- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #7.221
Prayforu Allah razi olsun
su gibi hizli duru gecer insallah hamileligin..
aynı... heyecanla 25 ini bekliyorum.. eşim o kadar rahatki.. nolcak niye merak ediyosun diyo..
dün gece biraz daha rahattım.. mirmirmirmir
bulantı olmayıncada bi terslikmi var diye korkuyorum.. o kadar benimsedimki... :sm_confused:
ayyy heryerim ağrıyor sankim neyse öğle yemeği yediğim de geçer inş.
yarın tatillll o ne güzel akşam temizliği bitirirsem yarına cam silme işi kalır o da hemencik biterrrrr
sonra gezmeyeeeeekaydirigubbakcemile2
sağlığıyla gelir inşallah bebişimiz dünyaya bitanem. Annelik duygusu başlamış sende ben öyle hissediyorummmmyerimseniben
hakikaten tuhaf bi duygu.. annemi zaten cok severim. kırmam ama şimdi içime sokasım geliyo severken..
normalde cok az su içerim ben.. şimdi içmem gerkeiyor diye mideme rağmen içiyorum.. cevizi hiç sevmem.. hergün 4-5 tane ceviz yiyorum..
Allah sağlıklı hayırlı güzel nasipli evlatlar versin hepimize inşallah... :Saruboceq:
BİRKAÇ HALI SİLDİM EŞİMDE YARDIM ETTİ, PERDELERİN BİR KISMINI YIKADIM.
KALAN KISMI YIKANACAK AKŞAM, BİRDE KOLTUK KILIFLARINI YIKAYACAM.
YORGUNUM ZOR ÇALIŞIYORUMMM:sinifsinif:
valla benim baklava börek telaşım hiç olmuyor bayramda çünkü evde olmuyoruz.ya annemlere gidiyoruz ya kayınvalidemlere hatta bu bayram tatile bir yere gidelim dedik ama henüz karar veremedik nereye gitsek.arkadaşlarla beraber gidicez.ben bursa dedim yok dediler, yedigöller dedim biraz düşünelim dediler tam karar alamadık bu gidişle ankarada kalıcaz kalacak yer bulamıcaz çünkü.
slm herkese ben de hamile kalmak istiyorum saglicakla insallah
gecen gun idrar testi yaptim negatif cikti cok uzgunum yanilma payi var midir arkadaslar
gecen gun idrar testi yaptim negatif cikti cok uzgunum yanilma payi var midir arkadaslar
az önce bi topikte okudum.. bebişleri olanlar deneyebilir mi?.. topiğe yazanların okudugum kısımdaki hepsi doğru demiş...
erkekler hücrelerini 4 yılda bir
kadınlar ise 3 yılda bir yenilermiş..
dogum yılınızdan hamile kaldıgınız yada kalmak istediginiz yıla göre hesaplıyorsunuz en son kim hücrelerini yenilediginde hamile kalırsanız cinsiyet o oluyor...
arkadaslar ve ii ekimde bebegimi kaybettim ve kurtaj olmak zorunda kaldim Kurtajdan sonra 6_7_8_kasim uc dort gun cok az kanamalarim oldu ama adet miydi bilmiyorum az di kanamam.dort gun once test yaptim negatif ciktidurum bundan ibaret
arkadaslar ve ii ekimde bebegimi kaybettim ve kurtaj olmak zorunda kaldim Kurtajdan sonra 6_7_8_kasim uc dort gun cok az kanamalarim oldu ama adet miydi bilmiyorum az di kanamam.dort gun once test yaptim negatif ciktidurum bundan ibaret
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?