Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

Prayforu Allah razi olsun
su gibi hizli duru gecer insallah hamileligin..

canımm sağol.. darısı başınıza..

ben gecen bahar 4-5 tane almıştım.. bi arkdaşın dükkanı kapanıyodu . cok ucuz ve güzeldi. hediye ederim diye aldım. ama cok begenmiştim diye edemedim kimseye.. duruyorlar hala. görünce üzülmeyim diye sakladıydımda nerde bilmiyorum kaydirigubbakcemile3

sağlığıyla gelir inşallah bebişimiz dünyaya bitanem. Annelik duygusu başlamış sende ben öyle hissediyorummmmyerimseniben

sağlığıyla gelir inşallah bebişimiz dünyaya bitanem. Annelik duygusu başlamış sende ben öyle hissediyorummmmyerimseniben

hakikaten tuhaf bi duygu.. annemi zaten cok severim. kırmam ama şimdi içime sokasım geliyo severken..

normalde cok az su içerim ben.. şimdi içmem gerkeiyor diye mideme rağmen içiyorum.. cevizi hiç sevmem.. hergün 4-5 tane ceviz yiyorum..

Allah sağlıklı hayırlı güzel nasipli evlatlar versin hepimize inşallah... :Saruboceq:

inşallah canım amin hepimiz için hayırlısı olsun hayırlı eşlerimiz ve evlatlarımız olsun:Saruboceq:

Kızlaaarrr Selam... Bugün biraz keyif yaptım geç kalktım biraz etrafı topladım bıcı bıcı yaptım şimdi de keyifli keyifli kahvaltımı yapıp geçmişi okudum.

BİRKAÇ HALI SİLDİM EŞİMDE YARDIM ETTİ, PERDELERİN BİR KISMINI YIKADIM.
KALAN KISMI YIKANACAK AKŞAM, BİRDE KOLTUK KILIFLARINI YIKAYACAM.
YORGUNUM ZOR ÇALIŞIYORUMMM:sinifsinif:

Ohhh şekerim süpersin valla... Ama bu kadar yorma kendini... sen bir anne olma adayısın... Ya bebiş geliverirse sen farketmeden ona zarar vermek istemeyiz dimi.

Sebincim kuzucuğum bak bu konuda Amasra yada Bolu'yu tavsiye ederim... Özellikle Amasra... Tam da balık zamanı... Şüper bir balık,salata,roka ve manzara... offf canım çekti valla...

ay kızlar maşallah nekadar çok kaynatmışsınız ayselcim benimde bayram temizliği ve hazırlıklarına başlamam lazım ama içimden hiç iş yapmak gelmiyo dün akşam biraz ütü yaptım zorla
sen işini bitirmişsin gezmeye bile gideceksin ne güzel

sebincim bol bol gez canım bizim yerimizede biz bu bayram biyere gidemicez eşim de bande çalışıcaz çünki :sinifsinif:

slm herkese ben de hamile kalmak istiyorum saglicakla insallah

Merhaba Ekince... Aramıza hoşgeldin... Bizlerde yaklaşık 2 aydır bu topic altında hamile kalmayı umut edenleriz... Kasım ayı içinde 6 tane hamiş arkadaşımız oldu... Bizde şimdi Aralık ayını umutla bekliyoruz...
Bizler burada bir aile gibi olduk. Günümüzün çoğunda burada sohbet ediyoruz.
Eğer önümüzdeki regl tarihini söylersen listemize seni de eklesin Aysellim arkadaşımız. Umarım o tarihte beklediğin regl gelmez ve hamiş olduğunun haberini alırız.

az önce bi topikte okudum.. bebişleri olanlar deneyebilir mi?.. topiğe yazanların okudugum kısımdaki hepsi doğru demiş...

erkekler hücrelerini 4 yılda bir
kadınlar ise 3 yılda bir yenilermiş..
dogum yılınızdan hamile kaldıgınız yada kalmak istediginiz yıla göre hesaplıyorsunuz en son kim hücrelerini yenilediginde hamile kalırsanız cinsiyet o oluyor...

gecen gun idrar testi yaptim negatif cikti cok uzgunum yanilma payi var midir arkadaslar

Canım regl'in gecikmiş miydi? yoksa reglden önce mi yaptın? İdrar testlerinde azda olsa yanılma payı yada yanlış sonuç verme durumu olabiliyor.Fakat regl'in 2-3 gün geçtikten sonra yaptıysan pekte böyle bir şans yok gibi. Bunu ancak kanda gebelik testi yaptırırsan net bir şekilde anlayabilirsin

Biliyorum canım onu bende okumuştum ama doğum yapan arkadaşlarımı göz önüne alarak hesap yapmıştım pek tutmamıştı.Fakat çin takvimi tutuyor.

arkadaslar ve ii ekimde bebegimi kaybettim ve kurtaj olmak zorunda kaldim Kurtajdan sonra 6_7_8_kasim uc dort gun cok az kanamalarim oldu ama adet miydi bilmiyorum az di kanamam.dort gun once test yaptim negatif cikti durum bundan ibaret

arkadaslar ve ii ekimde bebegimi kaybettim ve kurtaj olmak zorunda kaldim Kurtajdan sonra 6_7_8_kasim uc dort gun cok az kanamalarim oldu ama adet miydi bilmiyorum az di kanamam.dort gun once test yaptim negatif cikti durum bundan ibaret

Canım zaten kürtajdan sonra tüm testler yanlış sonuç verebilirler.Çünkü vücutta hala hormon kalabiliyor.Bence Kasım ayında vücudunu biraz dinlendir ve Aralık ayında çalışmalara başla...
Ayrıca bebeğin için çok üzüldüm.Umarım Rabbim sana onun yerine ikiz bebişler yollar

pek bilgim yok ama erken değil mi arka arkaya gelmesi? .... senin sağlığın ve vücüdun toparlanması açısından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…