyla normal mi doğurmak istiyorsun? yoksa sezaryen mi
demiştim ama 3. keredir cevap vermediiiinnnn :sinifsinif:
prenses dogum diyolar ya ondan yaparız artık o kadar bekledikten sonra
prenses dogum diyolar ya ondan yaparız artık o kadar bekledikten sonra
ayy kızlar mynette bir haber var somalide 20 yaşında bir kadın zina yaptığı gerekçesiyle islamcılar tarafından taşlanarak öldürülmüş. Boynuna kadar toprağa gömüp taşlamışlar kadını. :sinifsinif:
Ben görmedim cevabınııııı :kedi: ... ayy bebiş yengeç burcu olcak desene... Ben bide erkek olacağını söylemiştim... Erkek ve yengeç burcu hımmm iyi bir eş adayı olur... Kızımı sana verebilir miyim? Zaten İzmir burnumda tütüyor..dünürümü görmeye diye çıkar çıkar gelirim kaydirigubbakcemile3
Bilcancım tebrik ediyorum.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebeğini.Hayırlı bir evlat olur inşallah.
Darısı bizlerin başına. bu arada doktor kontrolüne giderken sende ayakkabının altına bizim isimlerimizi yaz :) gelin ayakkabısı gibi hamiş ayakkabısı yapıyoruz.
Benim adım Gaye. En silinecek yere yazıver beni kaydirigubbakcemile3
töbe töbe kaydirigubbakcemile3
burdada tam uyuma havası var valla canım bi taraftan kar bi taraftan ev sıcacık
internetten mi hallettin canım ben dünyanın parasını verdim valla thy na
hayır canım kullanmasada olur isterse vereyim demiş eşimde bol bol su içsin ilaca gerek yok demiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?